Tårttråden del 17
Jag vet att jag sett en lista på vilka smaker som passar bäst ihop, men var? Jag ska baka chokladbottnar och fylla dem med.... vad?
Jag vet att jag sett en lista på vilka smaker som passar bäst ihop, men var? Jag ska baka chokladbottnar och fylla dem med.... vad?
Funkar det att göra fluff på vanliga marabou chokladkakor med krokant? (mint- eller apelsinkrokant)
Är krokanten fortfarande krispig efter att chokladen misshandlats i grädden?
Jag ska göra en rektangulär tårta till helgen. Den ska inte täckas med marsipan, mmf eller sp utan bara spacklas (heter det så om man inte täcker den också?) med vit chokladmousse och dekoreras med chokladlöv. Men. Det finns ett men. Hur får man kanterna snygga?
Om man smälter vit choklad i grädde för att göra fluff... funkar det att ha i limeskal och -saft också? Eller skär det sig eller blir ovispbart?
Vad kan man ha på marängbottnar, finns det något som inte får bottnarna (köpta) att smälta på tre sekunder? jag vet att man kan pensla dem med choklad men är lite för lat för det *flina*