Inlägg från: 4familjen |Visa alla inlägg
  • 4familjen

    Samlingsplats för Urban Jungle ägare v 4.0

    måste ju kolla mer er, vet ju att någon här inne köpt vagn från pramworld.
    Jag beställde en vagn därifrån i förrgår, fick ett mail igår om att fraktkostnaden blir 63, vilket jag skrev tillbaka att det var ok (en tvillingvagn+en liggdel)
    Sen idag fick jag ett mail om att det skulle tillkomma ytterligare 46?
    dvs 109

    låter dte rimligt? vad har ni betalat?

  • 4familjen

    bara jag som hitils haft ganska mycket besvär med pramworld? beställde för 3 veckor sedan och har fortfarande ingen vagn, och senaste två dagarna svarar dom inte på mail! och dne är fullbetald!

  • 4familjen
    Olivers Mamma skrev 2010-02-09 14:33:41 följande:
    Va tråkigt Vad har du fått för skäl till att du inte fått din vagn?
    först  tog det 3 dagar innan dom mailade mig ang vad det skulle kosta att skicka, sen efter ytterligare 2 dagar skickade dom ett nytt mail med en annan summa vad det skulle kosta att skicka. sen var den slut i lagret, skulle ta 3-5 dagar, tog 1,5 vecka.
    Sedan drog dom pengarna och jag fick ett mail om att dom skulle skicka vagnen med dhl förra veckan och skickade med ett fraktnr, sen samma dag fast på e.m så fick jag ett mail om att det hade blivit fel så dom hade inte liggdelen i samma färg som jag beställde, mailad tillbaka att jag kunde tänka mig en annan färg i så fall- och undrade vilka dom hade i lager, dagen efter fick jag ett mail om att dom VISST hade liggdelen i min färg. och att dom skulle skicka vagnen på måndag (dvs igår) mailade i helgen och rågade om det skulle vara samma kolli id som dom skickat till mig tidigare och har inte fått något svar ang det, och på det kolli id jag fick tidigare finns det ingen info om på dhl.
    Skickade även ett mail igår där jag frågade om dom skickat vagnen, men inget svar!
Svar på tråden Samlingsplats för Urban Jungle ägare v 4.0