• mssixty

    LCHF, tråden för tips, pepp och inspiration! Här samlas vi som äter enligt LCHF eller är nyfikna på att börja.

    Hejsan! Jag och sambon började med lchf för bara några dagar sen. För honom funkar det super men för mig är det värre... jag blir inte ordentligt mätt, håller mig bara ngn timma och sedan är jag jättehungrig. Har läst att man ska lägga till mer fett i maten men gör jag det så blir jag illamående och kan inte äta upp alls. Har dessutom redan syndat när jag jobbade natt, då är jag så trött så kroppen bara skriker efter lite snabba kolhydrater så vid 4-tiden slutade det med att jag åt flera småkakor. Haft med mig ägg och majonnäs, tomater och babybellostar men håller mig inte på det. Mat klarar jag inte att äta på natten.

    Vill ändå gärna fortsätta med lchf för på bara 5 dagar har jag gått ner 1 kg

    Någon som har lite tips på hur jag ska göra?

  • mssixty
    linjes skrev 2009-10-13 15:44:18 följande:
    Jag jobbar natt,när jag blir hungrig tar jag mig en äggmjölk,funkar kanon.. Kan du inte äta fett så kanske den här dieten inte är något för dig Hur lägger du till fettet till maten? Kryddsmör kan man göra och hälla på köttet el vad man nu äter..En klick cf kan man äta oxå..
    Jag kan äta fett men blir det för mkt på en gång så blir jag illamående. Vi gör gräddsåser och har till maten, steker i smör, en dag åt vi ostrullar som tillbehör, dip/kall sås på creme fraiche eller matyoghurt... såna saker.
  • mssixty
    linjes skrev 2009-10-13 15:59:41 följande:
    Du hade väl inte hållt på så länge,så du kanske vänjer dig?
    Ja kanske... är så jobbigt att gå hungrig jämt bara :/
  • mssixty
    timalillah skrev 2009-10-13 20:33:21 följande:
    har ni ngn koll på hur många kolhydrater per dag ni får i er ungefär? Man kan ju räkna ut ungefärligt på raknakalorier.se
    Oj! Inte konstigt att jag är hungrig jämt. Får bara i mig ca 1200-1300 kcal/dag enl den här.
Svar på tråden LCHF, tråden för tips, pepp och inspiration! Här samlas vi som äter enligt LCHF eller är nyfikna på att börja.