Inlägg från: HannaVirrpanna |Visa alla inlägg
  • HannaVirrpanna

    Unga mödrar Danmark

    Arentorpbebis skrev 2010-05-05 18:47:44 följande:
    åhhh kalla mig elak, omänsklig eller vad ni vill! men Inge ser så jäkla efterbliven ut! så nu ficka jag det ur mig! Hata mig gärna men jag var tvungen att få ur mig detta!!!!!
    Håller med, antar att hon är den som inte vet vad en dusch är?
  • HannaVirrpanna
    Arentorpbebis skrev 2010-05-05 18:51:24 följande:
    Neee jag tror inte det Men hon känns så ofräsch på alla plan liksom! känner mig riktigt elak!
    Man får vara det tycker jag... Jag blev mest förvånad att hon hade två pappor till sitt barn... Att två liksom har velat... du vet... med hon.. Nä.. Nu var jag taskig...
  • HannaVirrpanna
    Arentorpbebis skrev 2010-05-05 19:13:05 följande:
    hannavirrpanna- fy så elaker du var nu hehe näe vi ska väl inte bara klanka ner på Inge! saknar att det var ett tag sedan MS gjorde nått riktigt korkat!!
    Jaghar just börjat titta på programmet så jag har ingen aning vem som är vem och vem som gjort vad :) Ska nog kolla lite på gamla program!
  • HannaVirrpanna
    Arentorpbebis skrev 2010-05-05 19:21:54 följande:
    Hannavirrpanna- MS = Malou stella, Som var i köpenhamn med sin son tino, för några avsnitt sedan!c060908 Japp Inge byxorna e på varje dag
    Åååh va jag ska kolla ikväll på gamla avsnitt! Sen så ska jag komma tillbaks hit med kött på benen!

    Hon som har vårdnad om ett barn men inte det andra, hur går det för hon?
  • HannaVirrpanna

    Jag är rätt så lik Inge idag. Orkade inte duscha (för sambon är inte hemma och kan inte sätta på mig stödstrumporna...) och jag har haft samma byxor nu i en vecka säkert... Fast finnig är jag inte och det ser ut som att jag luktar gott. Tror till och med att jag gör det.


  • HannaVirrpanna

    nuu vet jag att några är less på röksnacket, men att hon satt och rökte och hade värkar samtidigt.... Man vet inte om man ska skratta eller gråta... Är det okunskap? För Hanna verkade ju veta att man inte ska röka vid graviditet. Enligt mamman så verkade inte dom kunna sluta för att Hanna ville att dom skulle röka...? Eller missuppfattade jag?


Svar på tråden Unga mödrar Danmark