Inlägg från: ProosAnna |Visa alla inlägg
  • ProosAnna

    Förstföderskor som hade BF i oktober 2008 del 4

    MissZmily: Jag känner mycket väl igen mig i läggningsrutinen! William somnade också väldigt lätt själv i våras, jag kommer inte ihåg när det började krångla, men nu så kan det ta jätte lång tid innan han kommer till ro! Han somnar absolut inte ensam längre. Helst ska han sitta i famnen tills han somnar, alternativt har det funkat att promenera en kvällspromenad och sen bära upp honom.. Kvällspromenad är iofs inte så dumt, men det vore skönt om han kom tillbaka till rutinen att somna själv...

    Charlotta: Grattis till bebisen! Vad roligt!! Jag får nog vänta minst 3 veckor med att ta upp bebisämnet, så F hinner jobba lite och glömma bort hur mycket det är att göra när man går hemma... hihi...

    Det har hänt jätte mycket sen jag sist var in! Jag hinner knappt med datorn nu när jag jobbar och sen fint väder på det... Bara 3 veckor kvar av jobb iaf, det ska bli så skönt att komma hem igen!! Saknar vardagen med William!!!

  • ProosAnna
    Cerulean skrev 2009-08-10 19:24:16 följande:
    Hej! Vi hade en riktigt jobbig natt i natt. Viktor vaknade vid två och lyckades riva hål på en blodkärlsmissbildning (typ som smultronmärke) som han haft på kinden och j*vlar vad det blödde! Maken ropade på mig från badrummet och när jag kom in var det blod överallt. Det var bara att åka in till akuten. Vi blev inlagda och de testade en massa olika blodstoppande förband men inget funkade, det bara fortsatte blöda. De pratade om att han skulle behöva opereras och sövas, men i väntan på specialistkirurgen så slutade äntligen blödningen och vi fick åka hem med lite specialförband från operationsavdelningen nu vid lunchtid. Usch vad otäckt det var. Viktor fattade ju ingenting, var trött och ledsen och de höll ju på och stack honom, satte dropp osv. Men nu är han glad trots stort förband i ansiktet! Dock kändes vår natt inte så farlig när vi fick dela rum med en liten flicka som druckit tändvätska. Fy farao. Hon hade lyckats öppna en barnsäker kork.
    OJ vilken natt! Vilken tur att det gick bra tillslut! Ska förbandet sitta på länge nu?
  • ProosAnna

    Oj oj vad ni skriver, jag har skummat de senaste dagarna och till min "glädje" ser jag att det inte bara är jag som har ett barn som inte beter sig normalt... William har varit väldigt krånglig nu på senaste, grinig & mer sällan nöjd. För 2 v lärde han sig krypa ordentligt, och blev då gladare, dagen efter började han ställa sig mot saker och vi tänkte lättat att NU nu släpper det!! En v senare och han är lika kinkig igen... Det är inte utan att man blir lite trött... Han har 2 tänder som är på G och sen är det säkert ett utvecklingssprång som spökar. Men visst kan det bli jobbigt!! Eller är jag ensam om att tycka det?! Sambon som är hemma är trött och jag känner mig (hemska tanke) ovan att hantera W just nu iom att jag jobbar och inte är hemma så mycket... Jag LÄNGTAR så mycket tills om 2 veckor och jag får vara hemma igen med min älskling! Även om han är kinkig just nu...

    Välkommen till tråden ni nya ansikten som jag ser, alltid kul med nytt folk! =)

    thiia, jag beklagar verkligen att du måste dras med ditt ex! Han verkar inte riktigt frisk jag hoppas verkligen att det löser sig för dig snart! Måste vara jätte hemskt! William och jag skickar massor i styrkekramar till dig!!

  • ProosAnna

    Det är inte utan att jag är lite avundsjuka på er som är gravida! Jag älskade att vara gravid och är det gärna snart igen!! Så underbart att ha ett liv som växer i magen! nej, nu får det bli om två veckor så jag är hemma och sambon börjar glömma hur jobbigt han tyckt det varit att vara ensamhemma! =) Jag ser gärna att William är storebror innan han blir 2... *drömmer mig bort* =)

  • ProosAnna

    Charlotta: Jag hoppas att det inte behöver vara en dröm, gäller bara att få med sambon på noterna. Om jag ligger lågt ett tag till så han hinner börja jobba så ska det nog gå =)

    Vad skönt att Milo sover bättre, det låter som ett gott tecken =)

    Moirae: Vad skönt att höra att Jesper sover längre igen... *tänka* Jesper 20 dagar äldre än William... ~20 dagar kvar nu då, känns bra =)

  • ProosAnna

    Jag känner inte igen att han slår sig, men som Rottis sa så gillar William att dra mig i håret.. Eller sig själv... Mest mig, det är tur jag har mycket hår!! Men ont gör det också, så han får gärna sluta!!

    William är fortfarande inne i en jobbig period vad gäller nattning, det ska trilskas och donas varje kväll, det är knappt att kvällspromenaden med vagnen hjälper längre! Det ska bli skönt att sluta jobba nu på fredag iaf så jag kan byta av sambon med att ha det stora ansvaret. Jag tror vi båda behöver ombytta roller nu! Och jag längtar verkligen till fredag kl 17 när jag får gå hem från jobbet igen!! =)

  • ProosAnna

    MissZmily: Vad roligt att Lucas sa mamma!! =) William säger inte nått ännu, inte på riktigt iaf.. Här om dagen expedierade jag en liten en född i början av oktober och hon satt i vagnen och sa tydligt mamma, så nu har jag börjat vänta på att William ska säga det med! =)

    Jag måste ju också bara berätta att mamma är frisk! De fick bort hela tumören och nu ska hon bara stråla sig och äta tamoxifen i 5 år, förebyggande behandlingar =) *lycka*

  • ProosAnna

    God morgon!
    William har börjat sova lite bättre nu, och igår så visade han oss varför!! HAN KAN GÅ!! några steg iaf! =) Jag är väldigt förvånad för han har knappt stått själv innan, och nu så knatade han iväg (iaf 6-8 steg som mest). Gissa om jag längtar han ännu mer nu, men nu är det bara idag kvar på jobbet, sen är det jag som får vara hemma =) På de 9 veckor som jag nu snart har jobbat har han lärt sig både krypa och gå! Tänk vad snabbt man kan missa massa!! Men men, jag har ju hela hösten med min lilla darling =)

  • ProosAnna

    Hjälp, nu står han och klappar händerna också!!! Snart finns det inget kvar att lära sig när jag är hemma.... blandade känslor nu, mest glada dock! =)

  • ProosAnna

    Hej tjejer!

    ÄNTLIGEN mammaledig igen =) Underbart! men visst är det typiskt att man ska vara halvkrasslig, halsont och allmänt seg, William är likadan... Men men, vi är hemma tillsammans igen och det är det viktigaste! =)

    Är det någon som vet om man bör vaccinera sina små nått extra när man ska åka till USA? Jag har inte tänkt så långt ännu, men bvc-sköterskan sa att man kanske ska kolla upp det... Vad tror ni?

    Angående tradera problemet så tror jag att man kan avsluta en auktion om man inte fått några bud på den ännu, men är inte helt säker... Pjankos förslag är ju även det bra =)

    BTW, min lilla prins är numer 10.985 gram och 76.5cm! En ganska stor prins med andra ord!!

Svar på tråden Förstföderskor som hade BF i oktober 2008 del 4