• AAEV

    Förstföderskor som hade BF i oktober 2008 del 5

    Nu är jag här :)

  • AAEV

    Nu tjejer är det bara 14 dagar till BF och jag undrar vad tusan jag gett mig in på. Skitnervös!

  • AAEV

    Pjanko: Ja tiden går alldeles för fort. Jag började ju jobba 40% redan när Alexander var fyra månader eftersom jag blev gravid o ville hinna jobba lite samtidigt som sambon ville vara hemma :)
    Det var sjukt jobbigt i början men när jag såg hur kul Victor tyckte det var att få vara hemma så blev jag lite lugnare. Kan ju ärligt erkänna att det är han som har mest koll av oss också :)

    Idag har jag varit hos tandläkaren, inget kul alls! Håller på med en rotfyllning o idag gjorde dom den sista rensningen innan det är dags. Sjukt jobbigt att ligga ner i över en timme med denna enorma mage, sen tandläkarskräck på det.
    Sambon hade köpt en present till mig när jag var klar, en sån där handdammsugare från Electrolux, den nya lyxmodellen också. Blev SÅ glad, särskilt som Alexander bara ska äta själv nu också och det alltid är mat överallt när han är klar :)

  • AAEV
    thia79 skrev 2009-11-03 15:45:32 följande:
    EA83: jag jobbar 100% och maken är hemma och så ska vi ha det i två månader. Den 25 januari börjar Anton på dagis och då får jag se hur mkt jag jobbar, 50 lr 75%, lite beror på hur det funkar för Anton på dagiset och hur mitt jobb vill ha det.Idag var jag på glukosbelastning och det gick bra, så nu vet ni vad som är på gång här oxå! Håller ganska låg profil då det inte gått så många veckor ännu.
    GRATTIS! :)
  • AAEV

    EA83: Alexander sover bara en gång och har gjort så sen han var tio månader. Vi fick rådet på BVC då han sov så lite på natten (sov åtta timmar o det är inget kul när han somnade vid 20). Nu är det uppstigning mellan 6-8 och sen är han vaken till efter lunch någon gång, brukar sova vid ett-tiden o sover då 2-3 timmar, sen somnar han igen på kvällen runt 20.

  • AAEV
    ProosAnna skrev 2009-11-04 22:01:46 följande:
    Moirae & FrökenLindström: Tack för era svar, nu känns det mer rätt! =) Jag märker ju redan att han sover bättre på nätterna! =)
    ja bara prova, funkar det så gör det. :) Jag ville inte alls lyssna på BVC-sköterskan (trots att dom ofta har rätt) för jag tyckte han var alldeles för liten att bara sova en gång. Men efter ett tag när jag fått stiga upp vid fyra en vecka i sträck kände jag att jag ville ge det en chans :)
  • AAEV

    MissZmily: Tillhör ni riskgrupp? Jag har inte blivit vaccinerad här än och ändå är jag en riskgrupp. TYcker det är så konstigt att det är så olika :(

  • AAEV
    Vroooooom skrev 2009-11-05 09:13:39 följande:
    Rottis: Aha, är det flera menser sen som du satte in den alltså. Det kan ju vara så att spiralen hamnat snett. Fortsätter det att göra ont tycker jag definitivt att du ska kolla upp det. Sen kan det ju också kanske vara en cysta på äggstocken som gör ont.Här ska vi få den andra sprutan om tre veckor. Förhoppningsvis har dom flera doser och därmed flera öppetdagar så man slipper köa så satans länge.Jag har i alla fall klarat mig bra mot biverkningarna. Bara lite träningsvärk i armen.
    Måste bara berätta Moirae: Drömde om dig inatt, din man stod tydligen i mål i Elfsborg o hade vunnit SM-guld, såg dig och Jesper på TV.. haha :)
  • AAEV

    Nu har jag varit hos BM för sista gången hoppas jag (7 dagar till BF) och fått veta att jag ska vaccineras på söndag. Skönt o veta det iaf :)

    Moiare: haha är iaf helt säker på att det var Elfsborg han spelade i :P

  • AAEV
    catwoman skrev 2009-11-05 21:24:53 följande:
    Moirae: Här i Sverige har man ju vaccinerat barn mellan 6mån och 3år om det tillhör riskgruppen, har dem vaccinerat alla under 3år oavsett om de är i riskgrupp eller inte?FrökenLindström: Shit, är inte långt kvar för dig nu. Hur känns det inför förlossningen då?Det är ju fars dag på söndag, hur har ni tänkt att fira det?
    nej inte långt kvar nu :) jag är SKITnervös om jag ska vara helt ärlig, födde med snitt sist och ska prova vaginalt nu så det är ju som första gången, har ingen aning om hur det blir ;)

    Fars dag ska vi fira med sambons pappa, sen har jag köpt en liten grej från Alexander till Victor...
Svar på tråden Förstföderskor som hade BF i oktober 2008 del 5