Inlägg från: milou67 |Visa alla inlägg
  • milou67

    Vi som gör äggdonation ute i Europa, #2

    Hej , jag o min man funderar nu på ÄD efter 9 misslyckade ivf försök. Island ligger nära hjärtat , undrar om någon här har varit där och gjort ÄD? Skriv gärna och berätta hur det var isådana fall.
    skall titta på Malou om en stund såklart!!

  • milou67

    tack tjejer för era råd och erfarenheter. Jag visste inte att dom delade ägen, måste genast maila dit. Priset ligger 2000 euro under finland o riga så ekonomiskt blir det mkt billigare och att resa dit kostar bara 2500 kr med hotell en natt. och rstiden är lite mer än 2 timmar så jag tror ej att det är några problem med Fet. kram o tack


    skickar en extra kram till Kramiis ;) du kan ju inboxa mig om du vill vill berätta ngt för dig..

  • milou67

    Hej tjejer: hoppas jag kommit rätt nu, jag undrar om någon har erfarenhet från Äd på Island och Ivf-pgd center på Cypern? Vi har funderingar på vilken man skall välja. Island värkar väldigt bra förutom att man måste åka dit en gång först o lämna sperma. Sedan var det upp till 6 mån väntetid. På cypern var det ca 1 månads vänte tid. Där kunde dom göra PGD och vad jag förstår även se om det är en tjej el kille innan insättning..är det möjligt.Vet ni om man då får välja?? helt otroligt i sådana fall.
    skickar en extra kram till Kramiis o karinblarin som jag haft kontakt med. Lycka till alla och grattis ni som lyckats!

  • milou67

    hymafr: jag är bar så himla orolig att det skall vara något fel på barnet. Jag vet att vårt förhållande alldrig skulle klara av det. Vi har försökt få barn i  7 år och min sambo vill nog helst inte alls. Visste inte att det försämrar chanserna..måste nog tänka en extra gång på det..tack för ditt inlägg

  • milou67

    Hej tjejer
    Jag är 43 år och vi står inför äd efter många många ivf försök. Frågan är vart vi skall åka? vi vill absolut ha en anonym donator. Vi har redan spenderat 125000 kr på ivf försök så det skall inte kosta fööör mkt.Priserna varierar har jag sett.
    Har tittat på Island 4800 e och cypern 4000 e. Har ni erfarenhet och råd vart vi bör åka? Är det någon som varit på IVfpdg center i Larnaca??? Snälla råd mig. inboxa gärna..kram till er alla som kämpat/kämpar som oss

  • milou67

    hej nilisen ,inboxade dig nyss ;) 6 ägg och icsi på cypern. På island icsi och delad donator hur många försök vet jag ej.

  • milou67

    fick detta från Ivfpdg center på cypern..
    Rate


    Eggs amount


    EURO


    Rate 6


    6 eggs


    4,000.


    Rate 6 + ICSI free


    6 eggs


    4,000.


    Rate 12


    12 eggs


    6,000.


  • milou67

    Låla: tack för ditt svar: skall kolla på Elite oxå. Har dom anonym donator där? Fattade inte riktigt prisuppgifternas skildnad. Vi vill bara ha ett barn då min sambo redan har ett. Så att frysa ner upp till ett år är nog inte intressant för oss. Vet duhur lång vänte tid det är där?

  • milou67

    Hej tjejer igen ursäkta att jag stör er med mina frågor som jag slänger in mellan era. Fick detta från Ivgpgd center på Cypern idag. när jag frågade igen vad det kostade med eggdonation. någon som vet vad M 2 eggs är? tycker att detta låter väldigt billigt?

    Our price for eggs donated IVF ( 6 eggs rate) includes ICSI micromanipulation . 4000euro,These 6 eggs are mature eggs ready for fertilization , so called M II eggs .


    No extra cost is in the treatment , only if there are embryos left after the transfer and they are worth cryopreservation - we can freeze them .


    It costs 300 Euros for freezing and storing for a year.


    .


Svar på tråden Vi som gör äggdonation ute i Europa, #2