• minnapinna

    Höst- och vintermammor i Luleå 2009/2010 del 3

    Här kommer vår fabulösa fortsättningstråd!

    "Mammor i Luleå brukar ju vara himla bra på att hålla liv i trådarna, gå på mammafikor och ha det allmänt trevligt. Så alla som väntar smått under årets kallaste månader kan känna sig välkomna, alla andra också som känner för det! ;)

    BF-tråden där alla kan skriva in sitt BF och ändra hej vilt efter tycke och smak är:

    www.familjeliv.se/Forum-11-237/m44256253.html

    Presentationstråden där alla kan skriva om sig själv så vi kan hålla koll på varandra är:

    www.familjeliv.se/Forum-11-263/m44617269.html

    Gamla tråden: www.familjeliv.se/Forum-11-239/m44717208.html

    Mycket nöje! =)"

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-10-10 19:52
    krao BF 3/8 (första barnet) - Ivar född 21/8
    Jennybenny BF 26/8 (andra barnet) - Troy född 19/8
    Emmiss BF 4/9 (första barnet) - Nelly född 15/9
    Bowlingbruden (Mari) BF 4/9 (första barnet) - Matteus anlände 10/08
    Mikkaan (Mikaela) BF 8/9 (första barnet) - Nova kom den 6/9
    nathen BF 20/9 (första barnet)
    Pärla77 BF 1/10 (första barnet)
    Betzo (Bettan) BF 9/10 (tredje barnet)
    sok (Maria) BF 9/10 (andra barnet)
    wozah (Åsa) BF 11/10 (första barnet)
    londonfredrika (Fredrika) BF 16/10 (andra barnet)
    Diadem BF 17/10 (andra barnet)
    mymemlan(Emily)BF 23/10 (första barnet)
    Lulefilur (Magdalena) BF 23/10 (första barnet)
    Sinne BF 24/10 (första barnet)
    minnapinna (Minna) BF 5/11 (andra barnet)
    Elskliiing (Lina) BF 8/11 (andra barnet)
    MrsDif (Camilla) BF 11/11 (första barnet)
    IssaBL (Isabelle) BF 15/11 (första barnet)
    MK84 (Malin) BF 2/12 (andra barnet) - en till pojk tror dom =)
    mijamarijan (Maria) BF 3/12 (första barnet)
    fiasan (Sofia) BF 4/12 (fjärde barnet)
    Merde(Maria) BF 10/12 (första barnet)
    Perdy(Pernilla) BF 11/12 (första barnet)
    Bonnevier (Linda) BF 16/12 (första barnet)
    Joslai (Josefin) BF 20/12 (första barnet)
    mariamoln (Maria) BF 27/12 (första barnet)

    BF listan 2010:

    Holana (Anna) BF 3/1 (andra barnet) Väntar en liten tjej! Amanda:)
    Snart mamma igen BF 25/1 (tredje barnet)

  • Svar på tråden Höst- och vintermammor i Luleå 2009/2010 del 3
  • sok

    sinne
    ja de måste ju vara släkt!!!!
    ja man får be och fråga....det är väl så...de "ser" inte på samma sätt som vi....verkar det ju som. om jag ser att det måste dammsugas idag så ser B det 2 dar senare...men så länge låter jag det SÄLLAN gå.....

    jaja just nu sitter jag här med laptopen och får fotmassage så jag ska inte klaga!!!!!

  • Sinne

    Åsa: Haha det kan ju vara en anledning faktiskt :) Min karl är inte så när det gäller alla affärer. Ibland kan han faktiskt följa med och shoppa kläder, även om han inte ids gå in i alla affärer jag vill gå in på. Men just Ikea tycker han är mindre kul. Förmodligen för att jag ska titta i 100 år på typ allting :) Var hon det? Jag såg det inte idag :P

  • mariamoln

    Sok: Det spelar väl ingen roll vad man har. Jag hoppas att mitt barn inte blir könslöst bara för att jag inte är förlovad/gift, men däremot blir det ju en oäkting! ;) Man håller ovanför magen, haha, om du inte har en magnet i magen som gör att du kan ha föremål liggandes på magen som rör sig, hahaha ;)

  • wozah
    mariamoln skrev 2009-09-21 20:52:37 följande:
    Wozah: Hahaha, i love her. Så jävla kul när hon pratade om hur bonniga hennes mans fans var, haha. Jag är avis, skulle också vilja ha en vigselring som kostar 900 000 dollar! Är i v 27 idag och börjar bli stressad av att det är så kort tid kvar (när jag jämför med alla andra som ska ha barn när som helst..) vilket det egentligen inte är. Vi har redan allt fixat och behöver inte köpa en enda grej, förutom typ blöjor och nappflaskor, men känner att bebisen gott allt kan vara kvar längre så jag slipper ta ansvar, haha, det har alltid varit mitt motto: Jag tar inget ansvar!
    Ja, men hon är lite smått roligt ändå! Svenska avensjuka? Kanske det jag är drabbad av.. Haha! Nej, men som person är jag totalt jävla lätt provocerad! Min syster tycker det är bra att jag ska få barn pga att då lägger jag min energi på barnet och inte en massa kommentarer jag fastnar för.. Hennes sambo blir överlycklig när han får träffa mig eftersom han kan reta mig så mycket.. Haha!

