• wozah

    Höst- och vintermammor i Luleå 2009/2010 del 3

    Jag kan säga att "myser" har avtagit i det här hushållet för länge, länge, länge sedan.. Hahah! Jag har sagt att jag tänker inte sätta igång någon förlossning.. Du är inte ensam SOK!

  • wozah
    mariamoln skrev 2009-09-08 09:14:08 följande:
    Var till Sus igår med min kille för han var på efterkoll med snarkningen. Doktorn var skitmysko! En äldre kvinna med mustach och "fittskägg" och först när vi mötte henne så sa hon bryskt att här skakar de inte händer och gick typ fem meter framför oss. Sen inne i rummet så började hon såklart fråga lite frågor och svarade "mhm, jaha, mhm" och avbröt Micke hela tiden med nya frågor innan han knappt fick svara på de gamla. Hur som helst, hon tyckte att han inte verkade ha några problem med snarkningen och hade "normala" andningsuppehåll. Vadå normala?! Är man normal så ska man väl ändå inte ha uppehåll? Han måste troligtvis ha en bettskena som kostar flera tusen, suck. Haha, och sen när vi skulle gå, ja då sträckte hon fram handen och skulle skaka men Micke svarade snabbt att han inte ville det! ;)
    Vad är det för fel med dem flesta läkare? Alltid ska det vara något jävla fel på dom. Och inte tala om VETERINÄRER! Jag tycker många av dom är mysko.

    Vad sa hon när han inte ville skaka hand då? Haha!
  • wozah

    Tjoho! Nu har jag varit hos veterinären för 1100 kr.. Alltid lika roligt med dom utgifterna! Skaffa aldrig en mops.. :-O Dom har svåra ticks, snarkar och trånga nos- och örongångar vilket resulterar till svampinfektioner.. Då vet ni det!

  • wozah
    sok skrev 2009-09-08 12:03:35 följande:
    åsahuvva.nä ska nog inte skaffa hund alls.sambon vill det med jämna mellanrum men jag har sagt att då får han gå ut med den, aldrig att jag kliver upp kl 8 på morgonen för att gå promenix i snöstorm. och så är det dyrt....de är söta och fina, hundarna men ...det är mkt jobb med dom.
    Haha! För min del är att gå ut med hunden inte det största problemet, bara skönt. Utgifterna är det värsta! Jag har varit hos veterinären med henne 7 ggr sedan vi skaffade henne för 1,5 år sedan. Det är alltså en utgift på 1000 kr/ ggr varanan månad.. Samt att hon äter mat för 200 kr/månad + försäkring 200 kr/månad.. Och jag har gått hundkurser med henne.. Ja, det är ju bara räkna ut det dära! :-S

    Hon har nog kostat mig 30.000 kr!!! Jag älskar min hund, men snart får det vara nog..!

    Det är många som får ta bort sina illrar när dom får barn! :-O Jag tycker dom är lite läskiga.. Hehe!

    Undra om Mymelan är på BB?
  • wozah
    Sinne skrev 2009-09-08 18:01:50 följande:
    Åsa: Jag kommer inte heller ikväll bara så du vet! Jag sitter här oduschad och sliten, har inte ens ätit middag. Visste inte om det skulle bli nåt så jag gjorde mig inte klar och nu var kl helt plötsligt rätt mycket :P
    Haha! Inte jag heller Mår som en kossa.
  • wozah
    Sinne skrev 2009-09-08 18:23:34 följande:
    Åsa: Okeej! :) Jag skickade smset för mina sista pengar och sitter i telefon nu så jag ids inte fylla på den, men jag ska också dit imorgon :)
    Haha! Okej Tack för att du tänkte på mig iaf.. Jag har städat hela dagen, och jag kan säga så här, det kommer inte ske igen på lääänge.. Svår halsbränna och sammandragningar.. *pust*
  • wozah
    Sinne skrev 2009-09-08 21:03:46 följande:
    Åsa: Men usch då :/ Jag får halsbränna så fort jag bär något tungt. Så jag har slutat med det :P Du får säga till herr Karlsson att han får städa de sista veckorna :)Filippa: Men skumt!? Det kanske var seriemördare utklädda till viasatsnubbar, hahaha :) Nej jag skojar bara, förlåt.Emma: Fy sjutton! Jag håller alla tummar och tår för att bebisen ska komma ut av egen vilja snart!
    Han har slutat röka i söndags, jag tycker nog synd om han. Hahaha! Herr Karlsson hälsar att det hinner inte bli SÅ smutsigt på en månad.. Då tänker jag, vad menar han? Vi har en hund som är och bökar i jorden hela dagarna..
  • wozah

    Ja, ni kan ju fara utomlans och känna på värmen. Det lär ju vara Turkiet som finns som sista minuten. Min kompis kom hem därifrån i söndags, det var 40 grader varmt och dom hade i principt smält bort. Jag säger då tack gode gud att det är höst Men 1600 kr var ju fan ingenting!

    Idag fick jag en P-bot på 500 kr. TJOHO!

  • wozah

    Påtal om sjuklingar.. ALLA eller MÅNGA jag känner är i princip sjuka! Daniel tycker att jag ska fara till mamma och pappa och bo där ett tag, men dom är ju också sjuka.. :-O Haha!

  • wozah

    Såg någon förlossningskliniken då en läkare förklarade hur olika nationaliteter låter olika när dom föder. Kineser är tystlåtna, afroamrikaner skriker bara, dom från texas svär och skriker samtidigt och chilenare ropar "Jalla, alalalalal" .... Haha!Det var inte just dom folkslagen, men nästan

Svar på tråden Höst- och vintermammor i Luleå 2009/2010 del 3