Inlägg från: Missy M |Visa alla inlägg
  • Missy M

    Unga mödrar Danmark

    sanna88a skrev 2009-12-04 09:03:06 följande:
    en sak som jag funderar på är hur melissa ska ha tid till att sätta på sig allt smink när hon får barn :P för det lär ju ta rättså lång tid med tanke på hur mycket hon brukar ha! kanske att vi får se en lite naturligare melissa hädanefter..
    AmandaBrun skrev 2009-12-04 09:03:59 följande:
    Ja! Det ska bli intressant att följa Jag funderar även på hur hon ska hinna med sina hundar.
    Men hon sa ju tidigare att hon skulle ha så mycket mer tid för sina hundar nu när barnet kommer.. Hehe undrar hur hon tänker. Jag har ännu inget barn (bakar på för fullt) men till och med jag kan räkna ut att de snarare är tvärt om!
  • Missy M
    sasssyy skrev 2009-12-07 16:40:34 följande:
    överraskande att MS och killen gjort slut???? NÄÄÄÄE knappast va?Och en hund.. ?? En råtta snarare.. varför dessa pyttehundar, är de extra moderna i danmark eller?
    haha nej inte speciellt förvånad.. men hur många diskuterar sig till ett uppbrott:P?? fast programen är väl typ 1 år gamla (alltså spelades in för nått år sen)? och småhundar var väl populärt för ett tag sen.. jag funderar mest på hur hon har råd med en hund:P
  • Missy M
    sasssyy skrev 2009-12-09 14:12:44 följande:
    hej "granne" Backa här
    oj världen är bra liten ibland, är även jag en backabo:D
  • Missy M
    AmandaBrun skrev 2009-12-09 14:44:53 följande:
    Men bor ni allihopa i samma by??
    men vart bor du då? så kanske du också kan hitta en granne:P finns ju en hel del tjejer som skriver här inne
  • Missy M

    du missade de som jag tyckte var lite orättvist. Sabina ska ha nån socialperson som ska komma varje dag i 2 timmar för att titta till hur sabina klarar sig som mamma. Tycker det är lite för mycket, hon verkar ju klara sig väldigt bra!

  • Missy M

    Jag tycker synd om sabina som måste ha den här personen hos sig så ofta, jag skulle få panik städa hela tiden så att hon verkligen inte har något att klaga på och alltid se till att disken är gjord och sånt.. inte riktigt rätt mot hur det är realistiskt sett hos nyblivna mammor, tycker hon behöver lite lugn och ro med sitt nya barn!! Som någon sa tycker jag tanten gott kan komma en gång i veckan istället!!

  • Missy M

    vad hände idag.. fick skippa avsnittet idag för lite jul på liseberg.... någon som vill vara snäll och ge en uppdatering?

  • Missy M
    Småtokig skrev 2009-12-10 19:55:16 följande:
    Vagnen kostade 7000:-
    Var det vagnen som camilla köpte som kostade så mycket?
    Avbetalning är ju altid en superbra idé NOT!! tänker dom inte på att man faktiskt kan köpa begagnat??
Svar på tråden Unga mödrar Danmark