• Allt går fort

    Någon fler med bf i februari? barn nr 2? Tråd 2

    Här samlas vi som har bf i februari 2010 med barn nummer 2

    Välkommen!


  • Svar på tråden Någon fler med bf i februari? barn nr 2? Tråd 2
  • Fia86
    MyPrecious skrev 2009-10-27 21:52:15 följande:
    Hej alla vackra mammor to be:) Jag heter Jessica och tittar in här ibland men skriver väldigt sällan. Har en liten Eric som blev 3 år i aug som nu börjar mogna i tanken på att bli storebror snart.... har bf den 14 feb enligt ul. En liten flicka verkar det bli enligt 2 gjrde ul oxå så det ska bli kul att ha en av varje snart:) Men tittar det ut en liten kille blir vi så klart superglada åt det mee:) Har beställt tid på Tittut i slutet av nov så där lär man väl få veta säkert antar jag:) Var på kontroll idag på MamaMia söder där jag är inskriven och just idag hade dom dropin vaccination för inskrivna gravida kvinnor.......stod verkligen i valet och kvalet för hur jag skulle göra. Men det slutade med att jag åkte hem då jag känner mig alldeles för osäker på det här vaccinet pga att det är så pass obeprövat och för att man inte riktigt vet hur det kan komma att påverka en själv och barnet i magen.....läste här att det är några av er här som har vaccinerat er...vill bara veta hur ni fattade det beslutet? och lite hur era tankegångar har gått fram till dess att ni fattade beslutet.... Är så rädd att jag ska fatta fel beslut. Inte ta och bli sjuk och skada barnet på något sätt därigenom, eller ta det och ge henne mer eller mindre skador därigenom.....usch.... alla hjälp och information är väl uppskattad! Kramar
    Min åsikt angående vaccination ser du ovan, som svar till väduren82, om du vill läsa.
  • väduren82

    Fia86: ja nu har jag bokat tid för min dotter, så hon ska vaccineras nästa vecka, får se om jag törs med ;)

  • Illspecko

    Läste denna beskrivning i en annan tråd tyckte det var så klockrent att jag kände mig tvingad att dela med mig

    Som en brinnande medicinboll genom musen när den ska ut.
    SOm jobbig ihållande mensverk under latensfasen.
    Skitapåsig känsla under den aktiva fasen tillsammans med olika smärtor i ryggen, magen och musen....

    Sov gott

  • Mom2006

    Var hos BM idag och allt såg bra ut. Blodvärde var bra och hj'rtljuden var bra. Hon hade lite svårt att fånga dem eftersom han rör sig så mycket.
    Mitt mått var 27 nästan 28 så hon sa att jag hade en stor magen och den låg långt över kurvan. Längtar spännande till nästa gång för att se om den ökat eller jämnat ut sig som hon sa det brukar göra.

  • JHallen

    Hej tjejer!

    Hoppas allt är bra med er!

    Här har det varit jobbstress och man vilar ju inte på samma vis när man har en vilding till son

    Min slempropp gick i måndags och jag blev skit rädd men så kan den tydligen göra och den återbildas hela tiden.

    Så var på extra kontroll igår hos bm och allt såg bra ut, min lilla tjej har blivit en vilding i magen :)

    Syskonvagnen är oxå köpt och jag är super nöjd..

    Hoppas det är bra med alla..

  • mi07va

    Hejsan alla glada och gravida!
    Har inte hunnit skriva något på en vecka pga flyttningen. Allt gick bra förrutom att några "kompisar" som skulle hjälpa oss kunde inte komma så fick min man och jag flytta nästan allt själva + att jag jobbat samtidigt. Han fick lite hjälp med tunga grejer men städningen fick vi ta själva och jag var såååå trött efteråt och jag känner mig fortfarande trött som om jag har träningsvärk...men men nu njuter vi av den nya lägenheten och dottern som är 2 och ett halv älskar sitt rum (hade inte det innan) och sover gott på nätterna själv för första gången.
    Annars mår jag bra, förrutom att det hugger till ordentligt i benet när jag står för länge (ischiasnerven) och lite foglossningar. Jobbar heltid på ett äldreboende och börjar bli riktig trött på det men får stå ut en månad till och förhoppningsvis så får jag vara hemma efter Jul.
    Hur mår ni andra?
    kram

  • linet

    Har inte heller skrivit på länge, jag är fortfarande sjukskriven pga sammandragningar med påverkan på livmodertappen. Förutom alla sammandragningarna så mår jag bra. Är så nyfiken på om det är e flicka eller pojk men min man vill inte tjuvtitta:(

    Jag vaccinerade mig för snart 2 veckor sedan och fick bara lite ont i armen efteråt och bebisen sparkar och lever på som vanligt. Min son på 3 år har också fått vacinet då han tillhör riskgruppen med sin astma, han har inte klagat på några biverkningar alls.

  • JHallen
    linet skrev 2009-11-09 14:36:08 följande:
    Har inte heller skrivit på länge, jag är fortfarande sjukskriven pga sammandragningar med påverkan på livmodertappen. Förutom alla sammandragningarna så mår jag bra. Är så nyfiken på om det är e flicka eller pojk men min man vill inte tjuvtitta:( Jag vaccinerade mig för snart 2 veckor sedan och fick bara lite ont i armen efteråt och bebisen sparkar och lever på som vanligt. Min son på 3 år har också fått vacinet då han tillhör riskgruppen med sin astma, han har inte klagat på några biverkningar alls.
    Vad skönt att ni inte fick biverkningar, jag var så bestämd först att inte göra det pga rädsla att det ska hända barnet något, men nu är jag rädd för att bli sjuk och smitta min älskade son här hemma, så nu ska jag vaccinera mig på fredag och så fort det hade godkänts för barn under 3 år så ska vi vaccinera vår son.

    Det mest sorgliga med detta med svininfluensan är att inte vården tar de sjuka på allvar, som den flickan som var 8 år och den lilla pojken, sånt gör mig arg.

    barn ska inte behöva lida och föräldrar känner barnet bäst ta då som på allvar när de kommer in..
  • Mom2006

    Vi vaccinerade dottern i fredags och hon klagade lite på ont i armen, fick lite förhöjd temp på lördagen men inget allvarligt..

    Jag tog vaccinationen imorse och är lite öm i armen där de stack, inget annat än så länge...

  • Fia86

    Har allmänheten börjat vaccinerats hos er? Här i norra Dalarna verkar inte något vaccin synas till på långa vägar för vanliga Svenssons..
    Jag vill ju att min dotter ska vaccineras så snabbt som möjligt men det verkar verkligen stendött på den fronten..

Svar på tråden Någon fler med bf i februari? barn nr 2? Tråd 2