Inlägg från: Mr December |Visa alla inlägg
  • Mr December

    Det ska fan vara en modern man!

    Jag har också funderat mycket över det här. Jag är busen som blev hemmafru och jag känner att min sambo har tappat all respekt för mig. Sexlivet är sen flera år tillbaka i botten.

    Det jag stör mig mest på är att hemma hos oss finns det inga traditionella " Kvinnosysslor" men gott om "manssysslor". Jag ska sköta hemmet och barnen lika väl som henne men jag ska även renovera villan, mecka med bilen osv.

    Kvinnor använder ofta ursäkten att om det var mer jämnställt i hushållet som skulle dom vara mer villiga till sex, vilket skitsnack.

    En annan sak som stör mig är att man får knappt höja rösten hemma. Men om det är bråk på stan då ska man minsann vara "man" och gå imellan eller om någon beter sig illa mot henne på krogen så ska man försvara hennes heder.

    Usch!! säger jag bara!

  • Mr December
    Anonym skrev 2009-12-23 10:00:00 följande:
    Men vafan,. vem skulle inte vilja ställa upp för sin sambo om hon blev illa behandlad på krogen??Du kanske skulle ha en hund istället?
    Ok. Dåligt exempel kanske. Men min poäng är endå densamma, att det finns en manlig motsvarighet till horan/madonnan. Dvs våldsmannen/mjukispappan.

    Sissta meningen i din komentar låter jag bli att komentera nu när det är jul och allt.
Svar på tråden Det ska fan vara en modern man!