Inlägg från: Anonym (Tess) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tess)

    Det ska fan vara en modern man!

    Men alltså som nybliven singel blir man ju knäckt av att läsa sånt här!

    Så här "enkelt" fungerar det för mig. Om jag bor ihop med någon så förväntar jag mig att vi delar lika på sysslor i den mån det är möjligt. Jag skulle aldrig kunna leva med någon som inte ser städning, matlagning o såvidare som en självklar del av vardagen. Fattar man inte det så fattar man inte mycket tycker jag. Sen har man ju olika syn på renlighet o vad som är viktigt o där gäller det ju att hitta någon som har samma syn som en själv.
    Att detta ska ha med sex att göra känns VÄLDIGT främmande. Men tja vad vet jag..

    Att man kan ha roligt tillsammans, har liknande humor, gillar vad den andra gör, förstår varann är grejen för mig. Tappar man ngt av detta är det dött o ingen idé att fortsätta. Dessutom måste det ju finnas attraktion. Om man mist detta finns ingen framtid, då kan man lika bra gå vidare i livet.

    Att ha en snubbe som leker städtand för att få mig på gott humör skulle bara göra saken värre. Sånt skiner dessutom igenom. Antingen så har man det i sig eller så har man det inte. Jag tror så här, trivs man tillsammans och har en bra balans så fungerar sexet av sig självt även efter flera år. Har man inte lust är något MYCKET fel, kanske går det att fixa men oftast inte...kemi, känslor osv kan man inte trolla fram.

  • Anonym (Tess)

    Av den erfarenhet jag har av mig själv o av mina tjejpolare säger det mig att förhållandet är på upphävningen om man inte vill ha sex. Man kanske tycker om sin man/kille men inte på det sättet. Har man det bra i övrigt dvs om familjelivet är okej och man inte bråkar finns det kanske ingen anledning att bryta. De allra flesta av oss kvinnor och män tycker om att ha sex och anser att sex är viktigt. Tjejer har lättare än killar att vara i en relation man inte känner åtrå om man "har det bra i övrigt". Man vill oftast inte separera för att killen är okej, snäll, bra med barnen och egentligen en helt perfekt man som man tycker om och respekterar, men man har tappat DET.

    Vissa säger att man kan bygga upp det och att relationer kan ha svackor osv. Självklart kan man ju vara mindre sugen på sex i perioder utan att det betyder något, man kanske mår dåligt över ngt annat osv. Men då måste man väl för fanken förklara det så att ens partner FÖRSTÅR det.

    Jag skulle inte stanna i en relation där jag kände att min partner inte åtrådde mig. Då kan jag hellre o lika gärna bo med en kompis.

    Om jag råkade ut för det. Dvs att min partner ratade mig under en längre period skulle jag kräva ett svar. Har partner inget svar att ge och inte är intresserad av att ta reda på varför o jobba på det skulle jag dra. Annars skulle relationen utvecklas till något jag inte vill ha. Sex är viktigt för mig och då sex med en person som tänder på mig o gillar att ha sex med mig. Annars kan jag va utan.

Svar på tråden Det ska fan vara en modern man!