• Tiiah

    Förstföderskor som hade BF i oktober 2008 del 5

    Här hänger vi förstföderskor som hade BF i Oktober 2008, självklart är även nya mammor och pappor hjärtligt välkomna också.

    En liten lista nedan på oss som huserar i denna tråd:

    3 september
    lolinona83 födde Matilda BF-31, 2555g 47cm

    1 oktober
    RebeckaAlexandersson födde Casper BF-7, 2915g 49cm

    3 oktober
    Sanna86 födde Freja BF-2, 3280g 49cm

    5 oktober
    Pjanko födde Milo BF+4, 3866g 54,5cm

    6 oktober
    Charlotta1 födde Agnes BF+4, 3390g 49cm
    Moirae födde Jesper BF-1, 3440g 49cm

    14 oktober
    Rottis77 födde Malte BF-6, 3990g 54cm

    17 oktober
    MissZmily födde Lucas BF+15, 4080g 51cm
    Tiiah födde Arwen BF+1, 3965g 51cm

    23 oktober
    Veverica födde Viktor BF+15, 4390g 55cm

    26 oktober
    FrökenLindström födde Alexander, BF+8, 3200 gram 52 cm
    EA83 födde William BF+4, 3920g 53cm

    29 oktober
    Thia79 födde Anton BF+3, 3550g 51cm

    8 November
    Crocco födde Emelie BF+12, 3270g 51cm

  • Svar på tråden Förstföderskor som hade BF i oktober 2008 del 5
  • RebeckaAlexandersson
    Vroooooom skrev 2010-01-04 16:22:37 följande:
    Puh, jag är helslut.Jag startar datorn på morgonen men får inga längre stunder vid den eftersom att Jesper behöver så pass mycket stimulans nu. Jag är impad utav er som skaffar syskon nu. Jag förstår faktiskt inte hur ni orkar ta hand om ett spädbarn samtidigt som ni stimulerar det äldre syskonet. Vad är er hemlighet? Rebecka: Vad spännande med förlossningen som närmar sig. Är du nervös inför förlossningen?
    Ja det är spännande........... men kan inte riktigt fatta att jag ska föda barn snart (närsomhelst), igen! Jag var ju livrädd inför min förra förlossning o gick i aurora samtal för min rädsla. Men allt gick ju så jäkla bra, att jag denna gång inte oroat mig alls.... utan mer gått o oroat mig för att lille Casper ska börja på dagis nästa vecka (Jag tycker det är väldigt jobbigt). Tror ju därför att denna gång kommer bli en skräckupplevelse... kan ju dock inte föreställa mig det än.... eftersom jag bara har min förra att relatera till!

    Sen ska min sambo bort mån-tors nästa v, då är jag i i v 39 = det var i den v Casper föddes=LIVRÄDD att denna oxå gör entre då!?

    Men annars e det lugnt
    Tack som frågar........
    hejsvejs
  • Milo och Elias mamma
    Rockringen skrev 2010-01-05 14:04:19 följande:
    Vilka är era barns favorit lekar eller leksaker just nu?Vår tjej gillar klä på sig mössor, sockar. Hon kan sitta länge å hålla på och prova massa mössor. Söt sött
    Milo älskar att klättra... i soffan, på stolar, toastolen och upp på köksbordet... sen tycker han om att "hoppa" från höjder(bordet, toastolen mm) och jag ska ta emot han. titta i fönstret på bilar,  och när jag ligger på rygg och "flyger flygplan" med han på fötterna... Annars är det att spola toaletten, eller leka i handfatet.
    När han leker med leksakerna så är det hans dammsugare, städsetet eller bilar som gäller. även en skällande kanin som hoppar runt och jag bara hatar den =)
  • Sanna86

    Godkväll tjejer!
    Vill önska er en härlig helg. Själv sitter jag ensam framför datorn/tv'n ikväll då sambon är och jobbar i baren på en revyshow.

    Vi har börjat prata om att åka utomlands v9. Någon som har nåt bra tips på var man kan åka? Vill ha sol och värme, och att resan ska kosta högst 10.000 för oss två. Min mamma är lärare så hon är ledig just den veckan och hon har bestämt för längesen att hon och hennes man ska ta hand om Freja helt själva den veckan. Vi har inget att säga till om, haha ;)

  • Vroooooom

    Sanna: Ska ni åka utan Freja? Hehe, jag är så hönsig att jag saknar Jesper som faan när han bara är på utflykt med sin far i 4 timmar. Jag hade nog försökt simma hem om jag varit ifrån Jesper mer än någon dag
    Jag har tyvärr inget tips på var ni kan åka. Man behöver väl åka lite längre om man vill ha det varmt nu? Utomlands är inte min grej så jag har urdålig koll.


