• PitraPi

    Vi och våra småstjärnor

    Här är vår tråd!!

    Nu är det ca ett år sen första tråden startades och här är eliten som fortfarande skriver: PitraPi, Ellen Karamellen, Amlin, erikaw och Verbalize.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-06-16 09:34
    Självklart har vi Emvil med i täten också!

  • Svar på tråden Vi och våra småstjärnor
  • erikaw

    Härligt Petra! Bra namn

    Vad sägs om imorgon då!? Ska vi sammanstråla runt halv 12? Leka av sig lite.
    Är det inget bra så åker vi bara vidare?

  • Emvil

    Ser ju ut som vädret ska bli kanon imorgon så jag vill nog vara ute i parken men vi kan ju testa busfabriken en stund. Kanske luncha där också?

  • Ellen Karamellen

    Jag har planer för lunch imorgon, så jag kan inte haka på till busfabriken, tyvärr. Vet inte riktigt om det är så snällt mot Karamellen, heller, nu när hon inte är på topp. Föreslog dock en fika på stan på em imorgon på andra tråden, men då visste jag inte att det var planer på busfabriken .

  • erikaw

    Mig kvittar det vart vi ses. Bara vi ses
    Men helt hemma hos nån. Går ju inte att hålla vilddjuren i stolarna hur lång tid som helst. Kanske ses och göra cesarsallad?

  • Amlin

    Jag har hittat hit! Jag vill gärna koma på torsdag men är osäker på läget hemma. Återkomer. Onsdagen är iaf ingen bra dag för mig så jag får sikta på busfabriken en annan gång.

    Jag har ansökt om en barnfri lördag och har fått ansökan beviljad.

    Jag har massor med planer, dels ska jag utnyttja ett presentkort på manikyr som jag fått men annars funderar jag på långpromenad eller shopping (till mig) fika på stan eller bio. Kanske tom middag eller annat kul på kvällen.

    Är det någon annan som vill hänga på så skulle det vara kanonkul! Säg till bara så att jag inte i rena yran bokar upp mig hela dagen på saker som bara jag vill göra.

    Jag har inte något direkt datum men till helgen är det ju midsommar och den 24 eller 25:e får vi besök så den 20:e passar nog bäst för mig.

  • Amlin

    NEEEJ, jag har ju tänkt helt fel. Min inre kalender och den riktiga går i otakt. 20:e ÄR ju midsommar.

    Rackarns. Då fins det ju inga helger kvar innan vi styr kosan mot norrland.

  • PitraPi

    Samma sak här Amlin, junihelgern är redan bokade - iaf lördagarna.

    Jag är ju jättesugen på att gå ut o äta en kväll med er, vi får nog sikta på en vardagskväll innan "sommarsemestrarna". Någon som vill?

  • Amlin
    PitraPi skrev 2009-06-16 17:16:51 följande:
    Samma sak här Amlin, junihelgern är redan bokade - iaf lördagarna. Jag är ju jättesugen på att gå ut o äta en kväll med er, vi får nog sikta på en vardagskväll innan "sommarsemestrarna". Någon som vill?
    Ja det låter som en bra idé. Attans hur kan det vara så få lördagar kvar i juni!
Svar på tråden Vi och våra småstjärnor