Oke
SweetNilam skrev 2010-06-29 21:06:58 följande:
Du verkar gilla godis?!
Jag tycker allt verkar på tok för sött och hade absolut haft mer fruktmousser eller fromager i tårtorna. Iaf som ett lager. Det andra kan gott vra någon godis"fluff". Bara "fluffer" i en tårta tror jag gör den rätt instabil, då det inte är så mycket som kan stabilisera. Förutom gelatinet i de godisar du använder då, men jag tror ändå det är för instabilt.
Om jag får mixa lite med det du tänkt så ahde jag haft
milkyway och hallon
Toblerone och jordgubb eller citronmousse
mariannefluff och någon bananfromage eller smak från "riktig" banan
polka och -vette tusan- det är en stark smak. Men glasskräm hade jag haft med någon bärmousse- blåbär eller jordgubbar
Mörk choklad hade jag absolut haft med hallon. Smaskens med mörk botten också.
SOm du ser tror jag inte att "godisfluff" funkar rakt igenom. Kanske andra har andra erfarenheter. Men jag tror det blir på tok för sött. Något surt/syrligt måste in och där är bärmousserna toppen.
Hehe det är nog mest min sambo som gillar allt då det är han som valt det mesta av det riktiga godiset, men jag vet ju som sagt inte vad som passar till vad ^^
Tur att mousser går att göra imorgon då ^^ Så jag får springa iväg och inhandla sånt :P Kan verkligen inte göra sånt själv :)
Polkan kanske jag kan ha på chokladmuffins? Har namngivelse på min son på lördag därför det ska bakas så mycket!
Tack så otroligt mycket för hjälpen :D
Ska springa på affären imorgon så fort dom öppnar så man har en chans att fixa allt :) Känns som man tagit sig vatten över huvudet och alla förväntar sig supergoda tårtor av mig :S
Gjorde en med Polly fluff, hallonmousse och hallonsylt på till svärfar när han fyllde år och den vart jätte populär! Så en sån blir det får inhandla mer mousse då :)
Något av det här som passar till passionsfrukt och mango mousse?