Inlägg från: Chivasreal |Visa alla inlägg
  • Chivasreal

    Missbruka stilnoct...?

    Anonym (oxå fast) skrev 2009-07-31 20:44:28 följande:


    ja nu har jag lagt barnen så får vi se. brukar vara trött fram tills dom somnat sen går det över... :/ men jag hoppas hoppas för i morgon ska vi åka till stockholm o vara på gröna lund hela dagen så behöver verkligen vara pigg då.
    Ok ja men du kommer sova gott i natt. Hoppas ni får roligt i morrn då
  • Chivasreal

    Anonym (oxå fast) skrev 2009-07-31 20:53:09 följande:


    tusen tack för stödet. =) ser fram emot att sova iaf det ska ni veta =)
    Jag stödjer dig gärna å jag tror eller vet du klarar dig. Å du kommer sova sååååå skönt i natt. Skriv å berätta hur skoj ni hade å å hur du sovit. Varma kramar
  • Chivasreal

    Anonym (oxå fast) skrev 2009-08-01 09:46:09 följande:


    ja för många år sen klarade inte av det alls... men fick de då först o främst mot min ångest o då sa dom åt mig att ta de på dagen.. ingen höjdare när jag hade små barn hemma. sonen var bara 1 månad. sen fick jag det till natten o jag var helt död på mornarna efter. så de vill jag inte prova igen. sov någorlunda i natt iaf. blev åtminstonde 5 timmar så känner mig lite piggare.
    De har du nog svarat nåt innan va?
  • Chivasreal

    Anonym (oxå fast) skrev 2009-08-01 09:58:57 följande:


    nej inte om theralen
    Aha de trodde jag fick för mig de iaf
  • Chivasreal

    Anonym (oxå fast) skrev 2009-08-01 10:18:56 följande:


    nej kanske ngn annan. nu ska vi ta o åka 30 mil till stockholm =) ha en trevlig dag
    Åh ha så skoj på resan kram på dig
  • Chivasreal

    Anonym (ruset) skrev 2009-08-01 11:29:57 följande:


    Jag har inte lyckats vara utan pillerna. Klarade länge igår kväll men det var omöjligt att sova så 03.30 gick jag upp och tog 2 piller, stannade uppe för att få "känna". Knäppt, jag vet.... Inte mycket sömn i natt.Idag äker vi oxå på semester 4 dagar (Oxå till Stockholm, men vi få åka 75 mil )och jag har bestämt mig för att inte ta med mig några piller.... Hur det ska gå vet jag inte antagligen kommer jag inte att sova och jag kommer säkert sakna "ruset" men jag kommer inte åt några piller ju. Hoppas på att få trevligt eftersom jag ska vara bland  våra vänner så ja.... Håll tummarna.Angående Theralen så har jag provat det (har det hemma vid behov om ångesten blir för stark). Jag sover inte av det men det lugnar lite om allt är för jäkla jobbigt, dock ger det inget "rus" som jag får Stilnoct.
    Nä men du e duktig iaf om du har åkt utan piller tycker jag du e kanon asså. Men de där å va vaken en stund å känna ruset är nog vanligt tror man får för sig de inte hjälper om man inte känner ruset. Ha en jättefin helg alla goaste kramar till en dukltig tjej
  • Chivasreal

    Underbart tycker jag du är jätteduktig som klarade det. Å sov så Länge? jätteskönt va? Åh jag tycker du är duktig å kul ni hade det bra

  • Chivasreal

    Anonym (oxå fast) skrev 2009-08-02 11:37:44 följande:


    ja när sonen kom in o frågade om hon fick gå upp tänkte jag att ja kl är väl inte så mkt men gå upp du sen såg jag att den var 11 då fick jag nästan lite panik. men det gick över fort för det var jag förtjänt av efter den här veckan =)
    Haha vad underbart va? Ja du är värd å få sova så länge men gud vad skönt då orkar man mer oxå men jag är imponerad av dig du är så himla duktig.
  • Chivasreal
    Neurotic skrev 2009-08-02 18:57:14 följande:
    Jag fick Stilnoct utskrivet till mig i ungefär 3 år, jag började på en halv tablett och innan jag slutade var jag uppe i hela 9 (nio) tabletter , galet sjukt och livsfarligt. Det tog mig åtta helvetiska månader att trappa ner och bli fri. Det absolut bästa jag har gjort. För sömnen nu tar jag:TheralenLergiganLyricaPropavanMianserin
    Ojj det va många men du hur lång tid tog de å bli fri dem? (grattis för du klarat det) Lyrica är den inte lite lurig? Har hört de från nån att den missbrukas?
  • Chivasreal
    DreamBitch skrev 2009-08-02 18:30:46 följande:
    Enklaste sättet att ta sig ur ett beroende är att kontakta sin läkare och förklara att man är beroende av medicinen och att man inte vill att denne skriver ut den igen.Och ja, man kan få tag på det på annat håll med men det är mycket krångligare och VILL man sluta så betalar man inte så dyra pengar för den.
    Jo sant men är man beroende så gör man nog inte de frivilligt utan de kommer läkaren på till slut
Svar på tråden Missbruka stilnoct...?