Inlägg från: förväntan68 |Visa alla inlägg
  • förväntan68

    Vi som gör äggdonation ute i Europa, #2

    Hej allihop
    Det är länge sedan jag varit här och skrivit. Tog Zoladex för 10 dagar sedan. Men har inte fått nån blödning! När fick Ni Er?
    Förra gången jag tog Zoladex kom blödningen på dag 10. Har ont i magen och är nedreglerad till tusen, usch.
    Förra gången vi provade fick vi en liten flickungen, hon är 6 månader nu. Vi har så liten tid pga min ålder så därför kommer vi att prova hämta syskon. Vi har 6 st ägg kvar. Mår pyton idag.
    Kram på Er

  • förväntan68

    Kramiis: Tack för ditt snabba svar. Ska försöka att inte oroa mig men det är precis som om oron sitter ihop med Zoladexen. Det värsta som kan hända är väl att jag blöder under det första vulet. Inte trevligt alls. När jag mår pyton då ångrar jag att jag ens började igen, men nu är det bara att vänta. Ska ta en lång promenad.
    Tack igen för ditt svar

  • förväntan68

    Tack kramiis och spiralling!
    Jag hade helt glömt bort hur frustrerande denna väntan är. Men värst är att kroppen och huvudet mår så illa. Hoppas blödningen kommer snart så jag kommer igång igen.
    Vi fick ut 20 ägg av vår donator så det första försöket det blev negativt. Sedan blev det ett avbrutet försök då jag började blöda innan eftersom jag inte var nedreglerad. Sedan blev det ett tredje försök där vi började med Zoladex och då blev det plus. De satte in 2 st och en blev vår lilla. Vi har kvar 6 befruktade ägg och vi känner att vi vill förbruka dem och sedan är det bra. Det är ju lillans helsyskon.

    Jobbigt med barn innan och efter, denna lilla baby vi har nu är en riktig solstråle men tar en massa tid och så klart hon får det.

    Jag hoppas Ni också får plus snart.
    Kram

  • förväntan68
    Bette skrev 2010-02-02 11:33:01 följande:
    Hej på dig,Skall ni redan försöka med syskon, det låter häftigt. Hoppas verkligen att det går vägen, då blir det tätt mellan barnen. Ha det så gottBette
    Jajamensan och tätt emellan blir det också. Men det ska väl gå på nått sätt. Vi har ingen tid att fila på. Det är nu eller aldrig. Kanske det är galenskap men vill förbruka de vi har kvar, det är ju inte säkert det blir nått. Men vi tog det beslutet efter vi träffat en läkare som sa ok till en till graviditet nu.
    Hade vi inte haft ägg kvar hade det inte blivit nått mer.

    Hur mår din gosse? Tar han mycket tid?
    Hlsn
  • förväntan68

    Grattis Actoin Vera till den fin pojken. Tur att snitt finns och att han var så stor och kraftig. Hoppas ni mjölken rinner till och pojken är duktig på att suga.
    Kram

  • förväntan68
    kramiiis skrev 2010-02-11 10:32:37 följande:
    tack sodkt!Jag är totalt under isen sen några dar tillbax och bara gråter, har ångest (sitter å skakar och hulkar) och fattar inte varför just jag måste kämpa såhär. Jag vill inte mer nu. Jag vill bara må bra. Jag kan inte längre vara positiv. Jag är inte ens glad efter gårdagens besked. Jag ser bara det jobbiga i det hela. Ännu ett misslyckande ett ännu större svart hål att fylla igen. Jag önskar jag kunde sudda ut allt mitt förflutna och börja på ny kula. Jag vill få känna glädje! jag hoppas ni andra har det bättre! tänker på er!
    Kramiis, det krävs mod för att orka utifall en ny förlust kommer. Men tag ny lyft i lungorna, en promenad, kaffe med choklad till och se solen och hör fåglarna och känn hur livslusten sakta kommer tillbaka. Låt inte det negativa ta kraft, försök jobba dig ur det.
    Massor med kramar
    (så där kan jag bli av den där himla Zoladexen,)
  • förväntan68

    Inkan
    beklagar djupt, man har rätt att vara lessen ibland//Kram

  • förväntan68
    Hinos skrev 2010-02-15 13:03:47 följande:
    Jag har varit på UL idag och lilla Knoll har nu äntligen vänt sig med huvudet nedåt... jag är i vecka 32+1. Knoll väger nästan 2,5 kg och det är mer än normalt...
    Men så fint att din bebis är så stor och duktigt redan. Min låg på tvären men var också stor som tur var. Vet du könet?
    Det är så himlastormande härligt med en liten i magen. Du får ju ett litet vårbarn.
    Mysigt. Kram
  • förväntan68
    Hinos skrev 2010-02-15 18:36:48 följande:
    Nej, vi vet inte vilken sort det är, har inte velat ta reda på det heller! VÅr låg på tvären tills igår eller något... för en vecka sen låg den på tvären och har gjort det nästan hela tiden.Våra sorger tar aldrig slut, i torsdags dog min papap helt oväntat och nu måste jag hem till skåne på begravning och vi har bara 7 veckor kvar... Bor ju i Jämtland så det blir flyg och man får inte flyga hur länge som helst. Dessutom mår man ju för jälvligt och livet känns ännu mer orättvisst...
    Jag beklagar verkligen sorjen över din pappa. Det känns så orättvist och nu hann han inte se Er lilla. Vet hur det är. Vi har varit i samma sits.
    Massor med kramar
  • förväntan68
    Hinos skrev 2010-02-17 22:18:48 följande:
    Själv är jag inlagd, fick en mini blödning idag men de hittade inget och gjorde mycket nogrann kontroll. Skulle få åka hem men de såg då att jag hade 3 i äggvita men blodtrycket var 120/80. Ska samla urin i natt och sen får vi se vad de säger imorgon!!! Jag har också en väska packad sen jag blev inlagd förra gången och det var skönt att ha korsord och mp3 spelare med mig direkt då det tog 4 timmar innan jag hamnade på ett rum... dessutom slapp mannen samla ihop alla saker, han fick bara ta med te, kopp och vattenkokare... de har bara te här vissa tider...
    Jag fick också en miniblödning i vecka 34. De visste inte var den kom från, men mycket vila och inget arbete. Vila, vila så bebisen inte kommer.
    Håller tummarna för dig.
Svar på tråden Vi som gör äggdonation ute i Europa, #2