Inlägg från: FortfarandeEllva |Visa alla inlägg
  • FortfarandeEllva

    Hanna: Det var som attans

    Sofia: Ja det var synd! Fick hon mycket presenter? Kan tänka mej att det blev en del

    Happ, nu ska jag hoppa i säng. Börjar 07.00 imorn. Skoj. NOT!!

    Sleep tight

  • FortfarandeEllva

    Emma: Tack! Nä du har nog inte lyssnat dåligt. Det är bara jag som är nojjig och tänker att om jag säger det till en massa pers så kommer jag inte in, så jag har knappt sagt det till nån
    Aaah, jobbigt de där med svärmor. Du kan ju tipsa henne om nåt vandrarhem här i stan, elller så finns det ju en fin camping i Karlsvik

    Karro: Nä, allvarligt?? Fan att du inte sökte då hade vi kunnat gå i samma klass Vet inte när det börjar, har bara fått antagningsbesked.. Men gissar på slutet av augusti.

    Btw, vart fan är sommaren??

  • FortfarandeEllva

    Åh hej å hå! Här händer det inte mycket!

    Jag kan iaf meddela att jag är riktigt sugen på en dejt nu :) Äntligen är jag färdigjobbad! Så om någon har lust så..

    Herregud, på måndag börjar Ella dagis. Det har alltid kännts så långt bort, men nu ska hon faktiskt dit. Fast iofs så känns det långt bort nu också, fast det inte är det. Stora tjejen har hon blivit också, säger hur många ord som helst! Härmar ALLT man säger. Banan, tidning, bajs, hoppa, dusch osv, osv. Sen kan hon låta som hästen, vovven, kissen, pippifågeln, grisen, tuppen, kossan, fåret, ankan, m.m. Sötungen! Haha, det roligaste: när man frågar henne hur KISS (gruppen) gör så räcker hon ut tungan!

    Hur är det med er? Berätta, det var ju så längesen vi sågs!

    Ps, glömde säga att hon kan sjunga Halo med Beyonce (häjo, häjo) och 2 and ½ men melodin (men, men, men, ohhooohooho)

  • FortfarandeEllva

    Karro: Yes nu är jag laddad! Ååh hoppas det går lika bra för Ella som för Oliver! Kul att han tycker om dagis :) Vad ska du göra till hösten?

    Julia: Jo jag läste på din blogg att du kör detox, fasiken va duktig du är! När börjar skolan för dej? Tror mina lektioner börjar typ sista aug..

  • FortfarandeEllva

    Men Emma! Ååh va roligt med hus!! Låter ju som en helt underbar plan :) Hihi, nu ble jag nyfiken på vad ni har tänkt er. Jag vet! Ni kan köpa här i kyrkbyn! Jaaa, vilken bra ide Elin

  • FortfarandeEllva

    Jorå tisdag funkar fint! Men Ella ska på dagis på fm (vet inte vilken tid) så lite senare på dan kanske. Typ vid ett? Ska kolla upp bättre vilken tid vi ska vara där och hur länge..

  • FortfarandeEllva

    Jaa, efter ett blir som sagt bra för oss! Chefen för boendet som jag jobbat på i sommras ringde mej idag och ska bjuda oss sommarjobbare på lunch (!) imorgon på Waldorf! Kors i taket va? Luleå Kommun bjuder på lunch!!

    Jo en sak till, ska vi vara ute vill jag vara nånstans där det finns toa! Min mage har en dipp och man vet aldrig när jag måste springa! hehe. Men annars kan vi ju vara inne hos nån?

  • FortfarandeEllva

    Låter väl bra.. hoppas bara den är upplåst då, de låser väl den på hösten? Haha, sitta här å luska ut var det finns toa, men jag måste ha en i närheten annars får jag panik! Vi måste sticka till dagis nu, jag hinner inte in här innan vi åker till stan så jag kanske messar dej Emma och hör vad som betäms?

  • FortfarandeEllva

    Jaa! Det är klart vi ska ut nån helg!! Jag ska faktiskt ut på lördag, wohoo :) Var som ett tag sen. Ska på kåren (va fan, har jag blivit en äkta student nu??), billigt och bra

    Hur är det annars då? Julia träffade jag igår men er andra var ett tag sen!

Svar på tråden Vår & Sommarmammor i Luleå - del 8