Inlägg från: AngelOfHarlem |Visa alla inlägg
  • AngelOfHarlem

    När är det ok att ringa till folk på morgonen och kvällen???

    Jag själv skulle aldrig ringa någon innan nio eller efter kl.21, men däremot är det helt okej om någon vill ringa hit ända fram till runt kl.22. Då är vi vakna och vår dotter vaknar inte av telefonen.

  • AngelOfHarlem

    Fast jag tittar ju inte på barnprogrammen. Det gör min dotter. Skulle snarare uppskatta att någon ringe då, för då vet jag att jag kan prata ostört Tecken skrev 2009-09-29 20:39:17 följande:


    Om man känner någon väl så kan man ringa när som helst på dygnet - om det är något _extremt_ viktigt/brådskande. Jag tycker det är ok att ringa ca 9-20, om det handlar om mindre viktiga/brådskande saker. Kan tänka mig att det är annorlunda om man ringer till barnfamiljer? Skulle t ex aldrig få för mig att ringa till en barnfamilj kl.18 (det är väl något barnprogram som går då? Eller är det 18:30?).
  • AngelOfHarlem

    Ja, här i allafall... Andra kanske tittar tillsammans med sina barn, men då skulle jag bli knäpp på bara några dagar...Tecken skrev 2009-09-29 20:41:58 följande:


    Jaha, är det så det fungerar?
  • AngelOfHarlem

    Ja, jag får erkänna att jag är helt ointresserad av Charlie och Lola och De tre vännerna och Jerry. *Skäms*


    jenny99 skrev 2009-09-29 20:50:10 följande:
    men gud vad trist...att man sätter ungarna framför tv och visar helt ointresse själv. Om ni är lätt irriterade får ni berätta tydligt för er omgivning om detta,annars får ni vara tysta ha ha. Jag lägger mobilen på vibrator,den stör ingen och jag vaknar om den vibrerar,men jag somnar om på 1 sekund sen. Vill man inte bli störd,dra ut jacket och lägg mobilen på ljudlös,då slipper ni reta er på onödiga saker.
  • AngelOfHarlem

    Jo, det är sant. Det är självklart inte så att jag flyr vind för våg så fort jag hör Bolibompa-vinjetten, men det är faktiskt den enda timmen på hela dygnet som hon kan sitta själv mer än två minuter, så ska jag prata ostört med någon så är det då det gäller.


    jenny99 skrev 2009-09-29 20:55:26 följande:
    jag är oxå ointresserad av vissa barnprogram. Men det betyder oerhört mycket för ett barn om man då och då sitter med dom,eller bäddar ner sig i soffan och gosar med dom medan dom ser på tv. Mina barn älskade det och det var faktiskt mysigt.Om det var något program jag hatade så kunde man enas om något både gillar hi hi.
Svar på tråden När är det ok att ringa till folk på morgonen och kvällen???