Inlägg från: Andrundrun |Visa alla inlägg
  • Andrundrun

    Problem med sköldkörteln? Del 14

    Skulle vilja vet om det finns ngn specialistläkare i Göteborg? Någon som går där? Hur är det? Nu ska jag kräva av min allmänläkare att jag ska till specialist!
    Har haft hypothyreos sedan 2004. Kom i samband med graviditet.
    Trots bra värden så mår jag långt ifrån bra, och jag vägrar finna mig i det längre.
    Har inga känslor kvar, humöret svajar okontrollerat och det känns som att jag går runt i en bubbla. Alla andra lever utanför denna bubbla.

  • Andrundrun

    "Man blir liksom trög och tänkandet blir segt och "geggigt" man får svårt att uttrycka sig och koppla sammanhangen i saker och ting. Samtal kan bli väldigt jobbiga att hänga med i och ex matte som man kanske klarat galant förut funkar inte alls. Ibland kan man även få en glasbubblekänsla i huvudet. Som om man hade en guldfiskskål runt skallen där alla intryck studsar emot och inte riktigt kommer ända in i hjärnans förståelsecentrum. Min brainfog har blivit bättre men vissa dagar är den hemsk och jag fattar nada och får nada gjort.

    /PB"

    Jisses, trodde jag hade blivit dum. Man har ju hört talas om "mammahjärna". Trodde kanske att jag blivit dum efter alla tre barn eller att jag blivit tidigt dement eller ngt. (är 24 )

    Man börjar inse mer och mer nu att alla problem man har faktiskt hänger ihop med sköldkörteln.

    Och jag som pluggar...

Svar på tråden Problem med sköldkörteln? Del 14