Inlägg från: JHallen |Visa alla inlägg
  • JHallen

    Någon fler med bf i februari? barn nr 2? Tråd 2

    Bf Lista:

    Allt går fort: 16 feb sundsvall
    mi07va: 22 feb Brunkeflostrand
    Jhallen: 24 feb Lund

    Allt går fort, hur gick det i onsdags på ul och varför ska du på ett till??

  • JHallen

    Allt går fort skrev 2009-09-21 16:21:53 följande:


    NU har ja varit på ul Igen. Nu hittade hon en förstoring på njurbäckenet. så ska tillbaka i v 24. så får man se hur det utvecklas. I 99% av fallen går det tillbaka till normalt
    Hoppas det går bra i vecka 24!

    Vad synd att papporna inte får vara med :(

    Fortfarande inte fått tid och jag längtar massor!
  • JHallen
    Mom2006 skrev 2009-09-21 19:48:44 följande:
    Allt går fort: 16 feb sundsvallmi07va: 22 feb BrunkeflostrandJhallen: 24 feb Lundnovastar: 10 feb ForshagaIllspecko: 23 Feb ÄlvsbynMom2006: 18 feb EslövJag ringde till UL idag och frågade om min tid och då berättade de att de inte fått någon remiss så jag hade ingen tid. Ringde sen på MVC telefontid och då hade de lagt in en tid till på fredag så jag längtar...Någon som har ont i magen, längst ner längst magen, speciellt när man ändrar ställning eller går... Jag har kännt av det ett tag när jag vänt mig i sängen men nu på eftermiddagen och på kvällen har jag kännt det mer och mer. Det gör inte ont när jag sitter still eller ligger ner men ska jag resa mig så hugger det till. Har läst att det kan vara ligament.. Ska ringa MVC imorgon och höra med dem.
    Då får jag ringa och kolla imorgon oxå!
  • JHallen

    Äntligen fått tid till UL !! JIPPI!
    Längtar till måndag!!

  • JHallen

    Läste i tidningen idag om en kvinna i england som hade fött en bebis på 8.7 kg pga av grav diabets! Vilken bebis 8.7 kg och 62 cm lång.

    Stackars kvinna som fick gå igenom den kejsasnittet!

    Novastars grattis till pojken :)
    Vi ska oxå ta reda på vad det är som gömmer sig i magen, blir väl en pojk till misstänker vi :)

  • JHallen
    novastars skrev 2009-09-24 17:26:36 följande:
    Jag läste samma artikel!! Hjälp!!! det hoppas jag ju att vi slipper mom2006... ; )Jag gick upp strax över 20 kg med dottern och hennes vikt blev 3230 g vid födseln. Dock hade jag allvarlig havandeskaps förgiftning så flödet till henne var ju inte helt på topp de siste 8 veckorna...Hoppas kunna hålla ner vikten på barnet genom bra kost trots diabetes. JHallen: det är så kul att veta denna gång! Kul att kunna köpa vissa saker med lite större säkerhet på kön än förra gången... Jag trodde vi skulle få en pojk medans sambon trodde på tjej. Jag vann vadet och därmed en middag! Gott!!När får ni veta?
    På måndag och det är så spännande men även såå nervöst, man vill ju att allt ska vara bra med bebis, könet är inte så viktigt men spännande.

    Grattis till middagen :) Hoppas det blir något gott..

    Någon mer som är besatt av cola?? i just love it!!

    Nä vi hoppas inte på såna stora bebisar, på bilden i tidningen såg bebisen inte ut som en nyfödd.
  • JHallen
    Mom2006 skrev 2009-09-25 15:14:58 följande:
    Jag var iväg idag på UL och det var väldigt skönt att få sen den. BM hade svårt att mäta den eftersom den var så aktiv så det tog lite tid och hon fick ta annat emellan eftersom bebisen inte ville alls som hon ville.Precis innan hon skulle ta sista delen frågade vi om man kunde se vad det var, egentligen skulle vi sagt det innan men det visste inte hon. Nu hade hon bara en chans att se det sen var hon klar. Som tur vad låg bebisen i ett perrekt läge och visade allt. Vi ska ha en pojke. Hon kunde ju inte med 100 % säga det men vi och hon såg att det var en pojke.
    Grattis till pojken :)

    Längtar såå till imorgon!
  • JHallen

    Jätte svårt med namn, men vi har redan bestämt att om det blir en pojke så ska han heta Elton och en flicka så blir det Elise.
    Vår son nu heter Elliot och vi börjar våra namn på F

  • JHallen

    Vatt på UL idag, vi ska till 80% få en flicka :) men ska tillbaka om två veckor då bebis låg väldigt dåligt och hon inte kunde kolla igenom alla kärl, så lite orolig blev man oxå när hon sa att det var sparsamt med fostervatten..

    Får hålla tummarna att det är mera vatten nästa gång, får sluta dricka cola och dricka vatten istället

Svar på tråden Någon fler med bf i februari? barn nr 2? Tråd 2