Tårttråden del 17
Diabets-vänlig tårta.Går det att ordna, o isåfall hur/med vad?
Har planer på att göra en vanlig gräddtårta dekorerad med färsk frukt typ kiwi,banan, mandariner,vindruvor osv.
Finns det något knep för att frukten ska "hålla färgen" o vara fräsch en stund efter den lagts på tårtan/kommit i kontakt med luft?
Först. Tack Missy Cat för döskalle-hjälpen!!
Sen.
* När jag gör "Monnies tårtbotten" så blir den (i rundform) toppig. Och sen lite gummiaktig i konsistensen. Vad 17 gör jag för fel!?
* Ahgrensbil-fluff. Har förstått att det är lätt att det bli för hårt, hur förhindrar jag det? Om det stämmer allstå
Tack, ni är hjältar!
Ska göra en till en 5åring där beställaren endast sa: "...som har något med bilar att göra".
Har noll inspiration till det just nu *suck* Vill bara ha den färdig så snabbt o smidigt som möjligt
Så nu vet ni det