Inlägg från: hansdotter |Visa alla inlägg
  • hansdotter

    Vår & Sommarmammor i Luleå - del 8

    Men Hanna grattis i efterskott! Tyckte din födelsedag lät helt perfekt! Det var på tiden att införskaffa ögonskuggan! Du är ju så fin iden! Lysande ögon!

    Tackar, jag trivs väldigt bra i kort hår! Till och med Robert som, innan jag klippte mig, sa "Men du ska väl inte klippa det jättekort?" tycker att jag är fin, och att jag nog passar bäst i kort hår.

    Du verkar ha det du gör med din lilla kille, NAncy är också precis överallt, hon har promenerat runt sen 14 juni, och är aaaaaaldrig stilla känns det som.

    JA, som sagt så är alla välkomna på Nancys födelsedag, jag håller tummarna för fint väder så vi kan vara ute, men annars så är vi inne.

    Nu ska vi ut på stan och köpa en present till Nancy!

  • hansdotter

    Julia: Vi bor på Lingonstigen 143, hittar du inte så ring på 070-3004442.
    Kul att ni kommer!

    Tack Hanna! Minst en ponny vill hon ha annars behöver ni inte komma! Hahaha, nä hon är inte så fin i kanten. Bara att ni kommer är nog!

    vi var på IKEA igår, eller klockan är ju onsdag nu så i förrgår egentligen, så nu har vi äntligen införskaffat en byrå till mitt smink, och andra grejer man kan lägga dit, mitt smink tar inte upp alla 6 byrålådor!

    nä nu ska man slänga sig i säng!
    Ses imorrn!

  • hansdotter

    Tack själv Hanna, det var så kul att ni ville komma! Tårtan är ju busenkel att göra, så du kan göra en lika god själv!

    Elin: Det var synd att ni inte kunde komma, vi saknade er!

    Kan lova att vi var trötta efter kalaset, hade besök ända till kl 19, fast det var rätt lugnt, vi satt i soffan och snackade, Nancy fick sin välling och sen i säng. Vi beställde pizza, sen somnade jag och R i soffan mellan 20 och 22, var livrädd att jag inte skulle kunna sova på natten, men somnade rätt snabbt efter So you think you can dance.

    Ja det vore kul att ses tycker jag med, men nu är vi i Jokkmokk, och jag tror att vi kommer hem på tisdag, så kan ni nån dag efter det vore det kul!

    Gonatt!

  • hansdotter

    VAd trevligt att det skrivs här lite! Har kommit hem från Östersund för nån timme sen, är helt slut.
    Vi vill också ses nästa vecka, inte måndag före kl 14, ska tatuera mig.

    Börjar jobba den 21a som det ser ut, har dock fått trista nyheter, min halvtid har blivit reducerad då min arbetskamrat behöver fler timmar. Men jag gräver inte ner mig för det. Tänker bara positiva tankar, för negativa tankar ger bara andra negativa saker!

    Nancy babblar en massa, mest rappakalja, men en del ord. Men många ord låter rätt lika. Hennes vanligaste ord skulle jag säga är: "meja" Mitt hungriga barn vill alltid ha mera, hahaha. Även om hon inte hunnit smaka ännu så säger hon mera..

  • hansdotter

    Tja, för oss passar det bra med tisdag tror jag. Vid ett låter också bra. Men var? Synd att det är så trist väder, annars hade man kunnat ses ute, fast det kan man ju så länge det inte regnar. Men jag vet inte.. Nån som har nån ide?
    Min tid för tatuering blev inställd imorgon så det blir nån annan dag, han skulle höra av sig på torsdag mest troligt.

  • hansdotter

    Hej. Kommer inte idag,men ni lär ju se det. Systerdotter Alice är hos oss, och hon vill vara med mig. Så nästa gång!

  • hansdotter

    Inget växhus för oss. Ska förhoppningsvis tatuera mig på måndag, min förra tid ställdes in. Sen måste vi på stan och fixa lite regnkläder åt Nancy.

    Ha det mysigt!

  • hansdotter

    Hej alla glada, vad gör ni? Har bara träffat Hanna på sistone! Senast idag då jag gjorde henne väldans snygg (om jag får säga det själv) då hon skulle ut på galej ikväll!
    Här "firas" det 6års dag. Fast just nu så är Robert på toa så då snabbkollar jag lite på datorn.. MEn nu ska jag mysa i soffan med honom!

Svar på tråden Vår & Sommarmammor i Luleå - del 8