• gizen

    LCHF, tråden för tips, pepp och inspiration! Här samlas vi som äter enligt LCHF eller är nyfikna på att börja.

    tjoho, ny tråd...

  • gizen

    det som talar emot light är ju allt artificiellt (sötningsmedel i olika former) som är tillsatt och att det kan trigga sötsuget. men måste man så måste man =)

  • gizen

    chica: jag har inte gått ner några massor heller men känner mkt på kläderna! så det är skönt. har tyvärr inte mätt mig, borde ta tag i det =)

    lilla plopp kanin: jag körde fullt ut direkt, lika bra men jag började när jag va själv hemma och familjen va på semester. så behövdejag bara bry mig om mig själv..

  • gizen

    mamman2008: ja, alla har vi kanske gjort olika när vi har börjat med lchf. jag började direkt, rakt av. bort med så många kolhydrater som möjligt. du ersätter ju med fett och blir mätt på det. jag har inte varit hungrig ngn gång med lchf förutom när jag sjävl planerat kass så jag inte har ätit på typ 6-8 timmar... har fått mycket hjälp i denna tråden! här hjälps vi åt, supportar, diskuterar och inte minst hejar på varandra! kul med nytillkomna så blir vi fler som stöttar varandra! lycka till!

  • gizen

    mammapuh: jag tycker oxå det är svårt att veta om jag äter för mycket eller för lite, får väl bli bättre att lyssna på kroppen och äta lugnt så man börjar känna av signalerna för när man är mätt. grattis till viktnedgång!

  • gizen

    guldrosen: 50 g fett (smör eller cocosfett) 2 ägg och 2-3 dl kokande vatten/kaffe... blanda ägg och fett så gott det går i en hög bunke, slå på vatten/kaffe samtidigt som du kör med stavmixer. lycka till. du kan smaksätta med lite kakao/kardemumma/vaniljpulver...

  • gizen

    boothwalker: halloumi är supergott att steka/grilla, en bit som du köper i butiken räcker till några personer.

Svar på tråden LCHF, tråden för tips, pepp och inspiration! Här samlas vi som äter enligt LCHF eller är nyfikna på att börja.