• Armani

    (¯`°•.¸Vi Med BF Oktober 2008- Nu Är Dom Här¸.•°´¯) Del 6

    Här är tråden för oss som som väntade barn i oktoder 2008, några små valde att titta ut innan och några efter.

    Vår egna hemsida med BF-lista, födda mm finns på home.aland.net/ma22012/oktober/
    Vill man vara med där så kontaktar man Cecese antingen genom ett inlägg här i tråden eller hennes inbox.

    Här är våra gamla trådar:
    www.familjeliv.se/Forum-11-231/m29079383.html
    www.familjeliv.se/Forum-11-231/m32004341.html
    www.familjeliv.se/Forum-11-231/m36907228.html
    www.familjeliv.se/Forum-11-285/m39860399.html
    www.familjeliv.se/Forum-11-285/m42882678.html


    (¯`°?.¸.?:*¨¨*:?.♥Till Ljudet Av Blixtar & Dunder Skedde Ett Under, Vår Alicia Är Här 081015♥.?:*¨¨*:?.¸.?°´¯)
  • Svar på tråden (¯`°•.¸Vi Med BF Oktober 2008- Nu Är Dom Här¸.•°´¯) Del 6
  • Armani
    amomentlikethis skrev 2009-07-06 11:30:01 följande:
    Hade tänkt påminna dig men då slapp jag det
    Jajemen, men det var nära att du skulle behöva göra det
    (¯`°?.¸.?:*¨¨*:?.♥Till Ljudet Av Blixtar & Dunder Skedde Ett Under, Vår Alicia Är Här 081015♥.?:*¨¨*:?.¸.?°´¯)
  • Armani

    Inatt hade Alicia världens katastrofnatt ever, är helt slut på!!
    För det första så vägrade hon att sova mitt på dagen igår, tog till alla knep vi har innan hon somnade av utmattning i vagnen. För att sen vakna inte ens en timme senare Sur och grinig resten av dagen och kvällen som ni kanske förstår. Nattade vid 20:30 och somnade nästan direkt. Vaknade igen vid 00:30 och skrek, tog hon till oss där hon var tyst i kanske 15 min, började skrika igen. Tog upp henne, bytte blöja, erbjäd henne vatten, välling men ville inte ha å hon va så trött så hon inte ens öppnade ögonen någon längre stund. Så då gick jag upp på övervåningen för att lägga mig där med henne men fram till kl 6:00 sov hon bara ca 2 min i stöten innan det skulle börjas böka å smågrina, kasta tutten osv.. Sen mellan 6:00 och 9:15 sov hon någorlunda, ca 30 min i stöten. På morgonen är hon glad den första halvtimmen typ men sen är det mest bara grin å skrik.

    Fattar ingenting! HUR orkar hon? Hela helgen har hon sovit som en prinsessa, 20:30-8:30, men så fort man verkligen inte vill att hon ska vara vaken på nätterna iom att sambon just nu jobbar 12-timmars pass varje dag och behöver få sova så slår det aldrig fel. Man orkar ju inte själv heller trots att man "bara" går hemma.

    Låt den här perioden ta slut nån gång!! Nån av er som har koll på hur länge det här språnget brukar hålla på??


    (¯`°?.¸.?:*¨¨*:?.♥Till Ljudet Av Blixtar & Dunder Skedde Ett Under, Vår Alicia Är Här 081015♥.?:*¨¨*:?.¸.?°´¯)
  • Junipingla

    Kikar in en liten snabbis! i är hemma från semestern och har haft det bra.
    Slutade amma där nere för Alice åt ändå bara en liten skvätt på morgonen och då var hon mest sur för att det inte kom så mkt;) Känns bra! Hon äter som en häst nu av allt så det var inget svårt beslut.

    Hoppas ni har det bra allihopa!!

    KRAMAR!


