Inlägg från: helenen |Visa alla inlägg
  • helenen

    Tårttråden del 16

    joseline skrev 2009-10-27 19:58:47 följande:
    Nån som kan tipsa vad kakburkens rabarbermousse m jorgubbsbitar passar ihop med?
    Glasscreme funkar jättebra till den.

    Mathe: Vilken superpresent!
  • helenen

    Små cupcake-bites i mitt galleri om någon vill lägga dem i bildtråden.

    Det är bara en prov-batch för att se om det funkade; när det är skarpt läge ska jag givetvis försöka göra dem lite snyggare. Jättepilligt var det att jobba med så små saker (formarna gjorde jag genom att pensla choklad i knäckformar), men oj så skoj!

  • helenen

    Hej!
    Har just skickat hem alla gäster från ett, enligt sonen, supercoolt kalas. I mitt galleri ligger bilder på tårtan (2 bilder) som någon vänlig själ gärna får lägga in i bildtråden.

  • helenen
    helenen skrev 2009-11-08 17:31:25 följande:
    Hej! Har just skickat hem alla gäster från ett, enligt sonen, supercoolt kalas. I mitt galleri ligger bilder på tårtan (2 bilder) som någon vänlig själ gärna får lägga in i bildtråden.
    Jag frågar igen... Någon?
  • helenen
    linn78 skrev 2009-11-23 23:07:59 följande:
    hej, jag hittade rödfärgad sp av märket Regalice. Någon som vet hur den smakar? Och så vill jag gärna se era jultårtor som ni gjort förut, jag kollade i gamla bildtrådar men där är så många som tagit bort sina bilder Måste få lite ideer till god jul tårta till dagis!! Har ni några länkar?
    Är nästan säker på att Regal Ice är den som både luktar och smakar riktigt illa. Tänk kattsand.
  • helenen
    Egensinnig skrev 2009-11-25 19:52:56 följande:
    Jag gjorde en i helgen med apelsinmousse och Marabou vinterchoklad. Väldigt uppskattad av gästerna men jag tyckte vinterchokladen var ganska mesig i smaken....
    Ja, jag har funderat lite på det. Kanske man kan krydda upp den lite själv genom att tillsätta lite av de kryddor som ingår? Nu har jag inget vinterchoklad här så jag kan titta på ingredienserna, men typ kanel, kademumma, ingefära etc. Tror du det skulle funka?
Svar på tråden Tårttråden del 16