Inlägg från: Saliva123 |Visa alla inlägg
  • Saliva123

    Augustibebisar 2008, del 8

    Hej på er!

    Läser ofta vad ni skriver, men hinner sällan skriva själv.
    Har monterat ny soffa till nya huset, skönt att slänga gamla sunket! Kommit hem från västkusten och ser nu fram emot ledighet med famlilj och vänner innan det bär av norrut till Umeå. Är någon Umebo hemma då så kunde det ju vara kul att ses en stund? (Fått blodad tand efter GBG )

    Imorgon blir det häng med vänner som fått en ny bebis till famlijen, myyys! Nästan less på värmen... men den får inte försvinna!!

    Beata var på 10 månaders kontroll idag. 75 cm lång och vägde 8200, den lilla sparrisen. Hon satt förskräckt och glorde inte alls som läkaren ville ( greppa en kula, slå två klossar ihop och klappa händerna) Hon har ju gjort sånt länge och jag håller med er andra om att visst förstår de så mycket mer än man tror, men jag tror att hon var lite läskig och stressad. Hon brukar annars inte vara svårflirtad. Direkt fokus lämnade henne tog hon klossarna och slog dem ihop och kastade dem Nu går hon riktigt bra med lite stöd från en hand bara. HAr hänt mycket bara de senaste dagarna! Hon gillar också att lägga saker i ens hand och säga med eftertryck ...taaaaaaa (tack) Men hon säger inget tydligt ännu, mer än att man hör att hon närmar sig med vokaler och på betoning vad hon menar. Känns avlägset att hon ska kunna prata snart!!

    Sthlm
    Har också mask Rusade ut med den hos svärmor och måste ha sett bra förvirrad ut på morgonen

    Rimfo
    Stackars liten! Hon måste vara helt slut! Och ni med...

    VT
    Klart du ska börja springa! Men jag håller med, töntlångsamt!!

    Nu sitter vi i nya fina soffan och kollar på svt om michael jackson, fler?

  • Saliva123

    mareld
    häller helt med jucea, hon mår finfint med fina och engagerade föräldrar som ni! hang in there!

    lina
    vad mysigt det lät att bara sitta själv och njuta!

    blev 30 29/5

    grattis i förskott Lana!

  • Saliva123

    Ska på jobbintervju imorgonbitti. Wish me luck... Nu - beautysleep! God natt!

  • Saliva123

    Heidi
    Stor kram! Måste vara fruktansvärt. Lider med er!

    Efter att ha läst det känns mitt inlägg tamt... Men jag måste få lite råd! Beata lyckades svälja en plommonkärna idag. Jag var ett stort klantarsel som skulle låta henne ta en tugga själv av plommonet och hon tar en stor och får med kärnan Det var jätteläskigt för hon satte den i halsen innan hon fick ner den och vi blev skärrade allihop. Nu undrar jag om någon har något bra tips på hur man ska tänka för att den ska komma ut så smidigt som möjligt... Vad mata med??! Hilfe...

  • Saliva123

    Tack hörrni! Har bara gett henne mycket att dricka och saker som håller magen igång, men nu till frukost började hon gråta plötsligt som om hon var rädd eller hade ont. Det dåliga samvetet... Har smort in med lite xylokain också, och hoppas att det ger sig. Såg tipset om sparris försent, annars hade det nog varit bra.

    Melva
    Förstår sorgen när man inte vill samma. Har kompisar som har samma situation, han vill men inte hon. De går och pratar ihop och det är nog bra! Lätt att man distansierar sig från varandra säkert. Har ni pratat om att göra det?

    Lille
    Skönt!

  • Saliva123

    Hej!

    Long time no see... Hur mår alla? Ni som har facebook har jag ju lite koll på Vad händer Jucea, varför ska ni flytta från ert underbara hus? Byta ort?

    Vi har varit på Anders ssysters sons 4-årskalas idag. Fyra barn var det och det var maskerad. De tre pojkarna var alla pirater och Beata var en liten katt. De hade läskiga svärd och ett pratade och lyste ur ögonen på piraten och Beata blev jätterädd! Skoj att se dem. Hon hänger med de äldre nu iallafall när hon är så säker på att gå. Om två veckor blir det ett-årskalas här! Hur har ni andra haft era kalas, om ni haft?

    Visst hade det väl varit skönt med mer sommar och värme va?!

  • Saliva123

    Lana och Jucea
    Vad söta ni är som saknat mig! Tack gulleni! Spännande med huset Jucea! Vilken fantistisk möjlighet att kunna göra som ni planerat! Själv börjar jag bli sugen (milt sagt) på att flytta (hem) till Umeå. Har börjat prata om det med A och han blev lite chockad och slog lite bakut först, men det känns som att det börjar sjunka in och inte alls kännas tokigt längre. Han satt och kollade Hemnet här en dag bland annat!! Man får ju lite mer för pengarna där fortfarande än i Stockholm. Det är ett bra dragplåster. Och beachvolleyn. Och Beatas momor och morfar som skulle ställa upp hur mycket som helst... Hmm... drömmer...

    Alla vänner och nätverk man byggt upp och torskar är iofs ett stort minus. Och A´s syskon och pappa.

    Suck. Kan inte alla bo i en by?!

    Kul för alla gravida! Känns fortfarande avlägset för mig dock. Väntar in vänners barn i september! Ska bli mysigt!

Svar på tråden Augustibebisar 2008, del 8