    56kilo.se (LCHF) | -20,4 kg / 2,8 kvar - Mamma nu till fem!
  • Armani
    Junipingla skrev 2009-07-06 12:09:48 följande:
    Kikar in en liten snabbis! i är hemma från semestern och har haft det bra. Slutade amma där nere för Alice åt ändå bara en liten skvätt på morgonen och då var hon mest sur för att det inte kom så mkt;) Känns bra! Hon äter som en häst nu av allt så det var inget svårt beslut. Hoppas ni har det bra allihopa!! KRAMAR!
    Va kul att ni haft det bra Skönt att det känns bra med avslutad amning oxå, att få vara sin egen igen
    (¯`°?.¸.?:*¨¨*:?.♥Till Ljudet Av Blixtar & Dunder Skedde Ett Under, Vår Alicia Är Här 081015♥.?:*¨¨*:?.¸.?°´¯)
  • empa81
    Armani skrev 2009-07-06 11:58:35 följande:
    Inatt hade Alicia världens katastrofnatt ever, är helt slut på!! För det första så vägrade hon att sova mitt på dagen igår, tog till alla knep vi har innan hon somnade av utmattning i vagnen. För att sen vakna inte ens en timme senare Sur och grinig resten av dagen och kvällen som ni kanske förstår. Nattade vid 20:30 och somnade nästan direkt. Vaknade igen vid 00:30 och skrek, tog hon till oss där hon var tyst i kanske 15 min, började skrika igen. Tog upp henne, bytte blöja, erbjäd henne vatten, välling men ville inte ha å hon va så trött så hon inte ens öppnade ögonen någon längre stund. Så då gick jag upp på övervåningen för att lägga mig där med henne men fram till kl 6:00 sov hon bara ca 2 min i stöten innan det skulle börjas böka å smågrina, kasta tutten osv.. Sen mellan 6:00 och 9:15 sov hon någorlunda, ca 30 min i stöten. På morgonen är hon glad den första halvtimmen typ men sen är det mest bara grin å skrik. Fattar ingenting! HUR orkar hon? Hela helgen har hon sovit som en prinsessa, 20:30-8:30, men så fort man verkligen inte vill att hon ska vara vaken på nätterna iom att sambon just nu jobbar 12-timmars pass varje dag och behöver få sova så slår det aldrig fel. Man orkar ju inte själv heller trots att man "bara" går hemma. Låt den här perioden ta slut nån gång!! Nån av er som har koll på hur länge det här språnget brukar hålla på??
    Där dom är nu ska vara värst under vecka 37 och sen plana ut igen. Förstår att du måste vara skittrött!
  • Armani
    empa81 skrev 2009-07-06 15:16:53 följande:
    Där dom är nu ska vara värst under vecka 37 och sen plana ut igen. Förstår att du måste vara skittrött!
    Ååh så skönt att höra!! Hon är nämligen på vecka 38 nu så då vet jag att det är helt normalt att det är katastrof och snart går över
    (¯`°?.¸.?:*¨¨*:?.♥Till Ljudet Av Blixtar & Dunder Skedde Ett Under, Vår Alicia Är Här 081015♥.?:*¨¨*:?.¸.?°´¯)
  • Lanlar

    Ja, då har jag också hittat hit. Anton har faktiskt varit "lite" jobbigare än vanligt den senaste veckan och tänkte nästan att det var ett hopp i utvecklingen för händer det massor av grejer. Sedan tre dagar kryper han nästan bara på knäna, drar och ställer sig upp, klappar händerna och roar sig en massa annat roligt!! Allt händer så fort nu att jag inte hinner med!!

    Ammar gör jag nu bara på morgonen och inom elva dagar som kommer jag sluta....ni kanske undrar varför exakt dagar..jo, den 17:e åker jag hem ensam från Umeå och lillkillen & pappa är kvar så då går det ju inte att amma. Jag hoppas för allt i världen att det kommer gå bra för dem ensamma uppe i Umeå...så det inte bara blir skrik efter en tutte som är i Göteborg. Men jag har under en längre tid dragit successivt ner på amningen och vi har i två veckor nu försökt lära honom att ta ersättning på kvällen/natten och ibland går det bra och ibland inte så bra, men vi har ju lite tid kvar att öva på. I natt gick det kanobra med ersättning..hoppas det håller i sig!

    På min blogg har jag lagt ut lite bilder på hans nya äventyr: lilleanton.blogspot.com/

  • Niccita

    Vegan är också inne i nån period nu, hon totalvägrar sova!
    Och när hon väl somnat vaknar hon en gång i halvtimmen och vill tutta.
    Vi håller på o bli tokiga

Svar på tråden (¯`°•.¸Vi Med BF Oktober 2008- Nu Är Dom Här¸.•°´¯) Del 6