• wozah

    Höst- och vintermammor i Luleå 2009/2010 del 3

    Emmiss skrev 2009-09-14 11:06:26 följande:
    Minna, ja, jag vet ju inte vad mycket var, men det mesta kom väl i bilen på vägen in om jag säger så, gud så jag skrattade, jag trodde ja skulle dö, fan om någon sett oss, jag sett med ner hasade byxor och skrek och skrattade och till slut rotade robin fram en tröja som jag fick sitta på och fortsätta sipra vatten på ;) man blir ju lite nostalgisk, och lite roligt att vattnet luktar så mycket sperma ;P
    Hahahaha!
  • wozah

    Mymemlan: Jag lider med dig.. Att du ska gå och ha ont och ingen bebis som är påväg.. :-S

  • wozah

    FAAAAN! Det var ju idag jag skulle på gravidfotografering.. Någon annan än jag som är totalt jävla förvirrad av att vara gravid?!?!?!

  • wozah
    Mymemlan skrev 2009-09-14 13:03:22 följande:
    Wozah, nu är det ändå lite lugnare. Men sova går som ändå inte. Antar att hjärnan inte kan slappna av riktigt. Men kroppen får ju lite vila iaf. Sinne,ja det verkar så. Dom dras kanske till mig? ;p Men jag hade faktiskt 2 riktigt underbar barnmorskor så. :)Emmiss, ska tänka på dig nu och hålla tummarna! Vi får ju se om vi möts där borta! ;p
    Men det låter ju skönt.. Hoppas du får vila dig extra mycket och det inte drar ut på tiden så mycket.. Alltså att ha förvärkar och skit så tidigt!
  • wozah
    Sinne skrev 2009-09-14 13:42:32 följande:
    Åsa: Ojdå, har du glömt bort det? Jag är också förvirrad. Måste skriva ner ungefär allting jag ska göra, annars blir inget gjort.
    Men jag har skrivit ned i min kalender.. Konstigt att hon inte har ringt mig? Och jag har mailat henne och då stod det "tillbaka den 15", alltså imorgon.. Så hon har vell också glömt bort mig?!
  • wozah

    PUH! Det hade ordnat sig.. Hon hade läst mitt mail som jag skickade igår och då tog hon tisdag istället för hon hade en tid över.. Även om jag har fått vänta 2-3 månader på en tid, hon är alltid fullbokad.. Snacka tur!!

  • wozah
    sok skrev 2009-09-14 14:21:12 följande:
    missade du det??????tur du fick en ny tid då!!!! jag tänkte på det för några dagar sedan faktiskt haha, jag tänkte var det inte "wozah" som skulle fotas så här i slutet av graviditeten...
    Ja.. Killar alltså!!

    Japp! Det var jag.. Nu har jag handlat klart kläder till bebis, mig och fotograferingen för imorgon.. Det ska bli så rooooligt!
  • wozah

    snart mamma igen skrev 2009-09-14 13:54:48 följande:


    jag är förvirrad.. fick ringa till sus då jag hade Ul hehe för jag kom inte ihåg tiden.. o hon som svara skrattade o sa.. "är du gravid eller?" haha..sedan en massa annat.. jag får ha lappar på kylskåpet för att komma ihåg barnens olika tider mm
    Okej, då är det inte bara jag som är bakom flötet.. En kompis sa till mig i lördags: "Du vet vell att du upprepar dig nu..".. Det händer tydligen ofta att jag berättar och säger samma saker.. Eller glömmer bort vad det var jag skulle säga.. Förvirrad och allt vad man nu är.. Undra varför? Mycket och tänka på kanske.. När man ammar kan man bli helt bäng och totalt förvirrad..
  • wozah
    Sinne skrev 2009-09-14 16:09:24 följande:
    Åsa: Tur du fick en ny tid så snabbt :)
    I knooow! Vad gör du?? Har du jobbat idag??
  • wozah
    Sinne skrev 2009-09-14 16:12:48 följande:
    Åsa: Jag håller på ska kocka nå middag här typ, var bara tvungen gå in och läsa här först :) Idag och imorgon är jag ledig! :) På onsdag börjas jobbandet igen :/ Vad gör du då? :)
    Okej.. Jag ska också börja med maten snart.. Annars kom jag just hem.. Jag har varit på stan och köpt lite kläder.. Baskläder för 1000 kr! Fun, fun.. :-O
Svar på tråden Höst- och vintermammor i Luleå 2009/2010 del 3