Inlägg från: Vroooooom |Visa alla inlägg
  • Vroooooom

    Tårttråden del 17

    Ni är säkert trötta på alla frågor ni får men jag skulle verkligen uppskatta om någon utav er kunde hjälpa mig att reda ut en sak.

    Jag ska göra chokladganache att ha på muffins och letar recept. Hittade ett recept där det står att man ska vispa ganachen direkt efter att man smält chokladen. Men kan man verkligen göra det? Jag har fått intrycket att den behöver stå kallt i ett par timmar först.


    Did I mention this is a rant? Sense really has no place in it.
  • Vroooooom
    Tokfrjant skrev 2010-02-05 19:46:00 följande:
    Smält choklad tillsammans med grädde som är varmt skär sig, det är därför man väntar tills den är riktigt kall. Vet inte vilket recept du hittat men jag hade nog väntat.
    Tack så mycket för svaret. Då låter jag den stå i kylen ett par timmar istället.
    Did I mention this is a rant? Sense really has no place in it.
Svar på tråden Tårttråden del 17