Inlägg från: filippa87 |Visa alla inlägg
  • filippa87

    Höst- och vintermammor i Luleå 2009/2010 del 3

    Minna: Vi har sett att barnen sen efter att vi har lekt och de, kunde berätta för de mindre barnen vad vi gjort och hur vatten fungerar när de går från rinnande -> kokande och ånga -> is. Sen har de ute på gården gått och letat efter molekyler i vattnet. Haha. SEn antar jag att de lär sig mycket under tiden vi leker och testar olika saker med vatten. Kommer nog skriva in de som en lärande situation. Vet inte om jag är helt fel ute.

  • filippa87

    Sinne: Jag fick tipset idag att det kan vara bra att du pumpar ut lite innan du ska amma. Så att det inte är så mycket mjölk. Fick förklaringen tänkt dig att suga tag i en vattenmelon, och hurmycket lättare om det var en halvfull badboll. ;) Testa, kan ju funka. Min arbetskamrat sa att hon gjorde så när hon ammade i början för att hon hade så mycket mjölk.

  • filippa87

    Minna: Tror också att du får stå, men till mig sa bm att man vill att man ska ligga för att minska risken för bristningar.. :)

  • filippa87

    Maria: Du har ju jätte fin mage. :) Tänk att man vid varje kort tänker gud vad STOR den är, sen när man tittar tillbaka. Då tycker man ju knappt att den syntes. ;)

  • filippa87

    Maria: Din mage ser mindre ut för att dina bröst är så stora. ;)

  • filippa87

    Maria: Hade du haft mina ärtor hade magen lätt sätt större ut.

  • filippa87

    Emma: Jag har ju redan gjort de. Känns faktiskt väldigt tryckt att veta att man har vaccinerat säg. Får inte panik när nån nyser brevid mig. ;) Hade nog varit nojig annars.

  • filippa87

    Jag är ju helt klart för vaccinet. Skulle precis som Åsa säger absolut vaccinera mig. Jag tror då helt klart mer på informationen man får från sjukhus än nå man hittar på internet.

  • filippa87

    Jag förstår inte det tänket att ge ersättning så att de ska bli mer jämställt mellan mannen och kvinnan. Jag tänker då försöka amma går det inte så kan man ju inte göra så mycket. Men all forskning tyder ju på att det är bra att amma, varför skulle man vilja sätta barnens bästa åt sidan för att mannen ska kunna vara hemma. Håller med dig min underbara vän. FUCK JÄMSTÄLLDHET. ;) Haha.

    Sen en sak angående vaccinet. Nästan hela sjukvårdskåren med läkare mm har ju tagit vaccinet och vill att alla i sin närhet och att allmänheten ska ta de! Skulle specialister inom området vaccinera sig och sin familj om det är så FARLIGT.

Svar på tråden Höst- och vintermammor i Luleå 2009/2010 del 3