• C060908

    Unga mödrar Danmark

    Här Fortsätter vi att diskutera programmet "Unga mödrar" som visas på kanal 5, Måndag-Torsdag kl 16.30. Hoppas alla hittar hit

    Inga spoilers i denna tråd
    För er som inte ritkigt kan hålla er borta från spoilers, snälla ta det i "spoilertråden"
    www.familjeliv.se/Forum-5-156/m38537935.html

    Här kommer en lista på de unga mödrarna i programmet:

    *Malou Stella, har sonen Tino och bor hemma hos sin mamma Britta

    *Christina, har sonen Markus. Vet ej vem pappan är, bor tillsammans med Brian

    *Christina och Peter, har sonen Lukas. Ofta stökigt hemma och Christina har förstorat brösten

    *Christina och Dennis, har sönerna Sebastian och Simon. Har mycket problem med socialen.

    *Camilla, har sonen Oliver med Kieu, de är inte tillsammans längre. Camilla har träffat en ny man som heter Christian, de är nyförlovade.

    *Camilla och Benjamin, har sönerna Jonas, Kaspar och Niklas. Camilla har åkt dit för bidragsfusk. Hon vill gärna ha ett fjärde barn.

    *Louise och Ronni, har sönerna Sebastian och Tobias. Precis flyttat till hus.

    *Nadia, har sonen Sebastian, pappan är inte en del av deras liv. Nadia är nu tillsammans med Rene, de blev gravida men barnet var sjukt och fick förlösas i v 19. Nadia har leukemi.

    *Michelle, har dottern Victoria med Simon. De gifte sig och skilde sig efter två månader. De har varit tillsammans till och från.

    *Sofie, har sonen Elias med Simon (Samma Simon som är pappa till Victoria). Det tog slut med Simon innan Elias var född. Vet inte hur ofta Simon träffar sin son men Michelle och Sofie umgås.

    *Bente, har dottern Emma med David. Bente var med i militären medan David var hemma med dottern. Det är slut mellan Bente och David vilket leder till mycket konflikter.

    *June och Hans-Christian, har dottern Cecilie. De bor i hus på landet och har massa djur.

    *AnnBeth, har sonen David. Hon har nu börjat plugga igen. Bor nära sin mamma och är där ofta.

    *Marlene, gravid. Mamman kasta ut henne när hon fick reda på graviditeten så Marlene har fått bo hos sin mormor.

    *Katherina, har sonen Mikkel. Precis flyttat till ny lägenhet och har nu svårt att få ekonomin att gå ihop. Problem med mikkels uppfostran/beteende.

    *Dina, har sonen Sonny. Flyttade tillbaka till Greve med sin mamma och skulle börja studera. De bodde i Fredrikshavn en kort period.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-01-04 20:22
    OBS DENNA TRÅDEN GÄLLER ÄVEN FÖR NORSKA UNGA MÖDRAR SOM BÖRJAR IMORGON TISDAG 5 JANUARI KLOCKAN 20.00 EN LISTA MED DOM NORSKA UNGA MÖDRARNA KOMMER SNART!!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-04-26 20:18
    Onsdag 28 April 17.00 börjar Unga mödrar igen på Kanal 5!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-05-06 20:01
    Missat något avsnitt eller vill du se några gamla avsnitt? Både norska och danska unga mödrar hittar du här www.kanal5play.se/start (det är gratis att titta på programmen)

  • Svar på tråden Unga mödrar Danmark
  • pingstlilja

    Jag tycker det är helt rätt att Hanna åkt till det där hemmet. Hon behöver ju komma ifrån mamman som försöker få hanna i annan riktning.
    Sen måste jag bara påpeka, vad hon härjar med lilla bebisen.Jag kom ihåg för några avsnitt sedan när hon packade. Hon slängde sig på
    sängen med bebisen i famnen. Tyckte även igår att hon slängde lite väl mycket med bebisen.

    Inge tycker jag bara är förmycket. Hoppas hon får ett ultimatum-åk på hem eller ta barnet ifrån henne.


    Bianca, ja vad säger man???


     


     


     

  • annakohler

    någon som vet vad Michelle heter i efternamn? hon som är mamma till Victoria?

  • sasssyy

    Peter ..biancas ex.... vet inte om jag kör en spoiler nu men var inte oroliga... han får vi se mer utav *S*

    Jag tycker det är SÅÅÅÅ tragiskt dessa tjejer som hela tiden pratar om att de ska skaffa en ny pappa till sina barn.

    Alltså.. jag kan förstå om de känner sig svikna å barnens sida för att papporna inte vill träffa barnen eller engagera sig i dem.. MEN någonstans måste ju ändå tjejerna förstå att de själva faktiskt är barn...den som verkar ha haft bäst koll på det är ju Mikkels mamma, trots depression och gud vet vad så har hon ju aldrig varit ute efter en pappa till sin pojk utan har vid något tillfälle nämnt "fadersfigur" och det är ju mer rätt.

    Jag vet inte, är detta särskilt speciellt för danmark??? Jag känner inte så jättemånga yngre mammor, men MINA vänner som skaffade barn tidigt har aldrig uttryckt sig på det viset... de har tvärt om poängterat att mitt barn HAR en pappa, att han sen inte tar ansvar är en annan femma.. men lille "xx" har en pappa och jag är inte ute efter en ny pappa åt honom...en trevlig vuxen man som vill vara med i vår familj och som kan vara en god förebild för mitt barn, har de snarare sagt....

