• Kaja

    Sytråden spinner vidare - röd tråd

    Jag ska beställa lite mudd från Jofotex och funderade på att låta några tåg följa med i lådan. Någon som har koll på var deras fraktgränser går??

  • Kaja

    Mimmi 71 skrev 2009-12-09 09:36:32 följande:


    Laborerade lite själv och det verkar som fraktkostnaden är 75 kr oavsett. 1,5 m upp till 12 m tåg. Därefter blir det fraktfritt pga 2000-taket Tyvärr hade A&H slut på grön velour så det fick bli Jofotex istället, då jag har en beställning på sådana muddbyxor. Billigare med frakten än att åka dit iallafall även om jag bor såpass nära så ett besök inte är omöjligt.
    Tackar! Då får det nog bli lite av varje då... Jag har en klänning som är klar sedan länge, men den behöver något i halsen och jag hittar banne mig vare sig trikå eller mudd som funkar. Nu hade tydligen Jofotex det!
  • Kaja
    Bling1975 skrev 2009-12-15 08:58:36 följande:
    Om man ska göra en applikation på plysch, fäster det med vanliga "dubbelsidiga stryka på pappret" eller måste man ha något special?
    Det fäster!
  • Kaja
    LumLumLum skrev 2009-12-15 10:34:48 följande:
    Är man helt kocko om man sitter och syr sommarlätta rosa/vita kjolar när snön yr utanför fönstret?
    Nja. Har man Australien som marknad så är du helt rätt! Jag har massor med besökare på alla mina plagg som är taggade med "sommar" på Etsy... De bara KRÄKS på förstasidan som är fylld med varma mössor och stickade vantar. Tror det ja, med 35 grader ute och strålande sol, så behöver man inte sånt!
  • Kaja
    NCL skrev 2009-12-15 19:02:24 följande:
    Mimmi 71 skrev 2009-12-15 17:48:56 följande:
    Helst skulle jag inte lägga så mycket pengar (ju billigare maskin desto större chans att mina drömmar blir verklighet) men finns det billigare maskiner som är kombinerade overlock och täcksöm? Vad heter Berninas kombinerade maskin/maskiner?shadow83: Vad är det för modell på Pfaffen du har?
    Berninas kombinerade heter 1300MDA och är billigast på Symaskinsagenturen i Göteborg. Jag köpte min där för något år sedan och då gav jag 10000 för den. Överallt annars kostade den 14000. Nu har den nog gått upp lite. Kollade även på att försöka köpa utomlands ifrån, men det blev faktiskt ännu dyrare!

    Jag älskar min maskin. Tyst och fin! Enda nackdelen är att jag inte har fått till det med en kantbandsmojäng, för det finns ingen sådan orginaldel.
  • Kaja

    Jag har fått kurser från symaskinsförsäljaren varje gång jag har köpt maskin! Genomgång av alla finesser, underhåll, trix mm, för just min maskin! Det har varit toppen!

  • Kaja
    ak74 skrev 2009-12-17 10:57:43 följande:
    Min troll ligger hemma tvättade och tumlade men jag har ännu inte haft tid att sätta saxen i dem. De känns mjuka och sköna i alla fall, ungefär som JNY:s djungeltyg i interlock. Jag gillar färgerna med smaken är som baken...
    Förhandsbokade de röda trollen. Nu hoppas jag att de hinner komma innan jul!
  • Kaja

    Suck! Brevlådan har frusit och jag som har MASSOR med tyg på väg in. Tänk om det ligger något underbart i den som jag inte kommer åt?? När blir det blidväder??

  • Kaja

    En stark och händig man åtgärdade brevlådan. Inget tyg i den idag heller.

    Tyg på väg in från FYRA ställen just nu. Minst!

  • Kaja

    Det kommer att komma en hemlis i min blogg i kväll förresten! Så håll ögonen öppna!

Svar på tråden Sytråden spinner vidare - röd tråd