Inlägg från: catwoman |Visa alla inlägg
  • catwoman

    Förstföderskor som hade BF i oktober 2008 del 5

    Jag med!

  • catwoman

    Thia79: Grattis Anton i efterskott!

    lolinona83: Nej men vad tråkigt att det inte funkar mellan er, håller helt med det Moirae har skrivit. Hoppas att ni kan hitta en bra lösning på detta och vi finns här för dig vad det än är. KRAM!

    Rottis77: Vad kul att ni bestämt er för att försöka få en till, hoppas allt går bra!

  • catwoman

    Pjanko: Hoppas det gick bra att jobba idag, hur kändes det? Undrar också vart det senaste året har tagit vägen för så här fort trodde jag aldrig att det skulle gå.

    Moirae: Inget att skratta egentligen men kunde inte låta bli när jag läste om den som backade i en rondell, hihihi.

    Rottis77: Skönt att du hade en bra första arbetsdag.

    EA83: Skulle också helst bara vilja jobba 50% men har inte råd med det så för mig blir det 75% så länge som fp räcker och sen åter 100%. Jag vet att Lucas, precis som William, älskar att vara runt andra barn så det kommer nog vara jobbigast för mig då jag går tillbaka till jobbet.

    Idag var vi och besökte förskolan och avdelningen som Lucas ska gå på. Tyckte att lokalen var ganska liten men personalen var jättetrevlig och det är trots allt det som är viktigast. Just nu hade de bara 5st barn på avdelningen men de satt med listorna inför de kommande månaderna och när Lucas börjar i januari kommer det vara 10st. Tycker det är ganska lagom men när de är fulltaliga så kommer de vara 16st. Var där med en av Lucas kompisar och hans mammor och de ska börja i april, vi hoppas alla på att deras son också kommer till Lucas avdelning. Den kommer också vara en avdelning endast för småbarn dvs barn födda -07 och -08 vilket känns bra.

  • catwoman

    thia79: Grattis!

    Börjar som sagt bli en hel del här som väntar smått. Själv så är det inte på tapeten, vet inte ens om vi ska försöka få fler barn. Frågade dock sambon härom dagen vad han verkligen ville och då kröp det fram att han gärna skulle vilja ha ett syskon till Lucas. Själv velar jag fram och tillbaka varje dag men än är det inte aktuellt iaf.

  • catwoman

    EA83: Lucas sover nu för de mesta bara ett pass om dagen och då är allt mellan 1-4h. Försöker också få det till ett pass och då lägga det efter lunchen, lite invänjning inför dagis. Men ibland när han vaknar riktigt tidigt så kan han vara supertrött innan lunch och då blir det två kortare istället, fm+em. Förut så somnade Lucas ganska sent men nu när vi kör på ett pass efter lunch så är han så trött när kvällen kommer att han nu somnar runt 19:30-20:00.

    Idag har vi varit på Öppna Förskolan på fm och fick då reda på av en av tjejerna där att vårdcentralen hos oss hade börjat med vaccinering för alla och att de hade drop-in idag 16-19 så nu har både jag och sambon fått första sprutan. Får se om det blir en andra eller inte om 3 veckor.

  • catwoman

    FrökenLindström: Nej, ingen av oss tillhör riskgruppen, här är alla dem redan vaccinerade och de har släpp på för barn och övriga. Skulle egentligen inte vara förräns i slutet av november men antagligen så är de klara med riskgruppen i vårat område.

    EA83: De ska vara minst 3 veckor mellan sprutorna men vet som sag inte än om det blir en andra för oss "vanliga", det kunde de inte svara på igår. Däremot så tillhör en kompis riskgruppen och ska ta sin andra nästa vecka. Hoppas det går bra med Williams nya sovrutiner.

    Tiiah: På Vårdguidens hemsida stod det att de skulle börja med vaccinering för övriga i slutet av november men en kompis hade ringt vc för att höra när/var/hur om detta och fick då reda på att de släppt på för alla. Angående exet och hans tjej så låter det verkligen som mellanstadiefasoner... kanske t.o.m. lågstadie. Kan tänka mig att detta är skitjobbigt flr dig, inte det roligaste att hela tiden behöva försvara sig och förklara vad andra har spridit ut om en.

  • catwoman
    Vroooooom skrev 2009-11-05 18:02:53 följande:
    MissZmily: Ni fick ingen sådan lapp om när man skulle komma tillbaka för andra sprutan då? Eller man kanske får det för säkerhetsskull?
    Fick en påminnelselapp där det stod att tidigast om 3 veckor är det dags för den andra sprutan, dvs vecka 49. Men sköterskan som gav sprutan visste inte än om det skulle bli en andra då det går fram och tillbaka med det. Är väl bara att ringa om tre veckor och se vad de säger då.
  • catwoman

    Moirae: Här i Sverige har man ju vaccinerat barn mellan 6mån och 3år om det tillhör riskgruppen, har dem vaccinerat alla under 3år oavsett om de är i riskgrupp eller inte?

    FrökenLindström: Shit, är inte långt kvar för dig nu. Hur känns det inför förlossningen då?

    Det är ju fars dag på söndag, hur har ni tänkt att fira det?

  • catwoman
    FrökenLindström skrev 2009-11-05 21:28:30 följande:
    nej inte långt kvar nu :) jag är SKITnervös om jag ska vara helt ärlig, födde med snitt sist och ska prova vaginalt nu så det är ju som första gången, har ingen aning om hur det blir ;)Fars dag ska vi fira med sambons pappa, sen har jag köpt en liten grej från Alexander till Victor...
    Blev det akut snitt eller var det planerat?
    Får man fråga vad du kpt från din son? Står helt still i huvudet på mig vad Lucas ska fira sambon med, inget dyrt men någon liten present vill jag att han ska få.
  • catwoman
    FrökenLindström skrev 2009-11-05 21:35:41 följande:
    akutsnitt, så jag var ju med fram till 8.5 cm, så jag vet ju hur ont det gör men inte hur det funkar sen när barnet ska ut ;)Jag har köpt en kaffemugg som det står "världens bästa pappa" på...
    Aha, då vet jag. Personligen så tyckte jag att öppningsskedet var det jobbigaste, eller snarare bilfärden med en massa täta värkar (var öppen 9cm när jag kom in). När jag väl var helt öppen och kunde börja krysta så försvann mkt av smärtan. Kunde fokusera mer och hade en uppgift att göra något istället för att bara ta emot smärta så att säga. Hoppas du kan få fullfölja hela förlossningen vaginalt den här gången. Funderade precis på en kaffemugg.
Svar på tråden Förstföderskor som hade BF i oktober 2008 del 5