    Sen Hanna.. ja hon slänger en del med barnet... jag blev helt förskräckt igår när hon skulle amma och bara slängde tösen till bröstet.. jag som var sååå noga med att stötta nacken ganska länge på min son, huvudet bara låg o hängde där ju...obehagligt..

  • Ts Mamma
    BIANCA; Hon känns som en "kändis-wannabe", jag söker upp Peter och dejtar lite så får jag nog oxå vara med på TV...

    ...typ! Henne klarar jag inte med, hon är bara för mycket, verkar inte riktigt ha alla hästar hemma. Cody gör aldrig något fel, han är en ängel, allt är andra barn, andra personers fel. Hon va på Lucas hela tiden men Cody gjorde aldrig något (nu säger jag inte att Lucas va super snäll, men de va rätt duktiga båda två...). Och Cody's ord är lag, upp i stolen, ner upp och ner igen, allt gör hon som han säger och vill, barnet har ju för sjutton inga gränser utan styr allt.

    Hennes sätt at lämna Peter, ja, vad ska man säga!? Hon är 21 år och beter sig som en 14 åring...

    Sen håller jag med, det ser ut som en knarkarkvart hemma hos henne men som sagt var det kan ju bero på att hon precis flyttat, det kanske ordnar sig.

    PETER; Han måste ju var alite tappad eller något, han var väl inte brightast när han var tillsammans med Christina men nu verkar han ju seriöst korkad. Ta tjej efter tjej i serien så får jag hänga kvar i bild och kanske kan få fler...

    Och jag vet inte men det är något jag inte alls giollar med honom, han känns lite "ond"!?

    LINE; Hon verkar mysig och som någon sa så verkar hon ju faktiskt komma från en helt vettig familj med sunda värderingar.

    Jag gillar hennes resonemang att ja, men inte fler barn innan jag har en utbildning och det måster ju endå tyda på någon sorts mognad, sen kan det kanske bero på att hon har så många syskon hon har och alltid har fått hjälpa till och vara den storasyster hon är.

    Jag gillar faktiskt hennes kille med, visst de har inte varit ihop jätte länge och det kanske skiter sig men det kan ju faktiskt gå åt andra hållet med. Jag träffade min dotters Pappa när jag var 16 år och vi var tillsammans i 7 år med en dotter som följd så det är klart att det kan funka.

    Jag tycker tillskillnad från en del här i tråden att hans föräldrar verklade väldigt vettiga också, det kan inte vara helt lätt att ens 16-åriga son träffar en gravid tjej i samma ålder och blir tillsammans med denne. Han behöver nog lika mycket stöttning som Line, om inte mer och vad är väl bättre än att hans föräldrar finns där och ställer upp?

    De tror jag på, sen kanske det inte håller livet ut men båda känns faktiskt hyfsat mogna och med rätt tänk.

    HANNAH; Jag gillar Hannah, hon är bäst den här säsongen tycker jag! Strongt gjort att åka, mot sin vilja och sin Mammas vilja, hon tänker på Cecilya i första hand, det kan man inte säga något om.

    Jag hoppas verkligen att det går bra för henne på hemmet, och det tror jag... INGE; Jag är ju inte för att de ska skickas in på hem till höger och vänster men här tycker jag nog att det vore det bästa, jag fatatr inte att de inte bara åker och hämtar henne och Anna-Belle.

    Sen tycker jag fortfarande INTE om hennes styvmamma, hon är ju stundtals lika korkad som Inge, hon verkar ju ha bestämt sig redan från början att Inge inte skulel fixa att vara Mamma och tagit över direkt utan att låta Inge få bli den Mamma hon är.

    Sen tyckte jag det var smått patetiskt när Inges Pappa sätter sig och gråter ut i TV; han har ju knappt visat nyllet i rutan förr, men nu var det såååå jobbigt för om inte Inge skärpte till sig skulel Britt lämna honom, ja, men att hans dotter lämnar honom verkar inte vara lika viktigt...
  • pingstlilja
    sasssyy skrev 2010-06-01 09:17:28 följande:
    Sen Hanna.. ja hon slänger en del med barnet... jag blev helt förskräckt igår när hon skulle amma och bara slängde tösen till bröstet.. jag som var sååå noga med att stötta nacken ganska länge på min son, huvudet bara låg o hängde där ju...obehagligt..
    Visst gjorde hon. Jag tyckte också det känndes helt fel.
  • Anemia

    Jag satsar på att Peter blir tillsammans med hon Katerina (som hade hittat ny pojkvän) de sa ju att hennes nya kärlek var ett välbekant ansikte...


  • Ts Mamma
    Anemia skrev 2010-06-01 09:43:52 följande:
    Jag satsar på att Peter blir tillsammans med hon Katerina (som hade hittat ny pojkvän) de sa ju att hennes nya kärlek var ett välbekant ansikte...
    Troir jag med...
  • Anemia

    Nästa steg för Peter är ju tjejen med det fula löshåret (som det brann i lägenheten för) hon är ju minnst sagt kärlekskrank...


  • Ts Mamma
    Anemia skrev 2010-06-01 09:49:55 följande:
    Nästa steg för Peter är ju tjejen med det fula löshåret (som det brann i lägenheten för) hon är ju minnst sagt kärlekskrank...
    Kanske skulel kunan tipsa henen om att skicka ett litet meddelande till honom på FB, det verkar ju funka på honom...
Svar på tråden Unga mödrar Danmark