Inlägg från: Esmeraldah |Visa alla inlägg
  • Esmeraldah

    Februaritvillingar 2008

    Jag är här (tack saxi och Mazarin)! Skriver mer sen kanske, skall nu mysa med sambon som from nu är ledig 6 veckor! Jippi!

  • Esmeraldah
    2wins: Ha, ha, "mysa"??? Jag vaggar ju runt här som en anka och väntar på att än en gång ha "såontsomjagaldrigföruthaftochintekantänkamigattnågotannatkangöra"!!! {#lang_emotions_wink}
  • Esmeraldah

    2wins: Hoppas det går bra nu att lämna "fjunen" idag!


     


    Och ni andra som inskolar - god fortsättning {#lang_emotions_wink}!

    Vikkan: Tittade på kort från när S och M föddes. Sista bilden på magen från förlossningen. Visst var den stor, men är nog liknande nu, tror jag. Den satt dock högre då. Men var ju bara i v 35+1 då. Skall försöka få tag på min bm journal från förra grav. så jag kan jämföra sf mått.

    Tussens: Skrattar åt beskrivningen av filmningen! Tror inte jag skulle vilja veta hur jag såg ut förra gången! "Titta hit då, hur mår du?" Ha, ha, ha, vilken fråga!!!

    Kollade själv på kort här om dagen. Finns på magen när vi kom in till förlossningen, inget från själva förlossningen, men sedan två blåa bebisar på mitt bröst. Själv ser jag trött, svullen och förvirrad ut.


    Ja, tänk vad man utsätter sig för...men "love conquers all", eller hur!

  • Esmeraldah

    Mazarin: Jag förstår det. Skulle också sörja det om jag hade missat det. Konstigt med tanke på hur ont det gör. Men det är ju häftigt så här i efterhand att ha klarat av det. Trots det är det ju pirrigt nu också.

    Vi har flängt runt lite i olika ärenden med lite dålig mat/sovplanering idag. Brukar ju gå rätt bra ändå, men idag var tydligen inte rätt dag för sådant, så vi kom hem rätt trötta med två jättehungriga och övertrötta 1,5 åringar. Och en höggravid mamma, icke att förglömma {#lang_emotions_wink}. Så det blev ett intesivt kvällspass också. Men nu sover galningarna. Sambon diskar (diskmaskinen har varit trasig några veckor {#lang_emotions_frown}) och jag sitter här framför datorn och slösurfar. Massa konstiga småkänningar i magregionen som jag inte riktigt kan tyda.

  • Esmeraldah

    Christine: Hur går det, letar ni hus aktivt?
    Vi trivs jättebra i vårt nya hus! Hade önskat få lite mer ordning på alla prylar, bara. Övervåningen används ju inte än, så den är mest belamrad med en massa kartonger. De flesta av dem ska dock inte packas upp heller, utan "sorteras" och förvaras i de jättelånga sk. kattvindarna. Datarummet är fortfarande inte fixat, det står kartonger och prylar på ena altanen också. Gardiner är inte uppe i alla rummen. Allt det här stör mig, men jag har väl insett att det måste få vänta, så jag försöker att förtränga det. Hoppas att vi skall lyckas få lite av detta (+en massa annat som skall fixas) gjort under "semestern"...hmm...


    Sambon är nu ledig 6 veckor, jätteskönt! Hoppas att bebis tittar ut snart, så att vi är två hemma så länge som möjligt, s a s. Läskig tanke att klara sig själv om dagarna med två vildningar och en bebis {#lang_emotions_surprised}! Men det beror ju också på hur bebisen är.
    39+3 idag.


     


    Skärvsten: Hej! Förstår att du har fullt upp med att få ihop allt!


     


    Oui: Mina har två(par) skor var + sandaler som de håller på att växa ur. Måste köpa gummistövlar också...

  • Esmeraldah

    saxi och 2wins: Visst är det nära, men det känns som jag gått över två veckor, eller så. Trodde att han skulle komma minst ett par veckor för tidigt. Så det känns lite konstigt. Känner mig alldeles manglad i mellandelarna, ont överallt!


     


    Försöker komma ihåg att åtminstone stora delar av magen kommer att försvinna och att jag kommer att bli piggare (?), har ju lite lågt hb. Just nu känns det som om jag alltid kommer att vara så här trött och osmidig. S och M skall ju få vara hemma så länge de verkar trivas med det. Börjar de "klättra på väggarna" får jag kolla upp vilken förskola jag (ojdå, vi kanske man skall skriva...) vill att de skall gå i.


     


    saxi: Huu, så hemskt när de gråter! Tips är ju att ringa efter en liten stund och höra hur läget är, det brukar ju gå över på nolltid, faktiskt.

    Nu vill jag att den här bebisen skall komma ut någongång!

Svar på tråden Februaritvillingar 2008