mina12 skrev 2010-02-18 09:47:07 följande:
Nu har jag provat MMF'n. Den var väldigt bra att modellera i, men jag tyckte inte att den var så god. Beror kanske på marschmallowsen. Euroshoppers var det enda som fanns i affären. Någon som vet om den inte brukar bli särskilt god?Jag tycker det var svårt att färga större bitar av MMF'n, att få färgen jämn. Jag har pastafärger. Är det enklare att grundfärga den innan man har i florsockret?
Ja, det är enklare att färga in den innan men svårare att få exakt resultat då.
MMF är inte så gott, tycker jag.. inte SP heller egentligen. Det är sött sött SÖTT...
Marsipan är godare fast det också är sött!
maadicken skrev 2010-02-18 10:38:03 följande:
kikar in med en liten fråga jag ska göra en vanlig gräddtårta där ena lagret ska vara dumlefluff. men vad ska jag ta på det andra lagret som passar ihop?har funderingar på "färska" hallon eller vaniljkräm, men det känns som vaniljkräm blir för sött. eller?tårtan ska ätas på ett 3 års kalas
Dumle och hallon/vaniljkräm är jättegott.
Jag brukar tina hallon och blanda ner vaniljkräm (TJOCK).
Då får hallonen sötma och man får en stadig och bra fyllning.
Citronfromage är också väldigt gott till dumlen!