Tårttråden del 17
Hej! Jag har googlat som tusan efter barbie tårtor (sådana med en riktig barbie kropp i mitten) men hittar bara skitfula=( Jag vet att jag har sett superfina i bildtråden men det tar ju år att gå igenom alla bildtrådar... Vill ni vara så jättesnälla och länka lite bilder på era barbietårtor till mej?? Pleeaaassee=)
Sen så funderar jag också på detta med att frysa in tårtan innan man spacklar och täcker, för visst kan man lägga på alla fyllningar och sen frysa tårtan för att sen ta fram den i lagom tid och göra det sista???! Hur lång tid innan bör man ta ut tårtan ur frysen? Fungerar det att frysa ALLA slags fyllningar eller finns det något som ändrar konsistens eller smak? Även fluff och glasscreme? Grädde blir ju inte alltid så bra efter att det varit fruset. Är tårtan lika god efter att ha varit frusen?
Jag ska nämligen operera foten 2 dagar innan tårtleverans och vill ha så mycket som möjligt klart för sen kommer jag att ha ont och inget tålamod... Borde väl egentligen sagt nej men det är ju så kul