Inlägg från: Selaine |Visa alla inlägg
  • Selaine

    Unga mödrar Danmark

    3 barns mamma84 skrev 2012-01-19 22:59:24 följande:
    På tisdag kommer ett nytt avsnitt av unga mödrar !! och nya unga mammor kommer med och såklart alla gammla med längtar redan !!!
    Menar du svenska avsnitten eller de danska?
  • Selaine

    *avsnitten som sänds i Sverige eller avsnitten som sänds i Danmark...
    menade jag förståss! (Trött)

  • Selaine
    MuM2girls skrev 2012-01-23 16:32:22 följande:
    va mycket kattskit de var i det blivande barnrummet, det där måste legat ett tag för en katt skiter ju inte så mycket på en dag, fy. Hoppas de är bättre på att byta blöja på kommande bebbe...
    Äckligt.
    Synd att det bara är rökare, fd knarkare och socialbidragstagare som är med... Finns det inga normala, förnuftiga unga mödrar i Danmark?
  • Selaine
    The Kittycats skrev 2012-01-24 12:42:32 följande:
    Vilka är det ni pratar om så har det så äckligt hemma? Är det några nya?
    Har inte hunnit kolla ikapp på Play än, men nu blev jag ju nyfiken... Demon
    Ja, ett nytt ungt par... hon går på socialbidrag, han jobbar kvällar på en bensinmack. Och visst har man stört sig på de Unga mödrarnas hem förut, en del har sådär tonårsaktigt slarvigt hemma med kläder på golv och disk, men här var det tyvärr en sanitär olägenhet. Mycket alarmerande.
    xXMaLoXx skrev 2012-01-24 12:43:19 följande:
    Jag fick lite kräkreflexer när jag såg hur det såg ut där hemma. Jag ska aldrig mer säga att vi har det rörigt hemma, för att det ligger leksaker från sonens rum ända in på muggen...haha.

    På uteplatsen så låg det hundskit i stora högar och sen ett helt rum fullt av kattskit. Skiten är ändå inte det värsta (det går att ta upp som sagt), utan jag tänker allt piss som sjunkit ner i golvmattan och på väggarna :S. Det kan inte vara hälsosamt för någon människa att vistas därinne om det inte saneras....ordentligt.

    Jag måste dock komma till killens försvar, han verkade iaf  ha v i l j a n att göra något åt det, och förståelsen för att det inte är helt ok att bo sådär...oavsett om man har barn eller inte. Hon verkade dock bli grinig när han ställde lite krav och tyckte att hon kunde göra lite mer när han jobbade. Sen går det överstyr, och lägenheten blir en sanitär olägenhet....tragiskt.
    "Du vill att jag ska städa JÄMT"
    Nej, men kallar hon 30 min per dag för "jämt"? Hon kan ju inte ha lyft ett finger på veckor...
  • Selaine
    3 barns mamma84 skrev 2012-01-25 20:34:06 följande:
    Christina är ju hon som har maja från en annan pappa och sen blev hon tillsammans med en ny och nu fick dom een hmm flick bebis första barnet tillsammans.

    Näh nu ska jag kolla för så var det nog men sen hmm det finns en del christina va ?   
    Du får inte spoila här! Fan vad trist...
  • Selaine

    Ser s12e12 nu och vad ledsamt att se att ingen vill komma på Stephanies födelsedagskalas...

  • Selaine

    Varför har de med Dea Louise i serien? Tjejen har stora problem och socialen vakar som en hök över henne... Det känns etiskt fel att filma henne, som uppenbarligen inte är som hon ska... :(

  • Selaine
    Prins Williams Mamma skrev 2012-02-06 10:30:12 följande:
    Dom vill väl att man ska se att det faktiskt inte alltid är ideal familjer som är med i UM tycker dom gör rätt som har med Dea Louise i serien så att man faktiskt kan se hur det också kan vara för vissa.
    Haha, idealfamiljer, säg en som varit en idealfamilj??
    Den närmsta är väl hon Camilla med fem barn, men hon blev ju anklagad för bedrägeri så det tycker jag inte låter så idealiskt...
  • Selaine
    emmgus skrev 2012-02-07 07:58:32 följande:
    Olivers och Sebastian är la en idealfamilj typ? Annars verkar många av dom minst sagt speciella!
    Jag minns Camilla när hon precis fått Oliver. Hon var ung, tjock och osäker. Det är genuint roligt att se hur hon mognat.
Svar på tråden Unga mödrar Danmark