• elegi

    Vrena morsorna snackar vidare..

    clara b skrev 2009-10-17 16:50:54 följande:
    Meh, hallå, mammorna? Har ni dragit eller är det bara jag som sitter och glor runt på datorn i avsaknad av liv, hehehe. Jaja, trevlig helg på er iaf, nu ska jag in till en väninna och vina litegrann. Mysigt!
    Nej då jag är här
    Fast har varit bissy under dagen och fixat tårta och grejer, 13 kom släkten och firade Alexandra och 17:30 kom några tjejkompisar på kalas, taco, chips, godis, popcorn och singstar samt lite dans och lekar.
    Skönt när dom börjar bli stora man behöver inte engarera sig så mycket i själva kalaset för det löser dom själva, men behöver bara vara i bakgrunden och ha lite koll på läget.
  • elegi
    maria8109 skrev 2009-10-17 19:28:39 följande:
    Jag har inte heller nåt liv! Men krävande barn som gör att det är omöjligt att få en sekund själv vid datorn! Dagens jobbigaste; Illvråååååål från v-rummet. Jag rusar dit från köket! Ser Linus med nåt konstigt i ansiktet. STEARIN i hela nyllet och i ögonen!!!! Jävlar va rädd jag blev. Fick bort det och ögonen verkar okej, men han hade svid i huden... No more tända ljus......
    Lyckades missa detta inlägg igår...hur jag nu lyckades med det vete tusan

    Usch vad hemskt men till din tröst kan ajg säga att det gör bara ont en väldigt kort stund så fort stearinet stelnat något så bränner det inte längre. Talar av egen erfarenhet sedan jag var Ljungsros lucia -91 stog och hade ett lucia framträdande när jag känner att stearin börjar rinna från pannan och ner mot ögonen rakt förbi ögonvrån men som sagt det var mest obehagligt.

    Hoppas att han inte fick några skador utan att det bara var just obehagligt
  • elegi
    clara b skrev 2009-10-18 20:32:24 följande:
    Å fy fanken, Maria, skulle dött på stuberten av ren skräck! Tur att det gick bra att få bort, fy tusan vad det måsta gjort ont på honom. Hade en astrevlig gårkväll med väninnor och lite vin, hoppas på en till med lite andra väninnor om två helger. Det behövs verkligen lite roliga saker att se fram emot i höstmörkret. Ingen Vrenamamma som är sugen på en liten vinkväll? Tänker nog dra ihop något i höst, det kan vi behöva. Det förtjänar vi! Imorgon blir det en kortis för Elis och mig på Öppna, sen ska vi till förskolan och börja inskolningen. Wish me luck, vi ses imöra. Kram kram
    Ja vinkväll låter nice..

    Maria
    Pratade inte du lite löst om v. 44 eller så när vi diskuterade Lindas tjejkväll?
  • elegi
    maria8109 skrev 2009-10-19 19:37:29 följande:
    Gulp... Storstädar ni en gång i veckan???? Haha, här blir det kanske en gång i månaden om jag är på humör, vilket jag sällan är, så det blir nog varannan månad!! Men däremot HATAR jag när det fastnar saker under fötterna, typ smulor och sånt, så dammsuger gör jag flera ggr i veckan, kanske inte hela huset men kök och vardagsrum iaf!!
    Låter som hemma hos mig ungefär
  • elegi

    Men vart håller alla fikasugna mammor hus när man behöver dom???

    Har ju överbliven tårta här som måste kastas idag om ingen äter upp den, har efterlyst nån som vill dricka kaffe och äta tårta med mig men ingen svarar...eller jo flera stycken som bor i andra delar av landet och inte kan komma hit bara på en fika en fm.

    Efterlysningen har skett via fb

  • elegi
    maria8109 skrev 2009-10-24 09:11:03 följande:
    Hej hopp! Härligt med lördag (igen!!!). Veckorna går såååå fort. Nu är det ju snart dags att julpynta, blev så sugen på att ta fram ljusstakarna och stjärnorna idag, men jag får väl ge mig till tåls en månad antar jag. Jag ska snart i väg och jobba, känns helt okej då ungarna håller på att riva hela huset. Good Luck Daniel! I morse bestämmde jag mig!!! För vaccinering alltså. Hela familjen ska bli stuckna! Jenny, hur känner du dig? Fick du några biverkningar? Är det nån mer i tråden som tagit vaccinet? Nehäpp, dags att säga hej då till familjen och styra kosan mot stan! Trevlig lördag på er alla!
    Jag sak ta på onsdag, barnen fick för nån vecka sedan och Alexandra var lite öm nån dag i armen men annars inget
  • elegi

    Skönt Sandra att det ordnade upp sig

    Jag har haft en lugn fredag fm ochbara slöat framför datorn, borde sätta full fart nu coh packa Pandagrejerna som kom i onsdags, dom tar sjukt mycket plats i hallen.
    13 hämtar vi Alexandra i skolan (Sebastians lutar redan 12 så han är med också) sen drar vi till Busfabriken i Norrköping

    Ha en trevlig helg alla


  • elegi

    Jag har ju telia men har typ aldrig några som helst problem...vet tyvärr ingen annan som har bredbandsbolaget så jag kan inte hjälpa dig med svar där men lite oschysst att betala för skit som inte funkar, ring och klaga, det är jag mästare på när nåt inte funkar som det ska och framförallt om jag betalar för det

    Önskar också en trevlig helg till alla


Svar på tråden Vrena morsorna snackar vidare..