Inlägg från: fru bengtsson |Visa alla inlägg
  • fru bengtsson

    Glassigaste tråden i historien!!! Välkomna:-D

    Nu ska Ellen bada, ses senare!

  • fru bengtsson

    Yohanna: Håller med Gislöv, var hemma du och slicka såren lite och kurera dig samtidigt... Och så är ni snälla med varandra du och tjejen!

  • fru bengtsson

    Nu ska jag väcka Ellen som sover så gott i sjalen. Hon åt vid halvsex och jag tror det finns risk för att hon vaknar vääldigt tidigt om jag inre ger henne lite "nattmat", och det vill jag _inte_ ! (att hon vaknar tidigt alltså! )
    Säger därför godnatt nu, hörs imorgon!

  • fru bengtsson

    Godmorgon ladies!

    Petunia: Grattis till sista inlägget! Hur firar du segern? Jag kan stå för champagnen om du fixar snittar eller så....

    Madge: Brukar ni ha det lugnt på nätterna? Blir du själv eller har ni uppegående personal också?

    Sofie: När fyller du?

    Nu ska jag passa på att städa undan lite. Manda är på förskolan och Ellen sover. Det borde jag egentligen också göra, men någon måste ju sköta markservicen här hemma....

    Ha det gott så hörs vi kanske lite senare!
    Kram på er alla

  • fru bengtsson

    Smilie: Hit är alla välkomna, speciellt om de har med sig glass och bjuder på!

  • fru bengtsson

    Sofie: Fin bild!

    Jag kommer inte in i mitt krypin! Fler med samma problem...?

  • fru bengtsson

    Yohanna: Usch, förstår att det känns tufft! Som tur är kommer tiden att gå jättefort, eftersom du kommer att hänga här med oss så fort du har en minut över och vi kommer att göra allt vi kan för att roa och pigga upp dig!

    Soleil: Hur är det med dig? Allt väl hoppas jag?

    Piaf: Jag tror faktiskt det! Att det är så att vara mamma menar jag... Man vill så mycket, så gärna och så väl, man älskar så det gör ont ibland MEN det tillhör ju även vårt jobb att faktiskt vara den som har kontroll, som hjälper till att styra upp tillvaron så det åtminstone blir ett ordnat kaos....
    Det jag lär mig allt mer eftersom är att vi må bråka och tjafsa och det är OK, så länge vi har en stabil grund att stå på, den som säger oss att vi alltid finns för varandra - no matter what! Våra barn ska veta att vi föräldrar är deras guider genom livet och kunna lita på att vi faktiskt vet bäst, och det innebär väl att vi måste sätta ner foten ibland för att visa att "nu är det nog! Du får tycka att jag är orättvis, men i det här läget är det faktiskt jag som bestämmer och i slutändan blir det bäst för både dig och mig!" För inte hade väl Tristans morgondag varit så jättelyckad om du låtit honom vara uppe och busa med Ludvig så länge han ville...?
    Snacka om flummiga tankar, men klockan är mycket och jag är lite trött. Be mig gärna tolka och förtydliga imorgon om det känns helt orimligt, för jag vet vad jag menar även om det ser helt vimsigt ut!

  • fru bengtsson

    Soleil: Och min inbox är alltid öppen!
    *andas djupa andetag med dig*

Svar på tråden Glassigaste tråden i historien!!! Välkomna:-D