• jonte02

    Det ska fan vara en modern man!

    Vinterkvinna skrev 2012-04-06 16:59:34 följande:
    När jag läser hans inlägg kan jag verkligen känna hans frustration. Kanske borde han visat mig tråden (som några skrivit) - kanske redan för tre år sen eller när det var han skapade den. Som vi pratat nu har vi aldrig pratat tidigare.
    Det är alltid lätt att vara klok i efterhand. Tänk om osv. Att ni faktiskt kan prata nu och genom en tråd som denna förstår varandra bättre är enl. mig bara positivt. Sen om det är för sent eller inte är ju helt upp till dig och din man att avgöra/ta ställning till. Ibland tar det tid...ibland för lång tid...men tyvärr tror jag att alltför många hittar orsaker/anledningar till att inte fortsätta i stället för att se möjligheterna. Att inte fortsätta försöka förstå varandra och vara totalt öppna med sina tankar och funderingar ...när det som i ert fall ändå verkar finnas mkt gott att bygga på.

    Lycka till.
  • jonte02
    ulfsas skrev 2012-06-12 15:07:21 följande:
    Tyvärr  så blir det inte bättre av att du städar.

    Jag är helt OK med att städa, tvätta, handla osv i ett förhållande men att det ger mer sex är nog en myt.
    Hon vill inte ha mer sex än så (med dig?) är nog det obehagligt sanna svaret. Vänj dig, ta upp det och se om det kommer en förändring (vilket det knappast gör) eller separera.

    Tyvärr så har jag varit i den sitsen själv och om man ledde in tankar om sex så hette det att jag bara tjatade.
    Inte det svar du skulle föredra men helt sant för mig iaf.
    Lycka till!
    För mig har det funkat lite tvärtom. Jag har fått fart på sexet igen genom att ta upp det om och om igen.

    Att städa och så däremot blir inget bättre av. Och att "förvänta" sig det är döfött. Men det är heller ingen nackdel att, enl mig, att ta ett gemensamt ansvar, sex inkluderat.  
Svar på tråden Det ska fan vara en modern man!