Inlägg från: Anonym (gift kvinna) |Visa alla inlägg
  • Anonym (gift kvinna)

    Det ska fan vara en modern man!

    Modern Man skrev 2012-02-08 22:02:26 följande:
    Jodå, vi har varit inne på det också, men hon har inte den fantasin och intresset när det kommer till sex. Själv har jag inte heller några såna saker som jag har upptäckt om mig själv. Jag är en typisk "vaniljsexare" även om jag vill ha det omväxlande, roligt och spirituellt. Jag vet att jag inte är dominant, jag blir faktiskt avtänd av blotta tanken på sånt.

    Min fru skulle heller aldrig kunna syssla med rollspel, hon tycker sånt är pinsamt (och det intresserar inte mig heller, så det gör ju inget.)
    Men bara en nyfiken fråga i allra största välmening, vad har rollspel med dominans att göra? Visst finns det många som ägnar sig åt BDSM-lekar som innefattar just rollspel, men du kanske har missuppfattat lite vad det handlar om.

    Det kan ju mycket väl vara så att din fru är undergiven och längtar efter en mer dominant man i sängen UTAN att för den skull vilja leka rollspelslekar.  

    BDSM betyder inte samma sak för alla, många undergivna kvinnor vill inte alls bli bundna, förnedrade osv... Hon kanske inte ens vet om det själv eftersom du saknar dominansen i din tur. Har du funderat i de banorna?
  • Anonym (gift kvinna)

    Hur har det gått med det här...? Har TS lämnat tråden helt?

    Det vore intressant att få veta hur ni har det idag. Jag har följt tråden länge och känt mig gripen av din historia.

    Oavsett vilket, hoppas ni har det bra och lyckas lösa allting, du och din fru!

Svar på tråden Det ska fan vara en modern man!