• Carisma95

    Lilla 10-veckorsmaffian! Fortsättning: Tråd 5

    Nu missade jag att fixa ny tråd innan stängning av den andra. Hoppas ni hittar hit tjejer!

    Vi som tjötar här i tråden är:
    Jen9E:  Flicka 16 maj
    Förälskad:  Flicka 24 maj
    AngelinaJo:  Flicka 28 maj
    MalinLo:  Flicka 2 juni
    Carisma95:  Pojke 8 juni
    Jungblom:  Flicka (Elvira) 8 juni
    PW juni08:  Flicka 10 juni
    Stina81:  Flicka 12 juni
    karin1977: Flicka 13 juni
    Fiaobear:  Flicka 17 juni
    Cia80:  Flicka 11 juli

    Tidigare trådar:
    Tråd 1 www.familjeliv.se/forum-11-285/m33691784.html
    Tråd 2 www.familjeliv.se/forum-11-285/m36304198.html
    Tråd 3 www.familjeliv.se/forum-11-285/m39453123.html
    Tråd 4 www.familjeliv.se/forum-11-285/m42282970.html

    Blogglista:
    Carisma95 - vastragotaland.blogspot.com
    Förälskad - jeanettochfamiljen.blogg.se
    Stina81 - stonies.blogg.se
    Karin1977 - karinshobbykrok.blogspot.com
    Jen9E - mammamupalandet.blogg.se
    Fiaobear - fiabearomili.blogg.se

    + Nya bebisar på G! (De vi känner till än så länge). 2009/2010 bebisar:
    Jen9E - BF 18 okt
    AngelinaJo - BF 3 nov
    Förälskad - BF 5 nov

    Take it away girls!


    vastragotaland.blogspot.com - What you read is what you get!
  • Svar på tråden Lilla 10-veckorsmaffian! Fortsättning: Tråd 5
  • Jungblom

    Du kan inte leka bort det då? E är fortfarande ganska så lätt manipulerad annars så har jag faktiskt låtit henne skrika klart ibland. Tagit henne i famnen och bara hållt om henne tills hon slutat skrika. Alltså hon blir verkligen helt hysterisk emellan åt och då finns det liksom inget kvar att göra, spelar då ingen roll om vi gör henne till viljes hon skriker ändå.

  • CissiP

    MalinLo - Det var jag som skrev det om skorna, men nu har hon gett sig! Traskar omkring för fullt ute, härligt! Vi hittade ett par söta vita sandalliknande saker på Vincent som hon accepterade. Har köpt stövlar också och ev. funkar fortfarande ett par joggingskor som vi köpte förut. Har dock bara kört med dom första, som hon accepterade, vågar inte prova annat än!

    Hatt däremot, dom gillar hon. Hon går och river fram höst/vår-mössan och tar på sig och traskar omkring så här hemma... å ler stort åt oss! Solhatten gillar hon också, inga problem där.

    Idag fick storasyster hem papper från kulturskolan, hon har kommit in på cirkusskola! Så nu har hon ridning på tisdagar, cirkusskola på onsdagar och dans på torsdagar.. Puh! Tur hon kan ta sig själv på ett par av dom aktiviteterna!

    Hittade på en lösning för schampoo-flaskor å sånt i badrummet idag! Har funderat massor.. vill inte ha dom stående på kanten i badrummet.. å nu har vi en korg hänger från taket, sliten så den vill vi inte heller ha.. Blir krokar som vi hänger tyg-korgar i, som man kan ta bort å tvätta när dom blir fula.. eller byta ut för att förnya! Så nöjd att jag kom på det. Å så har jag hittat ett duschdraperi från Marimekko också som nog blir snyggt i badrummet. Det går framåt!

  • Förälskad
    CissiP skrev 2009-08-21 15:25:10 följande:
    MalinLo - Det var jag som skrev det om skorna, men nu har hon gett sig! Traskar omkring för fullt ute, härligt! Vi hittade ett par söta vita sandalliknande saker på Vincent som hon accepterade. Har köpt stövlar också och ev. funkar fortfarande ett par joggingskor som vi köpte förut. Har dock bara kört med dom första, som hon accepterade, vågar inte prova annat än! Hatt däremot, dom gillar hon. Hon går och river fram höst/vår-mössan och tar på sig och traskar omkring så här hemma... å ler stort åt oss! Solhatten gillar hon också, inga problem där. Idag fick storasyster hem papper från kulturskolan, hon har kommit in på cirkusskola! Så nu har hon ridning på tisdagar, cirkusskola på onsdagar och dans på torsdagar.. Puh! Tur hon kan ta sig själv på ett par av dom aktiviteterna! Hittade på en lösning för schampoo-flaskor å sånt i badrummet idag! Har funderat massor.. vill inte ha dom stående på kanten i badrummet.. å nu har vi en korg hänger från taket, sliten så den vill vi inte heller ha.. Blir krokar som vi hänger tyg-korgar i, som man kan ta bort å tvätta när dom blir fula.. eller byta ut för att förnya! Så nöjd att jag kom på det. Å så har jag hittat ett duschdraperi från Marimekko också som nog blir snyggt i badrummet. Det går framåt!
    Vad köpte du för någonting på partyt? Var det dyrt?

