Inlägg från: Vilda Tiger |Visa alla inlägg
  • Svar på tråden Augustibebisar 2008, del 8
  • Vilda Tiger

    Luz
    Ska bli kul att se bilder på tatoon sedan!

    KaOL
    Fniss.... jag undrade just hur man sliter PÅ sig kläder. Låter som en skön promenad.

    Hallon
    Duktiga ni! Bra att röra sig, och man ska ju njuta då vädret är så fint. Jag har gått på stan med mina syskonbarn, jag, bara inomhus. Men sedan blev det en promenix från tåget och hem till Marcus föräldrar för att hämta Lyckeli där iaf.

    Rimfo
    Jovisst! Men ska jag göra en tråd där vi själva skriver in oss i listan då eller? Det är nog smidigast... Jag fixar.

  • Vilda Tiger

    Lina
    Mums! Det DÄR ska jag göra! Mammas granne har massor av rabarber så jag får be henne ta med därifrån nästa gång hon kommer. Smaskens att ha till grillat ju.

    Melva
    Ja, jag tänkte att det nog åskade i "närheten" nu ikväll för luften blev så himla mkt lättare att andas. Imorse var det ju bra mycket mer tryckande.

  • Vilda Tiger

    Jag har faktiskt handlat kläder idag! En strand-klänning, ett par jättebaggy jeans, en tunika och en lång, vid T-shirt. Jag är jättenöjd! Och så lämnade jag syskonbarnen till bussen (de var med i stan då kläderna införskaffades, och de köpte lite också), jag tog tåget hem till Marcus föräldrar och så har vi varit där och käkat jordgubbar hela kvällen. Nu kom vi hem, Lyckeliten somnade och snart kommer Marcus hem. Jag funderar på att förföra honom och sedan ska vi se film och ha det gott.

  • Vilda Tiger

    Linn
    Hoppas bilresan går bra då. Lyckeli gillar INTE att åka bil, liksom Axel, så vi försöker åka då hon ändå ska sova. Och så får man ha barnsånger, majskrokar, leksaker, böcker och ett mycket gott humör med sig.

    Lina
    Du tar jättefina bilder! Vilken idyll.

    Heidi
    Usch, att känna sig febrig på sommaren är så himla jobbigt. Fy, stackare.

    Luz
    Jag vet inte hur det funkar, sorry. Synd att de har blivit sjuka också.

  • Vilda Tiger

    Melva
    Oooooh, en SÅN dag. Fy, jag hatar dem. Jag kan med ha dagar då jag inte orkar vara trevlig, glad eller påhittig utan bara vill vara i FRED! Det händer inte jätteofta men då och då. Du får muta med en glass och försöka sätta dig ner så fort det bara går, om så bara några minuter, för att bara blunda och tänka glada tankar.

  • Vilda Tiger

    Jag har fått en känsla av att Lyckeli förstår mycket mer än vad jag tror. Imorse satt vi i sängen och hon fick pilla på en läslampa som man liksom fäller upp genom att trycka på en knapp på sidan. Lyckeli grejade och sa "m-pa, m-pa" och tittade frågande på mig. Det var inte det som var häftigt för jag hade ändå sagt bara några sekunder innan att det var just en lampa. Men så säger jag "Den lyser inte nu, för man måste trycka på en knapp för att fälla upp den." och tror ni inte ungen vänder manicken, ser knappen och trycken på den så att lampan fälls ut?! :-O Jag blev skitimpad! Eller överdriver jag nu? Det kanske var en ren lyckoträff, iofs.

Svar på tråden Augustibebisar 2008, del 8