Inlägg från: goshheidi |Visa alla inlägg
  • goshheidi

    Augustibebisar 2008, del 8

    Å här har ni mig :) Idag har vi haft besök och F fick leka med en liten tjej som var ca 2,5 år. Det var så roligt att se dem tillsammans. Det riktigt lyste i F:s ögon när han märkte att någon var intresserad utav alla hans leksaker och när han fick leka med någon närmare hans ålder..... Längtan efter ett syskon fördubblades alltså ytterligare....

  • goshheidi

    Vilken härlig dag ni verkar ha haft på Liseberg! Bilden där gullungarna sitter i stolen är för bedårande!

  • goshheidi

    Lina S, Nammm. Detdär lät jättegott. Måste prova jag med. Så fina bilder!!

    F har feber -  igen :( För två veckor sedan var han kokhet en morgon då han vaknade, och idag var det samma sak. Han har haft hosta och varit snorig i två veckor och jag trodde faktiskt att han höll på att bli bättre....men så i morse var det likadant. Mätte och han hade 39 grader :( Och själv har jag också blivit jätte jätte förkyld. Ingen feber dock men känns ändå jättetung i denhär sommarvärmen. Igår hade jag bara lite ont i halsen och näsan rann lite. Idag är det som om man hade öppnat en kran.

    Rimfo, hoppas magarna deras blir bra snart. Håller tummar och tår.

  • goshheidi

    Igår ställde sig Felix upp för första gången utan att hålla i sig i något. Han fick massor med applåder och beröm utav mamma och pappa :) Och då gjorde han det igen flera gånger efter varandra :) Men idag orkar han nog inte göra mycket....stackarn....

  • goshheidi

    VT, du kan börja göra det som jag o min syster gör - gågga! Det är jätteeffektivt och gåggar man på morgonen så fortsätter kroppen att bränna hela dagen. Så tänk...efteråt kan du slänga dig på soffan och ändå fortsätta bränna!! :) Gågga går till så att man tar kortare steg än vanligt men man går så fort man kan, nästan på gränsen till att man vill springa istället för att gå. Intervallträning ger bättre effekt. Så du börjar att gå vanligt i fem minuter, sen gåggar du en stund och sen går du vanligt en stund osv. Men försök gågga så att du känner att det ger effekt. Roligare att gågga tillsammans med någon, för man känner sig lite som ett mähä när man gåggar ensam... Man ser typ ut som om man har gjort nåt i byxan och har brottom hem för att byta om :)

  • goshheidi

    VT, hahaha :) Ja, tyvärr ser det ju inte så vackert ut. Men man blir vacker efteråt :) Men om man går fort och ler stort så lägger kanske ingen märke till att man gör nåt fult...:)

  • goshheidi

    Var till läkaren med F idag. Han var röd i båda öronen :( Därav den höga febern. Så nu en en veckas penicillinkur. Hoppas det är första och sista öroninflammationen.

    Igårkväll hade vi något så gulligt på vår bakgård. En igelkott!!! När har man sett en sån sist?? Den var så söt!

    Sthlm, jag fyller 29 den 30 augusti (fy va gammal man blir), och samma dag fyller F 1 år :) Då ska vi fira med prins(ess)tårta.

  • goshheidi


    Rimfolina skrev 2009-07-02 21:50:10 följande:
     Heidi: Stackars F... Vad fick ni för penicillin?
    Han fick nåt som heter Amoxin. Bara fyra dagar kvar nu.

    Har haft syster m. familj på besök i helgen. De har tre barn så det har varit full rulle här m.a.o. Vi var en dag på Heureka (vetenskapscenter) och en dag på hoplop (inomhuslekpark). Barnen stortrivdes, och vi vuxna hade inte heller så långtråkigt :)
  • goshheidi

    LinaS, haha, ursäkta att jag skrattar, men det "lät" så roligt detdär med att du skulle slänga bort en snuttfilt nästa gång han var dum :) även om det säkert inte alls var roligt just då :) Hur fortsatte resten av den dagen/kvällen?

Svar på tråden Augustibebisar 2008, del 8