Inlägg från: Honesty |Visa alla inlägg
  • Honesty

    Nåt för "Sveriges fulaste hem"?

    Honesty skrev 2009-12-01 23:09:11 följande:
    Hoppla! Där var det rörigt med alla olika stilar, ganska smaklöst men ändå personligt. (höhö) Växterna fångade visst fotografen, men kattbilderna vid toaletten fångade min blick! Började garva när jag såg de tre katthuvudena på rad.
    RÄTTELSE! Det var visst fyra katthuvuden! *frustar*
  • Honesty
    fruis skrev 2009-12-01 23:09:13 följande:
    Haha, bildtexterna tyckte jag var obetalbara. Brist på fantasi eller?
    Bättre vara enkel i beskrivning, vad skulle de annars skriva?
  • Honesty
    Jessiicaa89 skrev 2009-12-01 23:13:35 följande:
    Då har du nog inte sett sverige fulaste hem :P
    Hmmm...har nog bara zappat förbi! Du menar att deta inte skulle platsa i programmet? :-O
  • Honesty
    Jessiicaa89 skrev 2009-12-01 23:27:44 följande:
    men det skall ju ändå se fint ut med :P
    NoMatter skrev 2009-12-01 23:25:05 följande:
    Vad skönt att se att det finns fler än jag som tycker att möbler i första hand ska vara sköna och inga utställningsobjekt.
    För mig ska det vara skönt för både öga och rumpa.
  • Honesty
    tessum skrev 2009-12-02 09:01:55 följande:
    Har bara läst ts.Fy vad fult med de sneda handtagen på köksskåparna! Varför sätter man de så?
    Tänk att jag missade de handtagen! Verkligen skitfult och en riktigt dålig idé att sätta dem så. *urk*
  • Honesty
    evaviola skrev 2009-12-02 09:25:08 följande:
    Inte min smak alls, höll på att kräkas när jag såg sängen En av anledningarna till både försäljningen och de omaka madrasserna med höjdskillnad kan ju faktiskt vara att en av parterna har skadat sig och behöver anpassa bostaden. Kan ju vara därför det är stökigt med massa saker framme, dom kanske inte mår så bra för tillfället....Så jag tycker inte att man ska vara så snabb till att dömma.
    Visst har du rätt i det, att sängen kan vara anpassad pga skador eller dylikt. Ingen är ute efter att döma....personligen är jag bara lite förundrad över att en del faktiskt inte bryr sig om det estetiska. Ok, de kanske tycker detta är snyggt, men flertalet tycker nog tvärtom.
  • Honesty
    LyckligtSlut skrev 2009-12-02 09:42:20 följande:
    Det var inte vackert. Rörigt och 90-tal. Ogenomtänkt. Inte så mycket fel på huset annars. Klart man gör om om man flyttar dit, men de hade nog tjänat på att fixa till en del innan de lägger ut huset.
    Ja, visst ökar det priset....och förvånande att en del inte verkar bry sig om det. Troligtvis har de väl någon anledning till att "inte bry sig".
  • Honesty
    tickelina skrev 2009-12-02 09:55:50 följande:
    Men hallå... det är så det oftast ser ut! OM man inte är som vi... ska ha allt nytt & stilrent..... = TRENDEN just nu!
    Allt behöver inte vara nytt och trendigt!! Det räcker att inte ha så övermöblerat samt att ha rent och lite ordning omkring sig.
  • Honesty
    moonweb skrev 2009-12-02 10:57:14 följande:
    Inget av hemmen det länkats till här i tråden är ju så farligt fula. Eller, visst, det är inget jag ens skulle kunna tänka mig att bo i, men jag har sett mycket mycket värre. De facto är det ju just så här många vanliga "svenssonhus" ser ut inuti, det är bara det att ni som skriver här inte umgås med just dem och därför inte ser hur husen ser ut inuti. Alla hus och lägenheter ni kör förbi på väg till jobbet, tror ni verkligen att de alla ser ut som i inredningstidningar?Själv bor jag på lantligaste landet i Finland, ni skulle nog dö knall och fall om ni gick in i en del av husen här! Vi själva har ett nybyggt, välplanerat och snyggt inrett hus, och många andra i vår generation också, men den äldre generationen bryr sig inte särskilt. Tror det är likadant i Sverige på landet.
    Jag tror inte att "alla" har hem som ser ut som taget från inredningsmagasin, mainstream har nog ordinära men hyfsat prydliga hem. Men när man kollar bostäder till salu på internet så är det lite kul och intressant när objekt som detta dyker upp.
Svar på tråden Nåt för "Sveriges fulaste hem"?