    Ja, men när jag var i vecka 27 var jag apstressad över att köpa klart.. Nu lallar jag på och funderar "kanske man ska köpa en till pyjamas?".. Men det har gått jääävligt fort kan jag säga från vecka 27 till vecka 37! Så snart är du här..
  • Sinne

    sok: Det är ju bra om dom gör det man ber om i alla fall :) Det kommer vara så fint här när jag slutar jobba för jag kommer städa och plocka hela tiden, jag kommer inte orka se något stök dag ut och dag in :P Eller så blir det tvärtom att jag ligger i soffan och käkar, ser på tv och skiter i allt som behöver göras när jag äntligen får vara ledig :) Åh gud så härligt, jag blir lite lätt avis! :) Jag väntar på min karl som får jobba över en stund, jag måste hinna säga hej och få godnatt-pussen innan jag kan gå och sova :) Hade han varit hemma hade jag troligen redan sovit en timme eller så :P

  • sok
    mariamoln skrev 2009-09-21 22:26:29 följande:
    Sok: Det spelar väl ingen roll vad man har. Jag hoppas att mitt barn inte blir könslöst bara för att jag inte är förlovad/gift, men däremot blir det ju en oäkting! ;) Man håller ovanför magen, haha, om du inte har en magnet i magen som gör att du kan ha föremål liggandes på magen som rör sig, hahaha ;)
    hehe nä ingen magnet i magen....
    jag ska prova med förlovningsringen... en del har ju liksom en riktig pendel...ja fast inte vet jag om det är 100% säkert för det.

    ska prova ikväll...eller det är ju kväll nu, men om jag ids senare.
  • wozah
    Sinne skrev 2009-09-21 22:26:08 följande:
    Åsa: Haha det kan ju vara en anledning faktiskt :) Min karl är inte så när det gäller alla affärer. Ibland kan han faktiskt följa med och shoppa kläder, även om han inte ids gå in i alla affärer jag vill gå in på. Men just Ikea tycker han är mindre kul. Förmodligen för att jag ska titta i 100 år på typ allting :) Var hon det? Jag såg det inte idag :P
    Ååå.. Daniel gnäller och stampar bara jag nämner ordet "affär".. :-O Men jag är van.. Jag gnäller och stampar lika mycket tillbaka så han får ge sig.. Samma visa varje gång det handlar om att köpa mat eller något annat.. Men nämner jag Biltema, Jula eller Claes Olsons så sitter han i bilen el pronto!

    Ja, hon är ju som skön.. Men ändå ganska flippad! Men vill man leva ett liv genom att följa mannen så visst.. Hon får ju cashen! Själv känner jag mig ensam bara av att Daniel jobbar 6 dagar i veckan, 10-11 timmar om dygnet..
  • mariamoln

    Wozah: Jag är helt tvärtom, är nog den mest obrydda i hela världen. Ett hjärta av sten ;) Är inte en sån som gräver ner mig och ältar saker i evigheter. Har märkt att sen jag blev gravid så har mitt tålamod försvunnit, blir skitirriterad på folk som velar fram och tillbaka och inte kan ta något beslut, ja eller nej och jag är nöjd :)

  • IssaBL

    Min mormor använde en ring och höll den över min handled. Enligt henne har hon aldrig haft fel och nu visade det en pojke, så vi får väl se. ALLA utom min mamma tror att det blir en pojke...kanske för att hon hoppas mycket på att det blir en flicka eftersom förra barnbarnet var en pojke :P

  • MK84

    Krao: Jag fick också större fötter efter förlossningen. Hade 40 innan å nu får jag verkligen inte på mig den storleken. Endast 41 passar. Hoppas jag slipper storlek 42 efter nästa unge, hahahaha...

    MariaMoln: Jag blir också mycket mer lättirriterad då jag är gravid. Stör mig på saker som jag annars inte skulle ägna en tanke åt.

    Igår hade jag en svinsur herre i kassan som var helt upprörd över att vi inte hade några solrosfrön till försäljning. Han var verklit snäsig. När han hade gått så såg jag att han glömt en vara på bandet å tänkte genast att den jävlen, jag ska fan inte skriva upp att den är kvarglömd. Moahhaha... Sen tog den service inriktade Malin över istället å körde på tvärt om varianten å blev övertrevlig å sprang i fatt han å sa att han glömde den på bandet. Då log han för första gången. ;) Haha.. Ungefär som det där klassiska man fick läsa i skolan att då föräldrar känner att dom vill kasta ut ungen genom fönstret så vänds de till att dom blir jättekärleksfulla istället. Är de inte nå me Freuds teori eller nå.. ;)

    Idag har jag också haft endel lustiga kunder. Haha. Men härligt är det. Jag är nog lite kär i mitt jobb! =)

Svar på tråden Höst- och vintermammor i Luleå 2009/2010 del 3