• Oui

    Februaritvillingar 2008

    Jag märker ibland kläder som man kanske inte vill märka med bläckpenna för det försvinner oftast efter ett tag. Annars kör jag stenhårt med permanent märkpenna. Kanske skall skaffa några som man stryker på också.

    Har precis märkt kuddar och filtar som de skall ha i vagnen...

    Hur många par skor har era barn? Och vilken typ?

    Imorrn skall jag lämna dem på dagis själva... Jag kommer säkert bli tillbakaringd. Edvin är på sitt gnälligaste mammahumör då jag inte får vända mig från honom alls...

    Anton sover jättedåligt och vaknar och skriker... Trodde kanske det var tänder men det kanske är förändringarna runt omkring?

  • Oui

    Nu är Anton och Edvin på dagis själva utan mamma Det var inget skrik vid lämning men Edvin tittade på mig frågandes och fattade nog inte riktigt... Är man töntig om man ringer och frågar hur det går?

  • Oui

    Jag ringde och det gick jättebra! De hade inte gråtit nåt alls och verkade inte ens trötta (annars har de varit lite trötta på förmiddagen och då kanske fröknarna ville att det skulle vila sig innan lunch).

    Liten tår i ögat. Det känns att de blivit så stora och skall klara sig själva... Mina små gullepojkar...

  • Oui

    ohh saxi: *kram* De har säkert görskoj nu!

    Idag skall mina barn sova på dagis, utomhus i vagn... Spännande. Edvin verkade vara lite lessen när jag gick men jag vågade inte stanna utan sa hejdå, vinkade och gick...

    Esme: Spännande! Hoppas bebisen kommer snart. Alla vet nog hur det är att vänta, urtrist. Jag fattar inte hur du orkar, vara stor och trött och ha 2 stycken 1,5 åringar...

  • Oui

    Tussen: Jag har också planer på egentid för Alma men när hinner jag det?

    Jag släpper sällan ut mina barn om vi inte är på en lekplats eller så. I trädgården förstås. Vi har dock aldrig varit i skogen, kanske borde testas?

    Nu när mammaledigheten snart är slut så är det ju massor av saker som jag har lust att göra...

    Saxi: Klart du skall hämta dem efter de sovit. Då får du ju två pigga barn istället för två trötta. Tror dagen kommer flyta bättre också om du inte hämtar dem NÄR de vill sova, för då kommer nu ju inte hinna hem...

    Jag lämnade två glada barn idag. Jag har underskattat dem och varit oroligt i onödan...

  • Oui

    Var köpte ni namnlapparna nånstans?

    Mazarin: Nä det är nog dags nu. Och man kan sätta lökar inför nästa vår också...

    Mina pojkar har somnat fint i sina vagnar. De har uppträtt så bra så imorrn skall de få komma och testa på frukost. Det var egentligen inte med på inskolningen men personalen tyckte vi kunde prova imorrn nu när allt annat funkat så bra.

  • Oui

    Sista mammalediga dagen...

    Pojkarna lämnades av till frukost. Fröknarna tar med dem in i lekrummet innan de hinner börja gråta så de får distration (hur stavas detta) direkt.

    Vikkan: Va härligt att dina barn är så trygga och att de trivs på dagis! Jag brukar också tänka så "men saknar de mig inte" men det här ju beviset på att de trivs och att de är trygga där. De vet att du kommer tillbaka till dem.

    Esme: Absolut, 5 i familjen, det är så det skall vara Kommer det nån bebis idag eller?

  • Oui

    Grattis Esme! Nu är ni fulltaliga! Skönt att det gick bra *kram*

    Här är det också snorit och börjar undra om vi också skall behöva börja jobbandet med vab... Trist.

Svar på tråden Februaritvillingar 2008