Inlägg från: Danitra |Visa alla inlägg
  • Danitra

    Vem är FLs BÄSTA bloggare? - Finalen!

    siamusen skrev 2009-10-29 22:04:16 följande:
    Jag lag rätt bra till i hata-traden ocksa faktiskt.
    Nehe!
  • Danitra
    Bedhead skrev 2009-10-29 22:10:11 följande:
    Ok, utan att dissa någon denna gång hoppas jag vinnaren har humor, självdistans och ödmjukhet!
    Mycket bättre!
  • Danitra
    Snova skrev 2009-10-29 22:06:18 följande:
    Siamusen Beckah, Danitra m.fl. Förklara för nån som inte hajar - är det bra eller dåligt att vara hatad på FL? FL är ju en egen värld med egna regler har jag märkt. Vissa verkar vara typ FL-kändisar, är det eftersträvansvärt i FL-världen? Detta är grejer jag har funderat över sen 2005 när jag blev medlem. Har aldrig frågat nån, skyller på blygsel.
    Syftar du på att jag skulle vara en av dessa "kändisar"?
  • Danitra
    Bonanza skrev 2009-10-29 22:14:16 följande:
    Jag är jävligt stolt över att vara illa omtyckt av FLs medlemmar. Så många idioter det finns här tar jag det som ett sundhetstecken att de inte tycker om mig.
    Fast jag kan tycka att den där schablonbilden av "FL-medlemmen" är lite tråkig. ALLA säger ju egentligen samma sak - att morsorna på FL är dumma i huvudet och att man inte vill vara som dom.
    Och ändå är man ju det. Även alla som suckar över idioterna på FL är en medlem.
    Jag tycker att det är en väldigt stor variation på medlemmarna här. Visst är många idioter men så ser ju verkligheten också ut. Samtidigt finns det många riktigt intressanta, vettiga och roliga medlemmar här.
    FL är en komplex och intressant sajt som ständigt förvånar mig. Dessutom är den stor. OM någon skulle se mig som en "kändis" här så skulle jag vara stolt över det eftersom jag (nästan) bara skriver saker jag verkligen står för här och om det gör mig känd så är jag glad.
  • Danitra
    Bonanza skrev 2009-10-29 22:38:08 följande:
    Det säger (typ) alla. Berätta hur, snälla! Tror folk på FL verkligen att jag är dödsseriös alltid?
    Du framstår ju faktiskt inte som den mest sympatiska människan här på FL eftersom du sällan postar några "klapp i ryggen"-inlägg.
    Du märks i dom trådar där du ryter till eller är riktigt dryg och raljerande.
  • Danitra
    Bonanza skrev 2009-10-29 22:42:52 följande:
    Nej, men jag ser ju FL enbart som ett diskussionsforum förutom de 2 medlemstrådar jag tillhör. Många här verkar se FL som något slags minisamhälle där man liksom har sociala relationer med alla i samhället? Jag vet inte, jag är bara här för the debates liksom.
    Jag tror det är vanligt. Att man har någon eller några "umgängestrådar" och så kastar man sig in i några debatter också.
    Men gör man det tillräckligt ofta och under en lång tid så börjar man ju känna igen andra medlemmar och till viss del bildas ett samhälle inom forumet med olika grupper. Fast det är nog rätt omöjligt att ha en relation med alla!
  • Danitra
    Beckah82 skrev 2009-10-29 22:51:11 följande:
    Klockrent! precis så! En hemlig sida. Fast detta upptäckte jag för evigheters evighet sen, att jag gillar Bonanza trots att kärleken är totalt obesvarad och vi inte alls passar ihop i diskussionstrådarna
    Jag tycker mest ni är konstiga hela bunten!
  • Danitra
    Millimina skrev 2009-10-29 22:53:11 följande:
    Ha! Det där fick du från mig! Erkänn!
    Va? Har du skrivit/sagt något sådant?
    Har jag sparat det i mitt undermedvetna för att sedan lägga fram det som mitt eget?
    Börjar jag bli helt sinnesförvirrad?!
  • Danitra
    Bonanza skrev 2009-10-29 22:53:56 följande:
    Jag är så jätteledsen att jag kapade tråden till att bli en psykoanalys av min dolda sida (det är jag inte alls det, attentionwhore and all) men jag skyller på att 1) det är kul och 2) jag har en inlämningsuppgift att göra som jag försöker skolka ifrån. Nu ska jag bara tillägga det att om ni skulle träffa mig IRL skulle ni bli jätteförvånade, ty då är jag timid och blyg. I alla fall i början. Nu ska jag låta tråden återgå, annars ger Danitra mig stryk.
    Nejdå, jag tycker det är trevlig att avhandla medlemmars uppfattning av varandra, sajten och världen.
    Skönt att bara små delar av sandlådegänget är här! Nu blir det istället en vettig diskussion och eftersom jag är helt berövad av sällskap utöver min familj så passar jag på att ladda upp mitt sociala batteri.
Svar på tråden Vem är FLs BÄSTA bloggare? - Finalen!