• xxmeyaxx

    Min son är bög.. Jävla leksaksspis!

    Under julen 2009 köpte jag en leksaksspis till min då 1-åriga son. Folk menade att jag inte skulle göra det, då det fanns stora risker att han kunde bli bög, ja.. homosexuell.

    Exempel:
    "Neeeej! Du kan inte köpa en spiiiis till din son! Då blir han ju bög!"
    eller..
    "En spis? Är inte det lite väl tjejigt? Köp honom en blå bil istället.."
    eller så..
    "Ja, men om du nu måste köpa en spis till pojken, köp en svart. Inte en röd! Och köp lite manliga tillbehör med.. Inga förkläden eller sådant.."

    Jag blev ju såklart lite orolig, visste inte om jag skulle klara av om han blev bög.. men jag tänkte att jag chansade. Han verkade ju gilla spisen som fanns på dagis.

    Han fick sin spis.. och inte lång efteråt började han göra sådana här "tjejiga" saker. Han skrek som en tjej, lagade mat vid sin spis, vattnar blommor och spelade drama queen när han inte fick som han ville.

    Nu är han 2 år.. och mitt mammahjärta är som krossat.
    Han lyssnar på Aqua, leker med spisar, dockor, gillar skor och städar här hemma. Han snor mina högklackade stövlar och älskar sin lila tröja.

    Solklar bög.

    Vad ska jag göra?! Och varför lyssnade jag inte på Socialstyrelsens rapporter ang. hur stor betydelse färgen har på leksaksspisar?!  (finns på s. 1)

    Tråd nr 1: www.familjeliv.se/Forum-5-154/m39174125.html
    Tråd nr 2: www.familjeliv.se/Forum-5-154/m42155444.html
    Tråd nr 3: www.familjeliv.se/Forum-5-154/m45214630.html


    « Feel the magic of Meya »
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-09-30 10:28
    Jag lever lite före er alla märker jag. Julen 2008, fick han sin spis. Inte 2009 ;)
  • Svar på tråden Min son är bög.. Jävla leksaksspis!
  • xxmeyaxx
    "Enligt socialstyrelsens forskning, förvisso gjordes den under stora alkoholintag men det är mindre viktigt, så har det visat sig att just färgen på leksaken är avgörande.

    Röd spis leder således till en homosexuell pojke, men straight tjej.

    Svart spis leder till en manlig redig karl, ofta kändis-kock, eller till en lesbisk tjej som bara köper beställpizza med ananas.

    Är barnet färgblint blir det asexuellt.

    Allt detta finns att läsa i rapporten som heter "Köket och barnet- hur man kokar sig till sin sexualitet. En färgglad studie"

    Karl Bengtsson har illustrerat. Dock när han var full sa det är lite kluddigt och jag vet inte vad åsnan gör dâr. Men intressant är det"
    « Feel the magic of Meya »
  • Grätchen

    Sååå duuuumt. Hur tänkte du???

    AAAAAnna Annnkaaa? Hon hade förkastat det hela.

  • Karinbarin

    Ok, får fråga här då..men rätta mig om jag har fel.. jag har köpt en blå boll till min kommande dotter. Visst kommer jag få en lesbisk fotbollstjej då? Eller nej? Gäller studien bara spisar? Är ju så förvirrande det här.. Måtte ungen inte bli färgblind bara!

  • DariaM

    Vilket år lever du i nu? =)
    Spännande att han redan fått spisen och blivit bög när det bara är september 2009 ( här i västerås i allafall...men vi kanske är efter) och han ska få den julen 2009. =)
    Snälla berätta hur det är där i framtiden!?! =)

  • qwerty66

    lysande exempel på "survival of the fittest" dina omdömeslösa gener kommer inte att föras vidare tack och lov.

    Fattar väl alla att ungen skulle bli bajs-packare, fan en spis? killar behöver bara micro.. och den räknas som ugn.

    Kan du inte bara glömma han på IKEA nån helg... och inte leta efter han?
    både du och han mår bättre av det. Du får en chans att rätta till ditt misstag, och han kanske får växa upp hos en familj med riktiga familjevärden.

    Samt att du slipper ränna i stockholms-prideparad som "stolt" förälder varje år i framtiden då han växer upp...(och du slipper bli alkoholist för att övervinna rädslan innan och ångesten efter)

  • Mrs Elly

    Alltså helt ärligt, menar du allvar nu?? Min son har en röd spis, å jag kan ärligt erkänna att jag aldrig ens tänkt tanken att en viss leksak skulle göra barnet homosexuell. Han får leka med dockor, låna min högklackade skor osv utan att jag känner det minsta oro. Homosexuell är väl inte något man blir utan något man är??

  • iinea

    kanske är trött, men vansinnigt roande, för visst är det enbart ett skämt?

Svar på tråden Min son är bög.. Jävla leksaksspis!