    Man måste nästan få besöka er hemma när ni är klara. Jag är så nyfiken på slutresultatet.
  • CissiP

    Förälskad - Det blev ett träd i blank metall att ha smycken på, ett örngott, ett svart moln-format underlägg att ha på bordet där J äter och så två halsband som säljarens mormor gjorde till förmån för Röda Korset, skitsnygga! Fast jag har nästan aldrig långa halsband men får väl försöka nu.. ett fick storasyster.

    Å, det lär dröja innan vi är klara, vi koncentrerar oss ju på badrum å kök nu, så får vi ta resten pö om pö å GISSA om det är mycket kvar??? Fast ni får så gärna kika förbi ändå! Badrummet är i stort sett klart nu, krokarna är uppe. Nu ska det städas ur också för det gör minsann inte byggnissarna!

  • fiaobear

    o här har ni en till som inte vill ha hatt på sig! åker av på en sekund!
    o skönt o höra att det inte bara är min dotter som e envis som en tok. Hon lyssnar inte alls på NEJ och SLUTA...Då skrattar hon bara och busar bara ännu mera... vad gör man då? tips? tror ni det ger med sig med tiden o hon börjar lyda mer då?

  • fiaobear

    tråkigt med dina värkar Jen! hoppas det lugnar ner sig och bebben mår bra o stannar en stund till i magen!

    ja, mysigt ditt hus låter PW!

    kul att du e tillbaks carisma! här händer inte mycket för tillfället. bor mest in oss i nya lyan och längtar till sommaren typ...

  • Cia80

    Tjejer! Jag skulle behöva lite råd..eller nåt.
    Vi var ju då idag och kollade på festlokalen, dessvärre lyckades jag få lite negativt intryck. Vet inte om det hade med att hon hade med sina tre barn, så det kändes ju inte direkt proffessionellt.
    Den stora salen kanske kändes lite för liten, men man måste ju se hur det blir när det är bord och stolar där.
    Hon hade inga prisuppgifter med, på vad det t.ex. skulle kosta om de gjorde allt eller vad det skulle kosta om vi fixade med en del.

    Så nu har jag blivit lite mer sugen på ett annat ställe som är mer erfarna. Dock så har jag en känsla av att det kommer bli dyrare.

    Här är länkarna till de olika.
    www.idingstad.se/
    www.livgrenadjarmassen.se/

  • MalinLo

    Puh.. ja man får hoppas att det ger sig.. Kan ju inte ta en kamp om ALLT!
    Idag fick hon ett raseriutbrott som varade en kvart.. varför? Hon fick inte gå upp på matbordet!!

    Jaja.. bara att kämpa på..
    Provade att göra som Jungblom (?) sa, att hålla henne & lugna, men hon var så arg att hon bara slog bort mig.. Haha..
    Får kämpa vidare med hatt/mössa/regnluva.

    Hörrni.. vi ska på kalas ikväll, pojken där är snart två år & har haft tredagarsfeber, varit feberfri en eller två dagar. Det ska väl inte vara nån fara för Moa?

  • MalinLo

    Just det.. nya tänder - båda "huggisarna" & en kindtand är igenom
    Alla uppe så nu är det... 11 (!!!) tänder :D

  • Jungblom

    MalinLo, det borde inte vara någon fara för Moa om han varit feberfri ett par dagar

    Cia, jag skulle välja nummer två. Inte för att jag vet hur många gäster ni ska ha men det lät lite som om 50 personer är max det får plats i första och andra tar ju ändå 90 gäster och jag tycker det är bättre att ha lite extra plats. Sedan verkade de mer engagerade vad man kunde utläsa av hemsidan. Hoppas det hjälper dig något

Svar på tråden Lilla 10-veckorsmaffian! Fortsättning: Tråd 5