• femman

    30+ i Göteborg som väntar syskon i jan-feb

    Fossing skrev 2009-09-04 19:43:56 följande:
    Har så svårt med att skriva syskon.. BF 6 feb Femman, 35 år, Hisingen/Kärrdalen, blivande storebror blir ca 4,5 i febBF 10 feb, Ellabus, 30 år, V.Frölunda, blivande storebror 2 år i nov.BF 21 feb, Fossing, 30år, Hisings Kärra, Thea 3år
    Krma till dig!
  • femman
    Ramses skrev 2009-09-08 19:45:47 följande:
    Lade till mig på listan. Har idag blivit sjukskriven 25% pga tidiga sammandragningar. Jag är inte sjuk så det känns helt tokigt at gåhem två timmar tidigare från jobbet.Ska verkligen VILA så det inte blir mer sammandragningar.

    BF 6 feb Femman, 35 år, Hisingen/Kärrdalen, blivande storebror blir ca 4,5 i febBF 10 feb, Ellabus, 30 år, V.Frölunda, blivande storebror 2 år i nov.
    BF 14 feb, Ramses, 39 år, Onsala, Amanda 4 år i novBF 21 feb, Fossing, 30år, Hisings Kärra, Thea 3år
    Oj då. Ta hand om dig så ska du se att allt går bra!!
    Ellabus skrev 2009-09-08 20:05:08 följande:
    Nej, vad jobbigt. Hoppas att du får möjlighet att verkligen vila! Jag blev sjukskriven för sammandragningar runt v 28 förra gången och var helt säker på att lillen skulle komma för tidigt, men sedan gick jag över 2 v ändå... Ska förresten på anställningsintervju imorgon...med magen...hoppas verkligen, men inser ju att den är en klar nackdel i det här fallet.
    Kan ju hoppas att arbetsgivaren bortser från din situation för man tycker ju att om de vill ha dig ska det ju inte spela någon roll om du ska gå på f.ledighet eller inte. Tyvärr tänker ju inte alla så.
  • femman

    I morse var jag på UL på östra. Allt såg bra ut och den lilla låg och sög på tummen

    Även fast jag inte vill veta könet tittade jag som en tok efter några tecken på vad det kunde vara så såg jag ingenting. Pyret knep igen benen så det är bara att vänta och se!

    la changa: Kör så det ryker!!!

  • femman
    femman skrev 2009-09-09 18:01:11 följande:
    I morse var jag på UL på östra. Allt såg bra ut och den lilla låg och sög på tummen Även fast jag inte vill veta könet tittade jag som en tok efter några tecken på vad det kunde vara så såg jag ingenting. Pyret knep igen benen så det är bara att vänta och se!la changa: Kör så det ryker!!!
    Oops fel forum till den sista hälsningen!
  • femman
    Fossing skrev 2009-09-09 19:56:39 följande:
    Jag gjorde det enkelt för mig, träffade en kille med samma efternamn Lite tråkigt var det när vi gifte oss, jag hade gärna bytt till något annat men mannen var väldigt bestämd. Det jag retar mig lite på med vårat förslag är att det börjar på samma bokstav som efternamnet. Bakgrunden är egentligen extremt töntig.. Är inte överförtjust i svärmor och hon har dessa intialer och gör ofta en grej av det (tillsammans med en granne till dem) typ det är du och jag som är AA. Jättetöntigt..Vi kommer göra UL på barnmorskegruppen och hade de inte sett könet hade vi även gjort köns-ul men nu slipper vi det
    Ha ha ha ha. Förstår att det blir jobbigt om svärmor har samma initialer

    Vi har hitills 2 killnamn och jag själv har en lååång lista tjejnamn. Lättare med tjejnamn tycker jag fast jag är rätt inställd på att det är en kille så då är det ju tur att vi bara har 2 namn på den listan.

    Jag gjorde UL på BMG i v.8. Ångrar mig lite att jag inte skrev in mig där för det var så himla mysigt där men jag är supernöjd med den BM jag har på min MVC nu
  • femman

    Ellabus: Hur var ditt RUL??

    Idag åker jag och bästa vännen till ullared och shoppar lite vinterkläder till barnen. Har inga förhoppningar om att hitta något till mig själv då jag aldrig gjort det förr så det får bli lite bra-att-ha-saker i stället.

    När någon ser en bra vinterjacka till oss får ni gärna tipsa Kan ju inte låta magen frysa. Dessutom jobbar jag på en förskola så jag får allt se till att hitta något att inte frysa i.

    Ska ni köpa ny vagn?? Vi hade en teutonia till sonen som vi var jättenöjda med men har sålt den vidare. Jag som älskar vagnar har nu bestämt mig för en easywalker sky. Den ser ut som en urban jungle men lite nättare.

  • femman

    Jag hittade faktiskt en vinterjacka, typ längre modell för 279 kr. Precis när jag var vid jackavd så provade alla den. Alla svarta tog slut direkt. Hoppas att jag kan växa i den ett tag i alla fall.
    För övrigt var det smått hysteriskt därinne. På barnavd är det nog värst men jacka och byxor till sonen + lite mysbyxor till dagis. Notan gick loss på 3000 och tycker nog att jag fick en del för pengarna men som sagt, en gång per år räcker att åka dit för min del

    Här hemma ser det ut som en byggarbetsplats. Maken river väggar mellan kök och vardagsrum men jag hoppas att det kommer att vara ett ny, fin övervåvning som pyret får komma hem till i februari

  • femman
    Fossing skrev 2009-09-13 10:11:19 följande:
    Vi har kvar Theas vagn, en Bugaboo. Thea fyller snart 3år så det kommer nog räcka med ståbräda. Har varit supernöjd med vagnen så den får fungera till nästa barn oxå.
    Får snart bli en tur till Ullared, skåpen behöver fyllas på med diverse saker.Har fyndat lite mammakläder på Tradera. Jag ogillar mammabyxor med mudd så snart får jag leta efter snygga låga mammajeans.
    Jag köpte ett par låga jeans på Gina att knäppa under magen som jag är nöjd med. tyvärr alldeles förstora ännu men jag hoppas jag växer i dem snart
  • femman

    Jag är ju lite shopingfreak när det gäller kläder så alla gamla grav.kläder har jag gett sen sist. Tur att modet är som det är för så mycket mammakläder tycker jag inte att det finns.

    Sår förresten att de hade ett liiiiiitet bord med mamalicious på Vero Moda. Inte mycket att hänga i julgranen där inte.

    Har ni mycket sammandragningar?? Tycker att jag får det när jag böjt mig ner och upp flera ggr och kan inte minnas att jag hade det så sist.

  • femman

    Jag är också slav under H&M

    Har dock bara köpt ett par jeans med mudd ännu. Tröjor och tunikor har jag sen förr plus att jag fyndat på indiska. Kommer nog använda tunikor och tight så länge det går.

    Såg en jättefin klänning från mammalicious om man nu ska gå på fin fest. Tyvärr känns det onödigt att köpa en sån eftersom jag inte har någon fin fest framför mig
    Skulle vara om man hade den på sig under förlossningen då för då är det ju en fest

Svar på tråden 30+ i Göteborg som väntar syskon i jan-feb