    Did I mention this is a rant? Sense really has no place in it.
  • Sanna86

    Moirae: Jag har varit ifrån Freja i 4 dagar som längst. Det var när jag var upp till Östersund för att ta examen. Det är jobbigt, men nyttigt. Sen trivs Freja jättebra hos sin mormor så jag vet att det skulle gå bra :)

  • ProosAnna

    Sanna, vad roligt med en resa! canarieöarna är väl relativt varmt redan i mars... Tror inte det är så jätte varmt kring medelhavet... Så jag skulle kolla på resor till någon av canarieöarna =)

  • Rottis77

    Hallå girls.


    Orkar inte va här så ofta numera, jobbar hela tiden känns det som och mår rent ut sagt skit, spyr varje dag och mår illa konstant, har ofta en hemsk huvudvärk, men det är väl bara att bita ihop!
    På tisdag börjar Malte på dagis, känns både och faktiskt! Ska bli spännande och se hur vad han tycker om det, men känns inte kul att behöva lämna honom så länge, men men man vänjer sig kanske.
    Den 26 jan ska jag operera min första han för karpaltunnelsyndrom och när den är läkt är det dags för den andra, kommer npg bli lite jobbigt, men som tur är har sambons jobb borta blivit försenat, så han är hemma några veckor till, men det blir jobbigt i början när jag antingen ska lämna eller hämta Malte på dagis, vet ju inte om jag kan lyfta honom in och ur bilen, men det löser sig nog.
    Igår va jag på inskrivning hos bm, känns lika spännande som förra gången.
    Hoppas allt är bra med er.
  • Vroooooom
    Sanna86 skrev 2010-01-08 21:48:09 följande:
    Moirae: Jag har varit ifrån Freja i 4 dagar som längst. Det var när jag var upp till Östersund för att ta examen. Det är jobbigt, men nyttigt. Sen trivs Freja jättebra hos sin mormor så jag vet att det skulle gå bra :)
    Det var absolut ingen kritik.
    Bara mer ett konstaterande om hur olika man kan vara och inget sätt behöver ju vara mer rätt än det andra.

    Vi håller t ex på att diskutera när vi anser Jesper är redo för att sova över en natt hos mormor och morfar. Vi har en hotellvistelse vi vill åka på och som vi planerar att göra om ett par månader.
    Did I mention this is a rant? Sense really has no place in it.
  • Vroooooom

    Just nu är jag väldigt irriterad. Jag ska läsa en kurs nu i vår som jag behöver för framtida studier och beställde böcker till den för ett tag sen. Idag var maken iväg och hämtade ut mina böcker och vad upptäcker jag.. Jo, att böckerna är begagnade och har fullt med streck och anteckningar i sig.
    Säljer man begagnade böcker får man väl för fan informera om det plus att man får ju kolla att exemplaret man säljer inte innehåller några större fel.


    Did I mention this is a rant? Sense really has no place in it.
  • AAEV
    Vroooooom skrev 2010-01-09 11:24:33 följande:
    Det var absolut ingen kritik. Bara mer ett konstaterande om hur olika man kan vara och inget sätt behöver ju vara mer rätt än det andra.Vi håller t ex på att diskutera när vi anser Jesper är redo för att sova över en natt hos mormor och morfar. Vi har en hotellvistelse vi vill åka på och som vi planerar att göra om ett par månader.
    Har han inte sovit borta innan? :) Alexander sover hos borta nån gång i månaden, det har han gjort ganska länge. Vi kände att det var viktigt att vänja honom eftersom vi var tvungna att lämna honom när vi skulle föda Eleonora. Då var jag ju ifrån honom i fyra dagar :( Men visst saknar man dom!

    Idag har sambon, jag och lillasyster varit och isfiskat hela dagen, så skönt att komma ut även om det är kallt! Alexander har varit med mormor och badat i simhallen :)
Svar på tråden Förstföderskor som hade BF i oktober 2008 del 5